- 30 Mayıs 2008
- 3.894
- 8.355
- 358
Duzenli bit uykumiz yok bizim tek ablamiz olsa senin plan in aynisi yapardim da birds 8 aylik var tam kotu olduk basindan ayrilamiyorun kalkmaya basladi her set azında abla kıdkanıp sıkıştırıyo falan bugun akşam üzeri uyumadı da kucağımda onunla lesli yaptık sallan sallan kuzcagımda sızdıWalla zor canim ama duzenli olunca gun guzel geciyo
Sabah kalktigimda kizim kalkmadan etrafi topluyorum.uyaninca kahvalti yapiyoruz kahvaltidan sonra onunla etkinlik yapiyoruz o dewam ederken mutfaga girisiyorum oglen olmadan yemegim hazir oluyo sonra kizimla spor yapiyoruz muzik acip.yemegini yedirip yatiriyorum o uyudugunda ders calisiyorum malum ogretmen olsak da calisiyoruz hala.uyaniyo oyun oynuyoruz kendi haline birakip utu camasir temizlik islerine bakiyorum sonra disari parka cikiyoruz ve babamiz geliyo aksm yemegi falan filan anlayacagin heo kosusturma ama en guzeli sabhtan yemegi yapip kurtulmak.
. Ben gruba baslamadan iki haftaonce 3 kilo falan verdim canim yani gruba baslamadan diyet yapiyodum aslinda ama spor bu kadar ski degildi.hamilelikten sonra cok ski spor yapmistim cok guzel kilo vrmistim