• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2017-08-22 00.12.49.webp

Leslie 3 mil sporumu da yaptım listeye de harfiyen uydum.
Spordan 1 saat önce sadece 1 kal. Olan sade türk kahvemi içtim ki metabolizmam hızlanıp daha çok yağ yakayım.
Ayrıca saba aç karnina 60.9 kg
Dün 61.5 di yihuuuu
B bilinmeyenkullanici

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
:KK200::kk77:MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤- ----
missagor❤ ❤❤❤- ----
syns❤ ❤50JJ ❤- ----
Colorayzn❤❤------
gogo2405-------
isimsiz965❤❤❤❤-----
aysglksknMUAF------
Mydestinyy❤ ❤❤❤-----
aseeel200 IA ❤------
thesquatgirl❤ MUAF❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy 300 İA ❤------
mutsuzmutlu❤❤❤❤-----
oburella-❤❤-----
AKovser-------

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Maşallah canım Tebrikler :) cumaya bol eksiler diliyorum tüm grup için

Günaydın hanımlar

Günaydın millett

Herkese gunaydin tartildim ve cumaya gore +200 ciktim:kızgın: kastan dolayi mi acb niye boyle oldu cok uzgunum nasil yapsam ne yesem bilemedim cumadan beri nasil spor yapiyorum :mad::KK61: :KK61::KK61: aslinda kendimi hafif hissettigimden dolayi bu kadar sok oldum :KK61: bi oneriniz var mi

Herkese gunaydin tartildim ve cumaya gore +200 ciktim:kızgın: kastan dolayi mi acb niye boyle oldu cok uzgunum nasil yapsam ne yesem bilemedim cumadan beri nasil spor yapiyorum :mad::KK61: :KK61::KK61: aslinda kendimi hafif hissettigimden dolayi bu kadar sok oldum :KK61: bi oneriniz var mi
o bende de var canım bende artıdayım hemde pis bir rakamdan öyle 200-300 de değil

Back
X