- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Hava serindi fazla icemedim yaaa midem bulandi ama cokca cay icmistimsüper ama su az daha artsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava serindi fazla icemedim yaaa midem bulandi ama cokca cay icmistimsüper ama su az daha artsın canım
Artı gelirse bölünmüyor muneredeyse 58i goruyormussun, harikasin
sanirim arti gelince bolunmuyor ama kaptanim kontrol edip duzeltir paylasmadanYawrukush
ben simdilik listeye bolmeden ekledim
YaşasıııınBasta karısık geliyorda sonra alısıyorsun canım
Simdi gecen haftaki kilosuna göre yüzdeyi hesaplayın,not kısmınada mezun üye geri döndü baslangıc tarihi hedef kilosu yazın
(60.1/59.1/1/%1.66)mezun uye,baslangıc tarihi...
Harikasin tatlim
Süpersin canımGeçen cuma 56.4
Bu cuma 56.1
Fark 300 gram
Yüzde 0.53
Bunada şükür hala regl olmadım![]()
Doktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendircok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede iyilesir miden. Ama yine de bir doktora gitmekte fayda var.
Yok cok degil tam karari bence yaz ayindayiz kisin fazla gelirditamam o zaman boyle devam etmeye calisayim , cok gibi gelmisti gozume ama iyiyse devam![]()
Sagol canim ❤Süpersin canım
Harikasin ❤Gunaydin kizlar gecen hafta kilo 57.7
Bu hafta 57.4
Harikasın canım ❤ bizde seni seviyoruz bekliyoruzbildirim
geçen hafta: 65,9
bu hafta: 65,5
fark: 400 gr
oran: 0,61
bugün itibariyle izne ayrılmak istiyorum..hepinizi çok seviyorum.. ağustos sonunda döneceğim. beni bekleyin anacığım
ben gelmeden mezun olmayın..
Eki Görüntüle 2288134
Süpersin canim yüzmek çok güzel tartı yüzmeden öncemi sonramı sonraysa yanlış sonuç çıkar çünkü ciğerler şişiyor yüzmeden sonra fazla çıkarsın canımGunaydin kizlar.
Sabah kalktim havuza gittim 24 dakika yuzdum bugun. Simdi isyerindeyim yumurtali salatayla kahvaltimi yapiyorum arkasindan limonlu yesil cay.
Bugunku tartim: 69.4Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
Harikasın canim sen benden önce mezun olacaksınGeçen cuma 60,1
Bugün 59,1
Fark 1 kg
Yüzde 1,66 (ama tartı bi 59.1 bi 59 bi 59,3 tekrar 59,1 gösterdi düz zemin ayarlama çabamda iki kere 59,1 gördüm diye onu yazdım ama 59,3 de yazılabilir...)
Mezuniyet kilom 55
Bugün 59,1
Yüzde 7,45
587 den mezun olmuşum 630 dayız Fark:43
7,45/43=0.17
Yanlış hesaplamadıysam
Yawrukush
@ya
Süpersin canım ❤Gecen haftaki kilom 77.7
Bugun ku kilom 77.3
Fark -400
Yuzde 0.51
Haftaya hedefim 76.5
Gecen cuma haric gruba yazdigim mesaj sayisi yanlis saymadiysam 92 (bu gereklimiydi gecen hafta yazmamistim bugun ilk sayfada farkettim)
Sabah cektim ama anca firsat buldum yuklemeye
Tebrikler canim ❤Eki Görüntüle 2288187
Tartım 72,2 kaptanım,bence 71,9u gördüm,çünki sabah çektim resmi, beklemeye vaktim yoktu.
İyi dikkat edemesem de olmadığım süreçte bitki çayımı ve azda olsa hareketimi ihmal etmedim,aldım sanıyordum üzülüyordum,az da olsa eksim var çok mutluyum![]()
Harika bir eksi tebrikler canım ❤
Gecmis olsun canimDoktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendir![]()
Cok sagol canimBasta karısık geliyorda sonra alısıyorsun canım
Simdi gecen haftaki kilosuna göre yüzdeyi hesaplayın,not kısmınada mezun üye geri döndü baslangıc tarihi hedef kilosu yazın
(60.1/59.1/1/%1.66)mezun uye,baslangıc tarihi...
Sen bu kadar guzel spor yaparken sigara mi iciyorsunDoktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendir![]()
Rica ederim canım ❤Cok sagol canim
O zaman bosuna kilo almis gibi gorunmeyecek, daha mantikli. Ben yanlis anlamisim
Yawrukush canim disardayim ben bakamayacagim, sen guncellerken duzeltirsin ben yanlis yapmisim
![]()