Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen cuma. 86.7
Simdi. .85
Fark. .1.7
Oran. 1.96
20190712_110303.webp
20190712_110303.webp

neredeyse 58i goruyormussun, harikasin :KK9:
sanirim arti gelince bolunmuyor ama kaptanim kontrol edip duzeltir paylasmadan Yawrukush Yawrukush
ben simdilik listeye bolmeden ekledim
Artı gelirse bölünmüyor mu🤦🏻‍♀️
:(
Dün görmüştüm canım ama gece spor biraz fazla oldu geç Saatte sanırım ya da tartım oynak

Basta karısık geliyorda sonra alısıyorsun canım 😂😂
Simdi gecen haftaki kilosuna göre yüzdeyi hesaplayın,not kısmınada mezun üye geri döndü baslangıc tarihi hedef kilosu yazın

(60.1/59.1/1/%1.66)mezun uye,baslangıc tarihi...
Yaşasıııın😍

cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede iyilesir miden. Ama yine de bir doktora gitmekte fayda var.
Doktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendir :KK64:

Süpersin canım
Sagol canim ❤
Gunaydin kizlar gecen hafta kilo 57.7
Bu hafta 57.4
Harikasin ❤
bildirim
geçen hafta: 65,9
bu hafta: 65,5
fark: 400 gr
oran: 0,61
bugün itibariyle izne ayrılmak istiyorum.. :cry: hepinizi çok seviyorum.. ağustos sonunda döneceğim. beni bekleyin anacığım :KK68: ben gelmeden mezun olmayın.. :KK200:

Eki Görüntüle 2288134
Harikasın canım ❤ bizde seni seviyoruz bekliyoruz 🤗

Gunaydin kizlar.
Sabah kalktim havuza gittim 24 dakika yuzdum bugun. Simdi isyerindeyim yumurtali salatayla kahvaltimi yapiyorum arkasindan limonlu yesil cay.

Bugunku tartim: 69.4 Yawrukush Yawrukush Elmasyuzuk Elmasyuzuk stitch stitch
Süpersin canim yüzmek çok güzel tartı yüzmeden öncemi sonramı sonraysa yanlış sonuç çıkar çünkü ciğerler şişiyor yüzmeden sonra fazla çıkarsın canım

Geçen cuma 60,1
Bugün 59,1
Fark 1 kg
Yüzde 1,66 (ama tartı bi 59.1 bi 59 bi 59,3 tekrar 59,1 gösterdi düz zemin ayarlama çabamda iki kere 59,1 gördüm diye onu yazdım ama 59,3 de yazılabilir...)

Mezuniyet kilom 55
Bugün 59,1
Yüzde 7,45

587 den mezun olmuşum 630 dayız Fark:43

7,45/43=0.17

Yanlış hesaplamadıysam
Yawrukush Yawrukush
@ya
Harikasın canim sen benden önce mezun olacaksın:D

Gecen haftaki kilom 77.7
Bugun ku kilom 77.3
Fark -400
Yuzde 0.51
Haftaya hedefim 76.5
Gecen cuma haric gruba yazdigim mesaj sayisi yanlis saymadiysam 92 (bu gereklimiydi gecen hafta yazmamistim bugun ilk sayfada farkettim)
Sabah cektim ama anca firsat buldum yuklemeye
Süpersin canım ❤

Basta karısık geliyorda sonra alısıyorsun canım 😂😂
Simdi gecen haftaki kilosuna göre yüzdeyi hesaplayın,not kısmınada mezun üye geri döndü baslangıc tarihi hedef kilosu yazın

(60.1/59.1/1/%1.66)mezun uye,baslangıc tarihi...
Cok sagol canim 🤗😘
O zaman bosuna kilo almis gibi gorunmeyecek, daha mantikli. Ben yanlis anlamisim 😁
Yawrukush Yawrukush canim disardayim ben bakamayacagim, sen guncellerken duzeltirsin ben yanlis yapmisim 😘

Doktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendir :KK64:
Sen bu kadar guzel spor yaparken sigara mi iciyorsun 😡
Mezun yapinca seni bir de sigara diyetine sokalim 😉

Cok sagol canim 🤗😘
O zaman bosuna kilo almis gibi gorunmeyecek, daha mantikli. Ben yanlis anlamisim 😁
Yawrukush Yawrukush canim disardayim ben bakamayacagim, sen guncellerken duzeltirsin ben yanlis yapmisim 😘
Rica ederim canım ❤
Gecen hafta bile alsanız olurdu listeye aklınızda olsun mezun uye için deneme süresi kaptanın insiyatifinde

Back
X