- 20 Eylül 2012
- 21.988
- 88.614
- 798
canim kargo durmlarinda bir gelisme var mi?ne mutlu bana o zaman.. yarın bakıcam bildirimine
inşallah kaptişim eşimin henüz haberi yok olayı çözünce anlatıcam.. çok kızar böyle saçma sapan hatalarımaben de çok sık yapıyorum maalesef..
inşallah biliyordur canım
ben de özledim siziama çok fazla giremiyorum, sayfalar birikiyor geçmiş yapmak imkansız oluyor.. bu yüzden muhabbete çok katılamıyorum
ben de memnun değilim ama elimden de bir şey gelmiyor..
Nasilsin ablacim :)Biz eşyaları taşıdık ama açmadık hiç birini kutuların. Evde henüz klozet te takilmadi söylemesi ayıp. Ben o yüzden kvalidemde kaldım kızımla bu gece. Sabah tartilamiycam bu sabah tartilmistim 68.1 ama fotoğraf çekmedim maalesef.
tebrikler canimGunaydinlar herkese
Simdi tartildim. 75.8 cikti. Valla ben bu sonucu beklemiyordumise gec kalicam optum hepinizi

68.6 idi son bildirimin ablam, tatil donusune gore gayet iyi:)Ikı hafta önce 67.4
Bu hafta 68.1
Fark +0.7
Yüzde - 0.52 (ikiye bölündü )
Canim mahcup olacak bir durum yok, tatilde olmana ragmen cok az bir fark bu.Kızlar üzgünüm artı geldim, aslında dün akşam tartildim sabit gelecek gibiydi
Geçen hafta:64.7
Bu hafta :65.0
Fark:+ 0.3
Yüzde: + 0.46
Mahcup hissediyorum size karşı, kusura bakmayın kızlar.
Hem tartida degistirmissin.

yok kuzum ilk sayfadaki daralma tablosuna bakma sen, o cok nadir guncelleniyor.Yawrukush canim burdaki tabloya benim gecen haftaki verdigim kiloyu guncellememissi ama unuttunmu baska biyerdemi tablo var baska
esas guncellenen tabloyu

oyy onun sendromunu yesinler, cok sevindim iyi olmasina :)Hiç sorma canım ya valla öğlen sanah yemedğim için yedim pilavı tatlıyı hiç bilmiyorum
Sağol canım iyi oldu kırmızılıklarda gitti tamamen iştahı yoktu o da yavaş yavaş yerine geliyor şükür. Bir huysuzluğumuz var onuda 1 yaş sendromuna bağlıyorum artık 2 hafta kaldı yaşımıza benim kız biraz önceden girdi heralde![]()
tebrikler canisiBildirim
Geçen hafta: 66.300 kg
Bu hafta: 66.000 kg
Fark: 0.300 kg
Oran: 0.45
Çok mutluyum artı beklerken eksi gördümm sanırım bu iki günün etkisi oldu önümüzdeki haftaya daha istekli başlıyorumm![]()

Sagol Deryacim, sizde iyi olun hepsagol canim iceyim aksam o soyledigin karisimi.
Is yerinde de herseyin icine karbiber atiyorum iyi gelsin bogazima diyeBitki cayi dun de baya ictim. BUgun daha cok iceyim. Ihlamur yok ama nane cayi var baska bitki caylari var onlardan icerim.
Ohh canim tek hengameyle gecsin gunler saglikli mutlu olun da en onemlisi. Gunler bir sekiklde geciyor zaten

Nasil oldu bogazin?
Canim buruguz, seni cok ozleyecegiz...bildirim
geçen hafta: 65,9
bu hafta: 65,5
fark: 400 gr
oran: 0,61
bugün itibariyle izne ayrılmak istiyorum..hepinizi çok seviyorum.. ağustos sonunda döneceğim. beni bekleyin anacığım
ben gelmeden mezun olmayın..
Eki Görüntüle 2288134
Git eglen, dinlen, sonra hemen geri gel

Canim alkol, duzensiz beslenme ve regli odemi hepsi birarada olunca boyle olmus.Günaydınlar herkese.
Kilom üzdü biraz.
Geçen hafta 65.3 felandı.
Bugün: 67.100 gr.
İçtiklerim mi acaba.
Ve tabi bugün hasta olacağım gibi sancım var.
Hadi bak bugun yeni birgun, yeniden diyetine saril...
Tebrikler canimGunaydin kizlar gecen hafta kilo 57.7
Bu hafta 57.4