Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüyü hiç sorma :KK70: öğlen yerim diye yanımda haşlanmış yumurtali yoğurt taşıdım, hem de buraya😳:KK70::KK70:
Plajdakiler garip garip bakmasa bari :KK45: e napiyim burdaki seçenekler, pide hamburger patates filan fast food yani. 😭
Öğle vakti gelsin olabildiğince çook bir şekilde yemeye çalışicam :KK59::KK59::KK70:
kız sen harikAsın ♥️

Evet canım
Sana bir sır vereyim. Artık takımlar çok iyi. Neredeyse 300gr aldın diye etap sonuncusu oluyordun. Başka üyenin ysnlış hesaplandığı görülünce (+400gr almış o üyede) sonuncu olmadın. Yani üyeler çok iyi. Bu iyi biley aslında. Azimle devam et ve mezun olduğunu görelim. Pro üyelik de verirler belki. fayfeyfiy fayfeyfiy da eşimiz. Neler yapacağız bu hafta. Sanırım bende kilo aldım @stitch
O kadar dikkat ettiğim halde. Ah bu anneler. Çıta gibi kalmışsın diye diye.. Bu hafta bol yürüyüş düşünüyorum ben. Paylaşırım burada da.
Süper
Benim bu hafta gün haftam... bakalım

Süper
12 temmuz cuma

Sabah
1 kase su ve light sütle pişmiş yulaf lapası
5 6 üçgen dilim karpuz 4 5 çatal peynir 4 5 çatal lor peynirli yumurta
1 bardak filtre kahve

Ara
1 dilim dondurma 1 yk tavuk sote

Spor öncesi
Yarim avuç kuru yemiş
1 kase light süt tatlandirici ve tam bugday unuyla yapılmış diyet muhallebi (tatlı krizim tuttu 2 gündür yemek yiyemiyorum sadece tatlı istiyor canım oyuzden yaptım)

Akşam spor sonrası
6 yk haşlama bulgur 2 adet kofte 2 yk yoğurt proteinli süt 200 ml

Son ara
Proteinli 300ml süt 5 adet altın başak light şekersiz bisküvi

Su 3.8 litre

Spor sabah
2 saat tum vucut egzersizi
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma

Bugün yarışma için spor yapamadım bende vakit olmadı

Akşam salonda
45 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
25 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
11 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
8900 adim

sagol canim, ay yuruyusu cok iyi fikirmis ben de yapayim :KK66: esim kizimi d alip cikti simdi tam zamani ay yuruyusunun ve plank yapasim var bir suredir yapmadim
Bende 1.30 gibi cocuklari uyutup yapmayi planliyorum canım guzel bi baslangic oldu canım 😘
Makarna salatası kek pilav olmamış kalanı iyi canım
Bu bide dikkat etmis halim yaniii ne cok yiyormusuz normalde demek ki

Evet canim onun rahatligiyla yedim ama yine diyet tatli yaptim sekersiz taylandiricili şekere kendimi çok alıştırmak istemiyorum tatlı krizlerinde yoksa tutamam sonrasında zor olur diye sagol canim ❤
iyi yapmissin cnaim, haklisin en iyisi sekeri hic denememek galiba ;)

Bende 1.30 gibi cocuklari uyutup yapmayi planliyorum canım guzel bi baslangic oldu canım 😘

ve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)

Evet canım
Sana bir sır vereyim. Artık takımlar çok iyi. Neredeyse 300gr aldın diye etap sonuncusu oluyordun. Başka üyenin ysnlış hesaplandığı görülünce (+400gr almış o üyede) sonuncu olmadın. Yani üyeler çok iyi. Bu iyi biley aslında. Azimle devam et ve mezun olduğunu görelim. Pro üyelik de verirler belki. fayfeyfiy fayfeyfiy da eşimiz. Neler yapacağız bu hafta. Sanırım bende kilo aldım @stitch
O kadar dikkat ettiğim halde. Ah bu anneler. Çıta gibi kalmışsın diye diye.. Bu hafta bol yürüyüş düşünüyorum ben. Paylaşırım burada da.
Kelebekcim teşekkür ederim bunları bilmem iyi oldu hatta gaza geldim. Eğer 400le sonuncu olunduysa gerçekten takımlar harika 👍
Biz de öyle olalım bu hafta. Şu an karşımda pide yiyor bizimkiler oldukça iç açıcı. Bir ısırık alırım gelince diyordum ama mesajıni tam zamanında okudum :super: :super:
Yarın eksiye gecerim düne göre umarım. Öğleni de atlattım sayılır bir akşam kaldı dikkat etmem gereken.
Bir de pro üyelik belki olabilir diyorsun mezun olunca, ne güzel :KK9:

ve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)
Supersin canim bende simdi pazara gidicem cocuklari uyuttuyorum geldigimde yapicam ay yuruyusunu

Supersin canim bende simdi pazara gidicem cocuklari uyuttuyorum geldigimde yapicam ay yuruyusunu
Ben pazara gidince çok meyve alıyorum canım ya, sonra fazla şeker yemiş oluyorum bunu farkettim. Dün pazar vardı burda bu kez sadece kayısı aldım. Diğer meyvelere direndim.

Canım bence harika ilerliyorsun
Sadece istikrarlı ilerle

Back
X