- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Günaydın canımGünaydınlar güzel bir haftasonu olur umarım herkes için.![]()
Çok yorgun uyandım
Hava serin ve üşüyorum çok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydınlar güzel bir haftasonu olur umarım herkes için.![]()
Günaydıııınn artık eşlerimiz varGünaydınNasılsınız bakalım kızlar nasıl gidiyor diyet
![]()
CNım eşim tüm grubu motive ediyprGünaydınn güzel enerjiler hepimize![]()
kız sen harikAsınMenüyü hiç sormaöğlen yerim diye yanımda haşlanmış yumurtali yoğurt taşıdım, hem de buraya
Plajdakiler garip garip bakmasa barie napiyim burdaki seçenekler, pide hamburger patates filan fast food yani.
Öğle vakti gelsin olabildiğince çook bir şekilde yemeye çalışicam![]()
Ay unutmamışsın
SüperEvet canım
Sana bir sır vereyim. Artık takımlar çok iyi. Neredeyse 300gr aldın diye etap sonuncusu oluyordun. Başka üyenin ysnlış hesaplandığı görülünce (+400gr almış o üyede) sonuncu olmadın. Yani üyeler çok iyi. Bu iyi biley aslında. Azimle devam et ve mezun olduğunu görelim. Pro üyelik de verirler belki.fayfeyfiy da eşimiz. Neler yapacağız bu hafta. Sanırım bende kilo aldım @stitch
O kadar dikkat ettiğim halde. Ah bu anneler. Çıta gibi kalmışsın diye diye.. Bu hafta bol yürüyüş düşünüyorum ben. Paylaşırım burada da.
12 temmuz cuma
Sabah
1 kase su ve light sütle pişmiş yulaf lapası
5 6 üçgen dilim karpuz 4 5 çatal peynir 4 5 çatal lor peynirli yumurta
1 bardak filtre kahve
Ara
1 dilim dondurma 1 yk tavuk sote
Spor öncesi
Yarim avuç kuru yemiş
1 kase light süt tatlandirici ve tam bugday unuyla yapılmış diyet muhallebi (tatlı krizim tuttu 2 gündür yemek yiyemiyorum sadece tatlı istiyor canım oyuzden yaptım)
Akşam spor sonrası
6 yk haşlama bulgur 2 adet kofte 2 yk yoğurt proteinli süt 200 ml
Son ara
Proteinli 300ml süt 5 adet altın başak light şekersiz bisküvi
Su 3.8 litre
Spor sabah
2 saat tum vucut egzersizi
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Bugün yarışma için spor yapamadım bende vakit olmadı
Akşam salonda
45 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
25 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
11 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
8900 adim
İnşallah canım bence bu işin peşini bırakmaEvet zararını biliyorum ama vazgeçmek çok zor geliyor herşeye iradem var ama bunda zorlanıyorum mezun olunca tekrar deneyeceğim bırakmayı inşallah olur![]()
OleeeeyMenü güzel canım su cok az olmuş busefer spor iyi misafirlikte yapmadığın kaçamak için ceza vermiyorum ben![]()
Bende 1.30 gibi cocuklari uyutup yapmayi planliyorum canım guzel bi baslangic oldu canımsagol canim, ay yuruyusu cok iyi fikirmis ben de yapayimesim kizimi d alip cikti simdi tam zamani ay yuruyusunun ve plank yapasim var bir suredir yapmadim
Bu bide dikkat etmis halim yaniii ne cok yiyormusuz normalde demek kiMakarna salatası kek pilav olmamış kalanı iyi canım
iyi yapmissin cnaim, haklisin en iyisi sekeri hic denememek galibaEvet canim onun rahatligiyla yedim ama yine diyet tatli yaptim sekersiz taylandiricili şekere kendimi çok alıştırmak istemiyorum tatlı krizlerinde yoksa tutamam sonrasında zor olur diye sagol canim ❤
ve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)Bende 1.30 gibi cocuklari uyutup yapmayi planliyorum canım guzel bi baslangic oldu canım
Bu bide dikkat etmis halim yaniii ne cok yiyormusuz normalde demek ki
Kelebekcim teşekkür ederim bunları bilmem iyi oldu hatta gaza geldim. Eğer 400le sonuncu olunduysa gerçekten takımlar harikaEvet canım
Sana bir sır vereyim. Artık takımlar çok iyi. Neredeyse 300gr aldın diye etap sonuncusu oluyordun. Başka üyenin ysnlış hesaplandığı görülünce (+400gr almış o üyede) sonuncu olmadın. Yani üyeler çok iyi. Bu iyi biley aslında. Azimle devam et ve mezun olduğunu görelim. Pro üyelik de verirler belki.fayfeyfiy da eşimiz. Neler yapacağız bu hafta. Sanırım bende kilo aldım @stitch
O kadar dikkat ettiğim halde. Ah bu anneler. Çıta gibi kalmışsın diye diye.. Bu hafta bol yürüyüş düşünüyorum ben. Paylaşırım burada da.
Yok kuzum yazdığım zaman kelebek aktifti, onu farkedince önce ona yazdımBenunutmuşsun
![]()
Supersin canim bende simdi pazara gidicem cocuklari uyuttuyorum geldigimde yapicam ay yuruyusunuve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)
Ben pazara gidince çok meyve alıyorum canım ya, sonra fazla şeker yemiş oluyorum bunu farkettim. Dün pazar vardı burda bu kez sadece kayısı aldım. Diğer meyvelere direndim.Supersin canim bende simdi pazara gidicem cocuklari uyuttuyorum geldigimde yapicam ay yuruyusunu
Sen eski yarismacisin dimi iznemi ayrilmistin sen1.6 kg vermem lazim listeye girebilmek icin.
Canım bence harika ilerliyorsunBende 1.30 gibi cocuklari uyutup yapmayi planliyorum canım guzel bi baslangic oldu canım
Bu bide dikkat etmis halim yaniii ne cok yiyormusuz normalde demek ki