- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
bu aralar seker ihtiyacimi meyveden aliyorumAynen canım en güzeli doğal seker olmadı tatlandirici rafine şekere hayır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar seker ihtiyacimi meyveden aliyorumAynen canım en güzeli doğal seker olmadı tatlandirici rafine şekere hayır![]()
Bence bozmaHarika ama yavas aslinda cocuklar yokken diyetisyene gittigimde kendime ozel menuler hazirladigimda ayda yaklasik 7 kilo veriyordum simdi 2 hafta oluyor geleli buraya 1 kilo 200 gramcik verdim bak buraya gelmeden once 6 mayista basladim diyete yani diyet demiyim dikkat etmeye 83 tum bu cuma 77.3 geldim yani giden kilo 60 70 gunde 5 kilo 700 gr yani durum aslinda harika degil vasat benim icin.ayyy bole hesap yapinca morelim bozuldu
Dikkat ediyorum kankiGün haftan mı
Eyvaaah![]()
Sagol canim, insallah. haklisin en onemlisi bogazimi tutmakTeşekkür ederim tatlım iyiyim çok şükür çok sevindim tezin için hayırlısıyla bitir inşallah yüzme konusu zaten hep özendiğim bir durum kilo konusu ise biraz kendine güven biraz azim az da boğazını tuttuğunda yapılamayacak hiç birşey yok
Sende bizdensin kankiiiiYok kuzum yazdığım zaman kelebek aktifti, onu farkedince önce ona yazdım ☺☺
Bir de senin kankiler çok biliyorsun paylaşılamiyosun. Niye fmad'ı kaptin diye çıkışmasinlar sonra bana![]()
Yarın kullan canım hatırım içinGüne gidiyoruuuum
Ödül öğünümü bugün mü yarın mı kullansam diye düşünüyorum yarın da evlenen arkadaşıma gideceğiz
Hasta olma dikkat et kendineSüpersin ben yatarak yarıladım
Ya çok yorulmuşum spor yapamadım gelince iyi hiss dersem yapacağım
Bir de gece üşümüşüm :/
Bende gezmeye gidiyorumBen biraz halsiz hissediyorum ve güne gidiyorum kelebeğim❣ Sen nasılsınnnn
Bugun yap canim bence gune gitmisken yarin da az bisi yaparsın bolerek kullan hakkiniiyi eglenceler
![]()
Ahahhahahah tamamYarın kullan canım hatırım için
Yarın evlenen arkadaşına tok gide misin birde rica etsem![]()
Gittin mi canım güne? Rahatsız hissediyorum desen yalan olmaz bak. Çok ısrar etmesinler feyzacim sana ye diyeBen biraz halsiz hissediyorum ve güne gidiyorum kelebeğim❣ Sen nasılsınnnn
Sende bizdensin kankiiii
Buraya her girdigimde acayip motive olup cikiyorum ayrica bu mesaji yazdiktan sonra cok sevdigim bi kotum vardi bacaklarim bile girmiyordu simdi giyiyorum ilikleniyor bile yine baska bi pantolonum olmuyordu simdi oluyor giydim pazara bile gittim yani butun enerjimi geri getirdi iki pantalonBence bozma
Buraya gelmesen o da gitmeyecekti dikkat etmesen
Öyle düşün
Çok sevindim, beni de mutlu eder küçük kiyafetlerime olabilmek. Harika bir duyguBuraya her girdigimde acayip motive olup cikiyorum ayrica bu mesaji yazdiktan sonra cok sevdigim bi kotum vardi bacaklarim bile girmiyordu simdi giyiyorum ilikleniyor bile yine baska bi pantolonum olmuyordu simdi oluyor giydim pazara bile gittim yani butun enerjimi geri getirdi iki pantalon
Çatalın ucuyla ucuyla uzun yedim tabağımı hep dolu gördüler yırttımGittin mi canım güne? Rahatsız hissediyorum desen yalan olmaz bak. Çok ısrar etmesinler feyzacim sana ye diye![]()
Şimdi daha iyi olmana sevindim yine de dikkat et
![]()
Ay nasıl olayım canım yaaaa aynı bildiğin gibi yoğunum valla bugün ilk defa evdeyim temizlik yaptım canım çıktı daha yemek yapcam ama ne yapcam karar veremedim
O kadar muhteşem kiiBuraya her girdigimde acayip motive olup cikiyorum ayrica bu mesaji yazdiktan sonra cok sevdigim bi kotum vardi bacaklarim bile girmiyordu simdi giyiyorum ilikleniyor bile yine baska bi pantolonum olmuyordu simdi oluyor giydim pazara bile gittim yani butun enerjimi geri getirdi iki pantalon
Simdi basladim sporatamam cnaim yap sen de ay yuruyusunu![]()
Çok sevindim, beni de mutlu eder küçük kiyafetlerime olabilmek. Harika bir duygu![]()
Valla okadar sevindim ki anlatamam sizeO kadar muhteşem kiiçok sevindim