Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buraya her girdigimde acayip motive olup cikiyorum ayrica bu mesaji yazdiktan sonra cok sevdigim bi kotum vardi bacaklarim bile girmiyordu simdi giyiyorum ilikleniyor bile yine baska bi pantolonum olmuyordu simdi oluyor giydim pazara bile gittim yani butun enerjimi geri getirdi iki pantalon
Çok sevindim

Ay nasıl olayım canım yaaaa aynı bildiğin gibi yoğunum valla bugün ilk defa evdeyim temizlik yaptım canım çıktı daha yemek yapcam ama ne yapcam karar veremedim 😂😂😂😂
Ben mantarli tavuk sote ve besamel soslu makarna yapıcam tabi makarna esime ve ogluma tavuk sote de banaaaa😅😅

Selamlar kizlar,
Nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz ,gecmisi bitiirip, kuzularima kahvalti hazirlayacagim.
Sonrada esimle biz kahvalti yapmadan ac karnina spor salonuna gidecegiz.
Donustede biz guzel bir kahvalti yapariz:)
selam canim, iyi sporlar. evdeydim ben butun gun, cok iyi degilim. Buyuk ihtimalle yarin da boyle gececek. canim cok tatli istedi ve 1 avuc findikla kuru kayisi yedim. ama istegimi bastirdi

sagol canim en onemlisi aliskanliklarin degistirilebildigini ogrendim :KK66: bugun baya kotuyum hem bogazim hem biraz atesim var, bakalim duruma gore ya havuza/spor salonuna gidecegim yk hala kotuysem evde kesin spor yapacagim artik elimden geldigince sporsuz gun sayisini minimuma indirmek gayem
Canim sen dinlen hafta sonu, ilik icecekler ic, dikkat etmeye devam et..

Sağol canım benim..
Kaptanlığa dönüş yapmışsın :) hayırlı olsun.. Özlemişim tablolarını :)
Kısa zamanda beni de o tabloya alman umuduylaa😄
Normal doğum yaparsam çabuk toparlanırım da, sezeryan olursa spora dönmem zaman alacak gibi, hayırlısı..
Sagol kuzucum, insallah bekliyoruz seni de en kisa zamanda :KK200:
Doktor neden sezeryan dogum dusundu?
Her sey yolunda mi?

Günaydın ❤❤❤❤❤Nasılsınız bakalım kızlar nasıl gidiyor diyet 😘
Hosgeldin canim, nasilsin?
Yogun bir gun gecirmissin temizlik , yemek...

aslinda biskuviye kadar kotu degildi canim sadece lahmacun belki 1.5 yerine 1 olabilirdi. Ama umarim ikramlari yememissindir , ayy simdi bana da hatirlattin bilerek Turk marketine gitmiyorum ne zaman gitsem canim cok fazla sagliksiz sey istiyor
Biskuvileri Akinla Arasa aldim ama dun cayla huplettim Deryacim.
Odul ogunumdu , ozlemisim cayla birseyler atistirmayi:))

Günaydınn güzel enerjiler hepimize :KK200:
Emegine saglik, 4.takimimiz her yerde:)

Menüyü hiç sorma :KK70: öğlen yerim diye yanımda haşlanmış yumurtali yoğurt taşıdım, hem de buraya😳:KK70::KK70:
Plajdakiler garip garip bakmasa bari :KK45: e napiyim burdaki seçenekler, pide hamburger patates filan fast food yani. 😭
Öğle vakti gelsin olabildiğince çook bir şekilde yemeye çalışicam :KK59::KK59::KK70:
Sen harika bir detaysin Deryacim, gercekten.:KK200:

Kaptancım ev interneti carsamba filan sanirim. Telefonumdakine ise daha 10 gun var. Aksam esimin tel netine baglanip birazcik da onun netini sömüreyim 😂 bu aksm menumu paylasirim insallah
Tamam cani, bu arada eslestik takimimizin icinde, onuda haber vereyim kuzum:)

12 temmuz cuma

Sabah
1 kase su ve light sütle pişmiş yulaf lapası
5 6 üçgen dilim karpuz 4 5 çatal peynir 4 5 çatal lor peynirli yumurta
1 bardak filtre kahve

Ara
1 dilim dondurma 1 yk tavuk sote

Spor öncesi
Yarim avuç kuru yemiş
1 kase light süt tatlandirici ve tam bugday unuyla yapılmış diyet muhallebi (tatlı krizim tuttu 2 gündür yemek yiyemiyorum sadece tatlı istiyor canım oyuzden yaptım)

Akşam spor sonrası
6 yk haşlama bulgur 2 adet kofte 2 yk yoğurt proteinli süt 200 ml

Son ara
Proteinli 300ml süt 5 adet altın başak light şekersiz bisküvi

Su 3.8 litre

Spor sabah
2 saat tum vucut egzersizi
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma

Bugün yarışma için spor yapamadım bende vakit olmadı

Akşam salonda
45 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
25 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
11 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
8900 adim
Tamam kaptanim inşallah iyiki varsınız ❤
Önümüzdeki hafta için randevu alacağım kaptanım pazartesi resmi tatil 15 temmuz nedeniyle
Hurman bitti geçen hafta annemde çok yiyor onu dayanmıyor bize almam lazım:KK70:
Tatlandiricim var evde onunla birşeyler yapıyorum iyi oluyor
Cok guzel canim :)

Ödül galiba :)
Evet odulun dibiydi :)))

ve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)
O halde sporda mi yaptin canim, masallah sana.:nazar:

Kelebekcim teşekkür ederim bunları bilmem iyi oldu hatta gaza geldim. Eğer 400le sonuncu olunduysa gerçekten takımlar harika 👍
Biz de öyle olalım bu hafta. Şu an karşımda pide yiyor bizimkiler oldukça iç açıcı. Bir ısırık alırım gelince diyordum ama mesajıni tam zamanında okudum :super: :super:
Yarın eksiye gecerim düne göre umarım. Öğleni de atlattım sayılır bir akşam kaldı dikkat etmem gereken.
Bir de pro üyelik belki olabilir diyorsun mezun olunca, ne güzel :KK9:
Evet canim 400gr arti ile sonuncu oldu baska bir arkadas.
Kazen editorun belirli kriterleri varmis, hicbirimiz bilmiyoruz ,fakat o kriterlere uyan mezun uyelere pro uyelik hediye ediyorlar.
Seni mezun edince kendim olmus gibi sevinecegim canim...

selam canim, iyi sporlar. evdeydim ben butun gun, cok iyi degilim. Buyuk ihtimalle yarin da boyle gececek. canim cok tatli istedi ve 1 avuc findikla kuru kayisi yedim. ama istegimi bastirdi
Canim yazdim sana, lutfen dinlen bugun ve yarin.
Zaten calisan bir insansin, yeterince yoruluyorsun.
Yarinda iyi hissetmezsen spor yapma, muaf sayariz seni kuzum..
Kuru meyveler tatli istegini cok guzel bastiriyor.(kayisi, hurma, incir)Afiyet olsun :)

Amin canım tamam bugün pakedim yok 4 dal sigara ile idare edeceğim akşama kadar dayanabilirsem almayacağım şimdilik paket az içerim sigarada az olursa diye düşündüm
Canim azar azar vucudun cok hissetmeden azalt.
Haftada 2-3 tane azalt mesela, yavas yavas at vucudundan..

Kizlar napiyorsunuz 🤗
Ben bugün baya yoğunum sabah sporumu yaptim saat 3 gibi pazara gideceğiz annemle akşama spor salonuna ordan çıkınca market alışverişi az öncede kahvaltı ettim ve eve kahvaltı hazırladım bulaşık falan derken günü yariladim :KK70:
Yine kosturuyorsun canisi :)

Harika ama yavas aslinda cocuklar yokken diyetisyene gittigimde kendime ozel menuler hazirladigimda ayda yaklasik 7 kilo veriyordum simdi 2 hafta oluyor geleli buraya 1 kilo 200 gramcik verdim bak buraya gelmeden once 6 mayista basladim diyete yani diyet demiyim dikkat etmeye 83 tum bu cuma 77.3 geldim yani giden kilo 60 70 gunde 5 kilo 700 gr yani durum aslinda harika degil vasat benim icin.ayyy bole hesap yapinca morelim bozuldu
Canim ayda 7 kilo vermek saglikli bir kilo verme yontemi degil.
Haftada 500-1000grdan fazla verilen kilolar, saglikli sekilde verilmiyor ve kilo verdikten kisa sure sonrada aliniyor.
Sen dogr yoldasin, bu sekilde kalici kilo vereceksin..

Azıcık üşüttüm galiba inşallah üşütmem zaten allerji bana yetiyor
Sende mi hasta oldun kuzum, sicak bir seyler ic.
Dikkat et kendine..

@tuzsuz_ruh
Annemlerde köfte vardı.
Kayınvalidemde sarma ile kızartma var. Fikir olsun
Ne guzel menuler :))

Canim yazdim sana, lutfen dinlen bugun ve yarin.
Zaten calisan bir insansin, yeterince yoruluyorsun.
Yarinda iyi hissetmezsen spor yapma, muaf sayariz seni kuzum..
Kuru meyveler tatli istegini cok guzel bastiriyor.(kayisi, hurma, incir)Afiyet olsun :)
Sagol canim. Salona havuza gitme diyor esim haftasonu ama evde lesli filan yaparim 30 dk. Kendime hedef koydum ne olursa olsun hergun spor 😉

Sagol canim. Salona havuza gitme diyor esim haftasonu ama evde lesli filan yaparim 30 dk. Kendime hedef koydum ne olursa olsun hergun spor 😉
Evet salonda terler daha kotu olabilirsin, havuzdan sonrada usutebilirsin, hakli esin en iyisi evde olman.
Iyi hissedersen evde yaparsin o halde sporunu :KK200:

DeryaOnDiet DeryaOnDiet 30 dak ay yuruyusu 30 mekik 50 ip birde pazarda tempolu esya tasima (cocuklar evde olunca)

Eklentiler

• 20190713_180152.webp
    20190713_180152.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 25
Back
X