Sabah
Filtre kahve
Yarim dilim borek
Ogle
Bi bardak kakaolu sut
Aksam
Tam dilim borek
Veeeee bir dilim yas pasta
evet yedim arkadaslar
2litre su 1adet soda 1 saat yürüyüş
canım valla kalori ve boyur olarak pek bir şey yememişsin ama sağlıklı da değil tabi
ben uzun bir süre dukan yapıp sonra istediğim kiloda abitlenince böyle yemiştim abartmıyorum tüm gün sadece tatlı yemiştim sonrası çok kötü olmuştu

Akdam yemegini 4 yada 5 gibi yiyorum kizlar bidaha yemiyorum zaten oglandan firsat kalmiyor yemeye birazdan oglani parka goturcem
kesin kilo verdiren yöntemlerden biri
ama canım bak annesin -annesin değil mi?- balık ye balık sezonu açılmış ne bileyim bezelye ye, böyle biraz vitamin alsın vücudun.
Cok moralim bozuk Filzim esim yarin aksam turkiye'ye gidiyor.
10 gun yok..
Tek basima cocuklarla, okullari, herbir seyleri gozumde cok buyuyor.
Zaten benim enerjim yok , gecen sene tum sene dinlenemedim, cocuklarla bogustum, tasindim..Turkiyeye gelemedim bir nefes alamadim, simdide 10 gun tek basima idare etmek zorundayim.
Esime surekli catiyorum icten ice sinir oluyorum.
Ben aynisini ona yapmaz boyle bir yuk yuklemezdim eger ki ailelerimize vs bir sey olursa, o ayri tabiki ama suan esim direk tatil modunda kafa dinlemeye gidiyor..
Kayinpederimin gecen aylarda bobreginde tas sorunu olmus ama suan bir sorunu yok yani 8 ay bekleyip yaza bizimlede gidebilirdi..
Simdi gidiyor diye yazin gitmeyide dusunmuyor, yazada 2 cocukla tek basima 24 saat ucacagim,,,
Ne bileyim iste...Ayy basinizi sisirdim sizinde...
canım çok haklısın inan ki yerden göğe kadar...
ben bu puanı zaten tek başıma haftasonu yapmıştım sanki

tamam sadece o değil de üstüne de bişey koyamamışız yaa