• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

IMAG0013.webp
Günaydınlar yine gelemedim takıma kusura bakmayın lütfen. Son 3 gündür mesaideyim elime alamadım tlf. Bugün nöbete gidicem 3 e kadar evdeyim neyse ki.
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.5
Fark 0.3
Yüzde 0.44

10 gün bizde :eek: kendisinin kalmasında asla sıkıntı yok cok severim kayınvalidemi ama ikimizde yemek yemeyi seviyoruz:KK20::duduk:
Sıkıntı orada bizimkiler de çok seviyo😬 yemeyi
ayy canım o su olayı benim de başıma gelmişti
çok çabuk hallettik ama kabus gibiydi
kolay gelsin iyice bi baktırın.
Aynen canım uğraştık bayağı olmadı, bataryayı tamamen değiştireceğiz artık.. eşim de tesisatçı çağırmak istemiyor nasıl yapacak kendi bilmiyorum 😂

Kizlar bende birazdan tartılacağım ev musait degil suan 🙄 yeni uyandim zaten acim hala o yuzden sorun yok dunku menumu paylasayim o arada
Persembe menu
Sabah
Tam bugday ekmegi bitmis normal tost ekmegiyle kucuk tost yedim salatalik domates
Aksam
Salata
Birkac sarma 🤐
2 3 kofte yagsiz firinda pismisti
Bitki cayi içemedim firsat olmadi 😖

Kizlar bende birazdan tartılacağım ev musait degil suan 🙄 yeni uyandim zaten acim hala o yuzden sorun yok dunku menumu paylasayim o arada
Persembe menu
Sabah
Tam bugday ekmegi bitmis normal tost ekmegiyle kucuk tost yedim salatalik domates
Aksam
Salata
Birkac sarma 🤐
2 3 kofte yagsiz firinda pismisti
Bitki cayi içemedim firsat olmadi 😖

CANIM SENİN doktor ne dedi en son?

Neler yapıyorsunuz egzersiz beslenme vs bende bugün itibariyle doku bir proğrama alıyorum kendimi
Hosgeldin canim seni tanimamiz icin 1.sayfada formumuz var onu doldurman gerekiyor.kurallarimizda orada yaziyor bi gozatarsin canim. formu doldurunca ben yine kisaca anlatirim sana .

:nazar::nazar::nazar::sampiyon: hedefin altına düştün canımmm
Hic beklemiyordum ama yaa valla oyle mutlu oldum ki kalktim 500 ip atladim mutluluktan.
ÇARŞAMBA MENÜ
SABAH

filtre kahve
2 kare bitter

ÖĞLE
bi tabak fasulye
azcık pilav
söğüş
çorba

AKŞAM
makarna:rolleyes::eek:
söğüş
çorba

not: evet tam bir fiyasko neden böyle oldu bende bilmiyorum ama sanırım oğlanın yatagını ayırdım ve gece o kadaaaaar cok emiyodu ki içim açlıktan kavruluyoor resmen Kozmogirl17 Kozmogirl17 @Yawrukush madamesnow madamesnow
:dua::110:
Makarna cok degilse sorun degil dicektim ama pilavda varmis kotu olmus
Süperrrr 🥰

Haaaaarika aşırı sevindim maşallah maşallah 😍

Çarşamba mı bu eşin ben de perşeöve zannedip daha üzülmüştüm 🥺
Bende ya sevindim ama bu hafta cok savas verdim yememmek icin hep guzel seyler vardi
tamam canım öyle yapalıö ben tahmini yazmıstım cünki bu aralar öyle rahat davrandımki refl falan iyice sistim en son tartıldıgımda ondan 80 e düşmüşüm
cokll guzel masallah insan bir alt rakama dişünce nasıl mutlu nasıl gaza gelir oluyor dimi
inş canım dualarımız seninle
aynen benim de bayılcak gibi oluyorum sonrasında insanın gözü dönüyo sanki en yakındaki seye saldıracak oluyorum ben de
Evet demekki cok almamissin.bende 83 le basladim kilo vermeye
@Yawrukush çök şükür iyi eşim ama iş yerinde fren kontrolü yaptırması gereken kişi yaptırmadığı için kaza oldu. Aynı şahıs kaza arabasında yetkili kişi eşim olduğu için ona suç atıyor şöför yanındaki koltukta otursaymış olmazmış kaza sanki eşim kullanıyor da frene o basacak.. kaskosu olmasaydı bakım onarım masrafımı eşime yıkmaya çalıştı hatta. Uğraştı birkaç gündür kendi üzerinden atmak için insanlar fena ya..
Aaa o ne tuhaf ismis oyle yaa simdi durum nedir esin kurtardimi yakasini adamdan.
Bu hafta artıda geldim hiç anlamadım nedenini.
Geçen Cuma 72,4
Bugün 72,7

Fark -0,3

Eki Görüntüle 2307101

@Yawrukush
Tam bu hafta kotu oldu kuzum seni haftayami alsak takima acaba ozge gelsin bakalim bi nedicek.

Kızlar bu arada dün gece banyonun musluğu bozuldu kapalı olmasından rağmen şarıl şarıl su geliyor vanayı onunla uğraştık bayağı uyuyakalmışım hemen eczaneye gidiyorum ama Harika sonuçla var herkes çok iyi bu hafta 🥳🥳🥳🤩🤩🥰
Kotu olmus kuzum yaa hadi hemen tartil gel ya bi tarti alsana olmuyor bolee

Afiyet olsun canim

Ana ogunde karpuz olmamis canim gerisi guzel.

Hayirli olsun canim insallah mutlu mesut gider okuluna yavrun.

Canim guzel ama seni hic goremiyorum buralarda bence daha sık gelmelisin

Uykun duzene girdi bence kuzum o yuzden bole kilo verdin.

Harikaaa tebrikler.

Yaa iste benin filizim amaa nereye kadar kuzumm

Hakkettin bence bu haftada bekliyorum ayni performansi senden.

Hayirli olsun bol eksili bi yolculuk olsun canim.

Icli kofteler ve aksamki tursu fazla gibi.

Harikasin kilo bildirimini bekliyorum
Teşekkür ederim canım

Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum😞
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştum
FDCA1598-3CE7-4154-906D-64959C0D491B.jpeg

Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum😞
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127
Hyırlı olsun canım hep beraber veririz inş kilolarımızı iki yılda yine iyi vermişşi 60 lara kadar inmişsin me guzel 10 kilo senn icin iki ayını alır en cok ;)

Back
X