- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Allah acil şifalar versin kuzum
İnşallah iyileşir sen burayı şu an boşver
Oğlunla ilgilen dualarımız sizinle![]()
Özgecim cokk cook gecmis olsun Allah sifasını versin bir an önce iyileşir insallah dualarımız sizinle![]()
ay allahım canım çok geçmiş olsun. gerçekten senşn durumunu öğrenmek için girdim şu an foruma. bir an önce güzel haberlerini almayı umuyoruz hepimiz. okursan merak etme geçecek canım benim.
kaptişim çok üzüldüm.. allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın canımsen bebişine kendine bak, siz iyi olun sağlıklı olun yeter.. iyi haberlerinizi bekliyoruz doktordan sonra..
Özgecim gerçekten bağırılmayı haketmişler sen bunu daha önce de yaşadın bebeğinin risklerini senden iyi kimse bilemez. Çok çok geçmiş olsun koşa sürede iyileşir umarım arascık kuzum
kiyamam kuzuma , bir an once toparlanir insallah ,
Canım cok cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin![]()
Çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Ah ablacım ya çok geçmiş olsun vallahi ayrılma tabi kuzucugunun yanından inşallah hemen iyileşir ablacım dua ediyorum çok çok![]()
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ettim sayin ne olur, eksik olmayin, iyi ki varsiniz.
Bugun bir kez aksamustu saat 4 civari yukseldi epey atesi, onun haricinde ilaclarla kontrol ettim hep.
Doktorda sadece atesten bu durumu yasadigimizi dusunuyor, cok sukur baska bir seyden suphelenmedi..
Esimde gunduzden beri kotu, surekli gogsu sIkIsiyor, birde kalp problemi var zaten kendisinin, diken uzerindeyim, simdi ucu birden yattilar..
Bana yine nobet tutmak gorevi dusuyor, saglik sorunlarimiz hayirlisiyla bitsin umuyorum ki...
Birde bugun esimin is yerinde calisan muhendislerden biri 4. kattan herkesin gozu onunde kendini atip ,intihar etmis ve hayatini kaybetmis, birde evli ve 2 cocuklu imis.Onada ayrica uzuldum..Allah rahmet eylesin...Ailesine sabirlar versin...
Son düzenleme: