• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar aksam ozgemle konustuk dr arasa zature teshisi koymus ve ozgeyede bulasmis buyuk ihtimal cok bitik durumdalar aklida burda takimda kaptanligi bana devretmek istedi ben kabul etmedim cunku inaniyorum ki en kisa surede iyilesip gelicek isinin basina ben onu beklemeyi tercih ederim.yeter ki onlar iyi olsun ailcek cok bitkinler cunkü.😔😔😔özgecim seni seviyoruz 4. Takimin kaptani sensin ben yardimcisiyim 😘😘😘 Yawrukush Yawrukush
oncelikle kozmom sen mukemmel bir kaptan yardimcisisin , kaptanligida super yaparsin ,ozgenin akli kalmasin hic izne ayrilabiliyomuydu en azindan akli kalmazdi kizlarda bu hafta elinden geldigince destek olucaklardir . Yawrukush Yawrukush canimya sanada gecmis olsun gurbette hastalikta cok kotu ya keske yakin olsaydik :KK43:,acil sifalar

Yok canım bu nick değil di çokta iyi hatırlamıyorum ama crn06_35 miydi öyle birşeydi canım. Resimdekilerden erkek olan benim oğlum canım diğeri görümcemin kızı allah razı olsun canım ☺️
Canim seni bu nickte bulamadim ama acaba baska birseymiydi eski nickin.
Aynen canim. Ins. Yarin tam gaz basliyorum. 1000 kal menulerden siparis ettim. 2 haftada aldigimi en kisa surede verip listeye girecegim sonunda
Oooo harikasin iste benim ilk edim deryam hadi bakalim guveniyorum sana...
[Q

Canim cook guzel lilo veriyirsun. Aman gereksiz sagliksiz birseyler yeme lutfen. Bana eski diyetisyenim onermisti. 5 yk kadarkara bugdayi hasla. Sonra icerisine biraz sut ve azicik bal ekleyip ye. Hem tok tutuyor hem tatli krizine iyi geliyor canim.
Karabugday pilavi yaptim bugun daha guzel oldu lapasindan tsrcin falan yiyemiyorum sevmiyorum hic.ve bugdayi sut ve balla dusunemedim bian.
Nasılsınız arkadaşlar merhaba nasılsınız dün hiç giremedim önceki gün o kadar ağır spor yapmışım ki her yerimi agrıdı kolunu bile kaldıramıyordum bütün gün kendimi oradan oraya sürükledim resmen ama yine de yürüyüş yaptım çok şükür akşama doğru pilim tamamen bitmişti dünkü menü mi yazayım yazamamıştım

Sabah 11.30
Ac karnına ılkk limonlu su
Peynir zeytin yumurta
Domates nane maydonoz

Aksam 17.00
3 tavuk kanat
Bol salata
3 kasık yogurt
2 kucuk tahinli kurabşye

35 dk 3.5 km kosubandında tempolu yürüyüs
50 sag ic bacak 50 sol ic bacak
100 sag ic sol ic dıs bacak
2 kucuk tahinli kurabiye mi ?sporlar guzel ama suyu unutmussun kuzum
canım dün bende eahatsızdıö takip edemedim aras nasıl oldu toparlamıstır inş dedigim gibi bizde oldugunda da 1-1,5 yıl her ay atesleniyordu ve en az 5-6 gün suruyordu atesi simdi okadar azaldıki Büyüdükçe bağışıklık güçlendikçe hastalığı daha çabuk atlatmaya başlıyor her ay hastalanan çocuk şimdi çok şükür beş aydır hasta olmuyorum geçen de olmuştu bir gün ateşlendi sadece ve geçti büyüdükçe arasın ki de toparlayacak inşallah

Eski fotoğraflara bakıp iç geçirme meselesi bende de çok oluyor inşallah tekrardan eski halimize döneriz benim bunun için bir fırın ekmek yememem gerekiyor mu bakalım olacak inşallah hep beraber halledeceğiz inanıyorum
Allah kimseye yasatmasin kuzum.
Areada bi acip bakiyorum eskii esimlere
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm şöyleydi

sabah 9:00
2 yemek kaşığı yağsız kıymalı yumurta
20 gr beyaz peynir
2 dilim domates
1 tane salatalık
1 dilim tam buğday ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara 11:15
1 fincan filtre kahve
2 adet gün kurusu

öğle 13:30
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
5 adet marul yaprağı

ara 16:00
2 adet gün kurusu
2 adet ceviz

akşam 19:00
1 kase yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası

2,5 litre su
60 dk yürüyüş
Vallz dort dortluk menu harikasin.

az kaldi canim bir 5,6 kilo ver eski kilolna doneceksin, masallah cok guzel gidiyorsun
ayyyy insallaj daha da cok gitsin kiilolar.
menüm
sabah
2 yk tahin pekmez
30 tane falan zeytin 4 yazdım aslında ama sonra biraz iğrenç göründüler gözüme :D
1 dlm tbe
1 h yumurta

ara
1 kare bitter

öğleden sonra
fajita biftek
yanında avokado püresi
yoğurt
yarım tortilla ekmeği

ara
biraz üzüm
süt

spor
4000 adım
Tshinpekmez ve zeytin cookk hani resim ahahaaa yaprin demekki
Sabah
11.00
Peynir zyetin domates biraz yesillik bir yumurtadan sucuklu yumurta

Ara bir sade kahve

Aksam 16.30
Izgara tavuk ve köfte
Bol salata ve malesef yarıö bardak fanta :(

500 ip atlama
100 sag dıs bacak 100 sol dıs bacak
100 ic bacak 100 sag dış bacak
2 litre su
On numars menu
Kızlar menümü yazayım anca fırsat buldum bugün çok işli güçlüydüm.
350 gr kalçalı but
100 gr lahana, salatalık, yarım limon, 5 yemek kaşığı zeytinyağı muhteviyatlı smoti
Tavuğu ranç sosla yedim 20 gr ancadır
Kuzular bugün ütü ve kızların banyosu ortalık toplama şimdi kızları yatırdım spor yapamadım duş alıpyatacağım yarın iş var. Ama yarın mutlaka yaparım.
Masallah
Ya sana cok sasiriyorum nasil acikmiyorsum
besive besive menun nerde ?:işsiz:, abla acim uyudum de bana:KK53:
fena bu valla besive besive
Vallahi hiç saymadım ama 4.05 tane değildi
Ay inşallah ya ben bu hafta toparlamak istiyorum insından 1 kg üstü verip kendimi motive etmek istiyorum verdikçe insan kendisini motive oluyor çünkü
Ben şimdi yatırdım çocukları üçün dizdim yanyana yata biraz kitabı okuyup biraz kol bacak çalıştırim diyorum insan zaten evin işin peşine düşse onun yoğunluğu yetiyor

Ay salçalı yumurta üniversitede iken en çok sevdiğim şeydi evimiz ne zaman kalabalık olsa kırardık 8.09 yumurta harek olurdu akşama doğru iyice çozutmussun sen de bacım toparlama hemen haftaici cumaya kadar
aynen ole cocuklar da dolduruyoki tim gunu
oncelikle kozmom sen mukemmel bir kaptan yardimcisisin , kaptanligida super yaparsin ,ozgenin akli kalmasin hic izne ayrilabiliyomuydu en azindan akli kalmazdi kizlarda bu hafta elinden geldigince destek olucaklardir . Yawrukush Yawrukush canimya sanada gecmis olsun gurbette hastalikta cok kotu ya keske yakin olsaydik :KK43:,acil sifalar
Sagol canim benim yapamamktan degil de ozgemi beklemenin daha dogru olcagini dusunuyorum.

Pazar menum

Screenshot_2019-09-23-05-48-55.webp Screenshot_2019-09-23-05-49-08.webp

spor evde kosturma
200 zipzip
su 2 lt

Kizlar herkese selamlar gecmisi hizlica okudum, nasilsiniz?
Dahlia_ Dahlia_ nasil diyetin canim?
kanadali35 kanadali35 , haeshin haeshin , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , F Falanfilannnn , fayfeyfiy fayfeyfiy , Ellssa Ellssa , Kozmogirl17 Kozmogirl17 dun aktifmissiniz kizlar hepiniz iyisinizdir umarim.
Crnemxeren Crnemxeren dun gune sporla baslamissin harika canim..
tomrs tomrs , madamesnow madamesnow , besive besive , @MigiMadid , gogo2405 gogo2405 nerelerdesiniz kizlar?
Only_Eylul Only_Eylul , M Metem nasil oldunuz kizlar?
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim cok tebrik ediyorum tekrardan mezuniyetini..
Aras dune gore daha iyi kizlar, yarin insallah son kez doktora gidecegiz, kan ve idrar sonuclari icin..
Bende bugun antibiotige basladim, bitigim ama Aras daha iyi olsun hicbir sey gozumde yok..
Menuleri yarindan itibaren yine hazirlayacagim.
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanimizin yukunude hafifletecegim , hepinize mutlu bir yeni hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun.. :KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17:KK73::KK73::nazar::nazar:
:KK76::KK76:
:KK200::KK200:
:KK71::KK71:
ODUL

300IA​
:halay::halay:
Gonulmeyvesi15DKY :KK73:15DK Y SPOR?
15 DK LESLI
50 M​
LaMademoiselle:KK73: 10DK D250IA :nazar:
Harpy:KK73::KK73::nazar: 10DK D

300IA :KK71::halay::halay:
kanadali35:KK73::KK73::nazar::nazar:
:KK49:

:halay::halay:
Deryaondiet:nazar: SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA :nazar:
ODUL :KK71:
stitch
Madamesnow:KK73::KK73:
Falanfilannnn:KK73:MUAF:KK71:MUAF

SPOR?​
gogo2405
:KK49::KK49:
Vexena:KK73::KK73:
100IA :KK76:
Haeshin

:halay:

30Dk Eliptik
besive:KK73::KK73:200IA :nazar:
ODÜL

fmad200DK :KK73:200JJ :nazar:
100 M:KK76:
ODÜL

MigiMadid:KK73::KK73:
Akrrep
Selsalan
50 S:KK200:
ODUL:KK71:
300IA

50M​
Only_Eylul:KK73::KK73::nazar:MUAF
Metem:KK73: MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs
pomegranate_:KK73::KK73:
Huzurvermeyolunda
:KK73::KK73::KK71::KK71:
50jj

200IA
:halay:

Canim seni bu nickte bulamadim ama acaba baska birseymiydi eski nickin.

Oooo harikasin iste benim ilk edim deryam hadi bakalim guveniyorum sana...
[Q

Karabugday pilavi yaptim bugun daha guzel oldu lapasindan tsrcin falan yiyemiyorum sevmiyorum hic.ve bugdayi sut ve balla dusunemedim bian.

2 kucuk tahinli kurabiye mi ?sporlar guzel ama suyu unutmussun kuzum

Allah kimseye yasatmasin kuzum.
Areada bi acip bakiyorum eskii esimlere

Vallz dort dortluk menu harikasin.

ayyyy insallaj daha da cok gitsin kiilolar.

Tshinpekmez ve zeytin cookk hani resim ahahaaa yaprin demekki

On numars menu

Masallah
Ya sana cok sasiriyorum nasil acikmiyorsum
fena bu valla besive besive
aynen ole cocuklar da dolduruyoki tim gunu

Sagol canim benim yapamamktan degil de ozgemi beklemenin daha dogru olcagini dusunuyorum.

🤷‍♀️ ayy bilmiyorum canım

kanadali35 kanadali35 , haeshin haeshin , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , F Falanfilannnn , fayfeyfiy fayfeyfiy , Ellssa Ellssa , Kozmogirl17 Kozmogirl17 dun aktifmissiniz kizlar hepiniz iyisinizdir umarim.
tomrs tomrs , madamesnow madamesnow , besive besive , @MigiMadid , gogo2405 gogo2405 nerelerdesiniz kizlar?
Aras dune gore daha iyi kizlar, yarin insallah son kez doktora gidecegiz, kan ve idrar sonuclari icin..
Bende bugun antibiotige basladim, bitigim ama Aras daha iyi olsun hicbir sey gozumde yok..
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanimizin yukunude hafifletecegim , hepinize mutlu bir yeni hafta diliyorum.

saol canım 😘

sen emziriyosun 1 lt su cok cok az en az 2.5 su olmali :KK53: senide takibe aldim her emzirmeden sonra bir bardak su lutfen , kurusogan , bulgur , yulaf ezmesi sut artirir. 6 hafta gecmesi lazim spor icin acele etme🥰

Çok sağol canım, suyu artıracağlm mutlaka.. Havalar da iyice soğudu burada hiç insanın su içesi gelmiyor.. Emziriyorum ama doymuyor maalesef, mama da yiyor..

canım bebegini Allah bagışlasın nekadar olmuştu dogum yapalı menün emziren bir anneye göre yetersiz geldi bana özellikle sabah biraz daha zengin beslenmeye calıssan sadece zayıflamak icin degil de daha demgeli daha kaliteli süt olsun diye
canım sen de mi iki öğün yapıyorsun menün de cok güzelmiş

Çok sağol canım..
Daha 3 hafta oldu..
Bu menülerin düzelmiş hali, doğumdan sonra hiç yemek yiyemiyordum, tatlı desen sabahtan akşama kadar yerim ama yemeği midem almıyordu.. Emziriyorum ama ona emzirmek denirse tabi, azıcık yiyor sonrası mama. Yoksa doymuyor..

Kizlar aksam ozgemle konustuk dr arasa zature teshisi koymus ve ozgeyede bulasmis buyuk ihtimal cok bitik durumdalar aklida burda takimda kaptanligi bana devretmek istedi ben kabul etmedim cunku inaniyorum ki en kisa surede iyilesip gelicek isinin basina ben onu beklemeyi tercih ederim.yeter ki onlar iyi olsun ailcek cok bitkinler cunkü.😔😔😔özgecim seni seviyoruz 4. Takimin kaptani sensin ben

Aleykum selam..
Hoşgeldin canımmm..
İyi gidiyor şimdilik :)
Siz iyi olun da gerisi mühim değil, inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz..

dünkü menüm
öğlen: 12
lor peynirli yumurta
domates
7 zeytin.
şekersiz çay
akşam
sebze çorbasi
balık
roka+tere
spor
2 saat pazar gezmesi
ev işleri
çamaşir asma toplama yerleştirme vs
su: 1 lt
bugün de limonlu su ile güne başladım:)
tarçinli kahve ve kitabi oh mis gibi:)

dünkü menüm
öğlen: 12
lor peynirli yumurta
domates
7 zeytin.
şekersiz çay
akşam
sebze çorbasi
balık
roka+tere
spor
2 saat pazar gezmesi
ev işleri
çamaşir asma toplama yerleştirme vs
su: 1 lt
bugün de limonlu su ile güne başladım:)
tarçinli kahve ve kitabi oh mis gibi:)

Günaydın eşimmm :)
Ben de bekliyordum gel de tanışalım diye :)
Suyun az, onun dışında menün güzel..
Bugün de güzel başlamışsın..

Youtubede
113 yaşındaki nine
güne 1 kiloı şeker yiyormuş
uzun yaşamanin sirri şekere borçluymuş.:KK57:
canan karatay bu kadina ne der..

Yalan yanlış bilgiler işte..
Şekerden kim fayda görmüş kii..

Günaydın eşimmm :)
Ben de bekliyordum gel de tanışalım diye :)
Suyun az, onun dışında menün güzel..
Bugün de güzel başlamışsın..

Yalan yanlış bilgiler işte..
Şekerden kim fayda görmüş kii..
günaydin canim
ben güne yaglı 5 küp şeker kahve ile günebaşlardim
o cuma gününden sonra değiştirmeyekarar verdim
yok böle gitmeyecek...
çok düşündüm..hatalarimi yüzleşmek için yazmişim burada.
iyiki de yazmişim..
bugün şekersiz kahve içemediğim için tarçinli kahve içtim ama zor içtim:KK70:
porsiyonu küçültmeye karar verdim az yiyecektim.
yemegimi çok yiyenlerdenim...
yiyip yiyip karinim doymayanlardanim:KK70:
kilom 3 seneye yakın gitmedi.
son 12 yıldır 52 kg olmadim.
evlendiğimde 76 kgdum.:)
işte böle eşim:)
sen nasılsın:)

Back
X