• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar herkese selamlar gecmisi hizlica okudum, nasilsiniz?
Dahlia_ Dahlia_ nasil diyetin canim?
@kanadali35 , @haeshin , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , @Falanfilannnn , fayfeyfiy fayfeyfiy , Ellssa Ellssa , Kozmogirl17 Kozmogirl17 dun aktifmissiniz kizlar hepiniz iyisinizdir umarim.
@Crnemxeren dun gune sporla baslamissin harika canim..
tomrs tomrs , madamesnow madamesnow , @besive , @MigiMadid , @gogo2405 nerelerdesiniz kizlar?
@Only_Eylul , @Metem nasil oldunuz kizlar?
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim cok tebrik ediyorum tekrardan mezuniyetini..
Aras dune gore daha iyi kizlar, yarin insallah son kez doktora gidecegiz, kan ve idrar sonuclari icin..
Bende bugun antibiotige basladim, bitigim ama Aras daha iyi olsun hicbir sey gozumde yok..
Menuleri yarindan itibaren yine hazirlayacagim.
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanimizin yukunude hafifletecegim , hepinize mutlu bir yeni hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun.. :KK200:
Sagol casniom,

Cook gecmis olsun. Oglusuna da sana da acil sifalar canim. Cocuk hasta olunca insanin gozu hicbirseyi gormuyor anliyorum. Cabucak iyilessin yavrucun.

Kızlar günaydın haftasonu bitti şükür, kuzenim evleniyor Evi bizim şehirde .. ev taşıma yerleştirmesiyle uğraştık hiç telefonla uğraşma imkanım bile olmadı bir anda haber verdiler 🤦🏻‍♀️Bugünden itibaren daha düzenli olacağım inşallah tüm programım bugün başladı çünkü. Yüksek lisans derslerin de başladı sabah camiye dört gün dört gün de öğleden sonra be bir sabah olarak yüksek lisansa gidiyorum.. sabah çıkıp akşam gireceğim.. evle ilgilenemem diye alışverişi filan da yaptım kızlar. Bu akşam eşim evde değil hem temizlik ütü yemek yapacağım derslerden sonra hem de laptoptan ayrıntılı bakarım yine.. ilk kez bu kadar yoğun oluyorum kızlar ya inşallah ev okul KPSS işin içinden çıkabilirim.. sizlerde durum nasıl Ellssa Ellssa eşimm senin de mi haftasonun yoğundu 💕nerdesinn

Gunaydın kızlar dun gıremedım pek kardeşimi apar topar doguma aldılar cok sukur saglıkla kucagına aldı bebişlerini :halay:
Dun pek dıkkat edemedım acıkcası yedıklerıme oyuzden pek paylasmak istemıyorum😣 bu aralar fazla kacırdım toparlamam gerek bugunden ıtıbaren kacamaksız devam etcem inş
Hayirli ugurlu olsun cnaim bebisiniz. Saglikla anali babali buyusun.

Ve diyetine gelince bir kacirinca devami geliyor ama dikkat , acilen don aramiza ;)

22 eylul menum - dunku menu
09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)
12:00_ 1 kase domates corbasi, 1 kase salata
17:00_ 1 kase kiymali sebze yemegi, 3 yk haslanmis bugday, 1 kase salata

su: 2 lt
spor: ayagimi azicik incittim bugun bakalim canim cok acimazsa yaparim spor.
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Harpy Harpy

09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)

geçmiş olsun
bu arada mezun olmuşsun tebrik ederim:)

Canım geçmiş olsun ayağına ne oldu ? Kekin tarifini isterim 😬😬

Canım geçmiş olsun ayağına ne oldu ? Kekin tarifini isterim 😬😬
oranlari bilmiyorum cnaim, kizim illahaki pasta diye tutturdu. Burda pazar gunleri marketler kapali. Ben de evde ne varsa karistirdim kisacasi ve seker yoktu evde :P

un, kako (kako bolcaydi), 2 yumurta, biiraz sut, kabartma tozu, 2 tatli kasigi bal. Karistirip 25 dakika pisirdim 190 derecede. Sasirtici sekilde guzel ve lezzetli oldu

Sagol canim, cuma gecesi disardaydim ickiyi biraz fazla kacirdim galiba onumdeki merdiveni gormedim mekandan cikarkenm bir basamak asgi dustum ayagi fena burkuldu. Ama simdi daha iyi

süt yapsın diye tahin helvasi ye derler sakin yeme eşim.
ben onu yiyerek 10 kg aldim doğumdan sonra.
bi daha mi tövbeee...
tatlıyı yavaş yavaş kestim..
şeker ihtiyacimi meyveyle karşılıyordum.
akşamlari yoğudu eksik etmemeye karar verdim.
roka-tere yiyoruz.
güzel oluyor.:)
hamileyken hiç kg almadim.
80 kg çikmişim doğumdan.
sonra aldim.
bence dikkat et.

Çok şükür yine yalnız yaşıyorum.. Kv ile olsam beni 1 ayda 100 kilo yapar.. Süt olsun diye ye ye diyip duruyorlar zaten..
Yok zaten yemiyorum, yavaş yavaş düzenimi oturta bilirsem çok iyi olucak..
Şimdilik zorlanıyorum biraz..
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :KK200:

Gunaydın kızlar dun gıremedım pek kardeşimi apar topar doguma aldılar cok sukur saglıkla kucagına aldı bebişlerini :halay:
Dun pek dıkkat edemedım acıkcası yedıklerıme oyuzden pek paylasmak istemıyorum😣 bu aralar fazla kacırdım toparlamam gerek bugunden ıtıbaren kacamaksız devam etcem inş

Oo ikiz miii :KK68:
Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin..
Sen de toparlan artık, hafta başladı, son 4 günn :)

Çok şükür yine yalnız yaşıyorum.. Kv ile olsam beni 1 ayda 100 kilo yapar.. Süt olsun diye ye ye diyip duruyorlar zaten..
Yok zaten yemiyorum, yavaş yavaş düzenimi oturta bilirsem çok iyi olucak..
Şimdilik zorlanıyorum biraz..
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :KK200:
kaptanlık yaptıysan kesin verirsin :)
kaptanlarin gücü üyelere on ayak basar:)
ben daha önce 6, takımda yarıştım ve diskalifiye olmuşum..
bi kaç sene sonra 6. takıma dönmüşüm.oradan da kendi istegimle ayrıldım
6 ay uzak kaldim. sonra bu takıma girdim.:) ve free olarak takılıyorum:)

oranlari bilmiyorum cnaim, kizim illahaki pasta diye tutturdu. Burda pazar gunleri marketler kapali. Ben de evde ne varsa karistirdim kisacasi ve seker yoktu evde :p

un, kako (kako bolcaydi), 2 yumurta, biiraz sut, kabartma tozu, 2 tatli kasigi bal. Karistirip 25 dakika pisirdim 190 derecede. Sasirtici sekilde guzel ve lezzetli oldu

Sagol canim, cuma gecesi disardaydim ickiyi biraz fazla kacirdim galiba onumdeki merdiveni gormedim mekandan cikarkenm bir basamak asgi dustum ayagi fena burkuldu. Ama simdi daha iyi
ballı kakaolu kek demek:)
çok güzel olmuştur:)
ellerine sağlık.
ayak bükülmesi çok kötü olmuş:( umarim en kısa zamanda iyileşirsin:)

kaptanlık yaptıysan kesin verirsin :)
kaptanlarin gücü üyelere on ayak basar:)
ben daha önce 6, takımda yarıştım ve diskalifiye olmuşum..
bi kaç sene sonra 6. takıma dönmüşüm.oradan da kendi istegimle ayrıldım
6 ay uzak kaldim. sonra bu takıma girdim.:) ve free olarak takılıyorum:)

Yok canım, o kadar da örnek kaptan değildim :)
En başta 57 kilo olarak geldim bu takıma, 2 ileri 1 geri derken 54le izne ayrıldım.. Sonra çok aldım azıcık verdim ama listeye girmedim.. İradesiz biriyim maalesef.. Uzun süreli diyetler sıkıyordu beni.. Kendimi diyete değil de sağlıklı beslenmeye alıştırmam gerektiğini çok geç öğrendim..
Takımda senin dediğin gibi free takıldım bir süre, sonra kaptan oldum falan ama o dönemlerde ne listedeydim, ne de kilo vermeye kararlı :)
Ama şimdi durum başka, hiç olmadığım kilolara çıktım, çok şükür yine doğumla beraber 12 kilo kadar gitti.. 60 kiloyu bile görmemişken daha önce, 85 çok fazlaydı hele de 1.55 boyuma..
Yolum çok uzun anlayacağın, 50yi görmem lazım tartıda, hedefim büyük :) Ve vermem gereken en az 20 kilo var..

Back
X