• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kozmogirl17 Kozmogirl17 dün uğrayamadım canım bütün gün turşu yapmakla ev işiyle uğraştım yoruldum bayaa. Bugün tartıldım ama fena artidayim. Sabah acaip ödem vardı neden bilmiyorum regl falan olmiycam turşu falan yemedim. Neyse yarın bakalım ne çıkacak tartıda
Surekli ayakta durduysan o yuzdende olabilir odem yarina iner diye dusunuyorumama

kizlar yarin kontrol tartisi var ,1. de olduk herkes motivedir insallah, bu hafta dahada iyi olmamiz lazim :KK49:
Kontrol tartısı nedir tartılıp yazıyor muyuz buraya. Öyle ise ben sabah aç karna wc sen sonra 74.6 çıktım baya sağlam eksi bildirim yapacağım cumaya👍🏻

Kizlar herkese selamlar gecmisi hizlica okudum, nasilsiniz?
@AKovser nasil diyetin canim?
kanadali35 kanadali35 , haeshin haeshin , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , @Falanfilannnn , @fmad , @Akrrep , Kozmogirl17 Kozmogirl17 dun aktifmissiniz kizlar hepiniz iyisinizdir umarim.
@Crnemxeren dun gune sporla baslamissin harika canim..
@tomrs , @madamesnow , @besive , @MigiMadid , @gogo2405 nerelerdesiniz kizlar?
@Only_Eylul , @Metem nasil oldunuz kizlar?
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim cok tebrik ediyorum tekrardan mezuniyetini..
Aras dune gore daha iyi kizlar, yarin insallah son kez doktora gidecegiz, kan ve idrar sonuclari icin..
Bende bugun antibiotige basladim, bitigim ama Aras daha iyi olsun hicbir sey gozumde yok..
Menuleri yarindan itibaren yine hazirlayacagim.
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanimizin yukunude hafifletecegim , hepinize mutlu bir yeni hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun.. :KK200:
Canım benim biz buradayız sen bebeni iyileştir kendin toparlan gelirsin aklım kalmasın

dünkü menüm
öğlen: 12
lor peynirli yumurta
domates
7 zeytin.
şekersiz çay
akşam
sebze çorbasi
balık
roka+tere
spor
2 saat pazar gezmesi
ev işleri
çamaşir asma toplama yerleştirme vs
su: 1 lt
bugün de limonlu su ile güne başladım:)
tarçinli kahve ve kitabi oh mis gibi:)
Menün çok güzel düşük karbonhidratlı mı besleniyorsun. Benim tek anladığım menü tarzı bu diğer arkadaşlara yorum yapayım diyorum ama ekmekli tatlılı makarnalı pilavlı menülere ne diyeceğimi bilemiyorum😅 ben bir pirinç tanesiyle bile kilo alan bir insanım çünkü ama senin ki güzel çiğ çerez de yesen tam Karatay olacakmış 👍🏻

Gunaydın kızlar dun gıremedım pek kardeşimi apar topar doguma aldılar cok sukur saglıkla kucagına aldı bebişlerini :halay:
Dun pek dıkkat edemedım acıkcası yedıklerıme oyuzden pek paylasmak istemıyorum😣 bu aralar fazla kacırdım toparlamam gerek bugunden ıtıbaren kacamaksız devam etcem inş
Ömürlü olsun bebeğiniz 🥰

Selam kizlar nasilsiniz, yeni haftanin ilk gunu nasil geciyor?
Ilk kez bu gece Aras hic ateslenmedi.
Ailecek normal rutinimize donmeye calisiyoruz.
Alintilarimi yaptim, simdi kahvalti hazirlayip, Akini okulu goturecegim, sonra gelip alintilarimi yazarim.
Ankee Ankee seni goremedim canim her sey yolunda mi?
@MigiMadid tebrik ediyorum seni oglen karbonhidratlari yememis, spor yapmis ve kahveyi sekersiz icmissin.
Kilo bildirmimi de yazayim.
Cuma : 59.5
Bugun: 59.4
Fark:100 gramcik, eksi olsun benim olsun :)
Simdilik hepinizi optum 1 -1bucuk saate gelecegim..

Alintilarimi yaptim, simdi kahvalti hazirlayip, Akini okulu goturecegim, sonra gelip alintilarimi yazarim.
@MigiMadid tebrik ediyorum seni oglen karbonhidratlari yememis, spor yapmis ve kahveyi sekersiz icmissin.
Canım çok sevindim içim rahatladı biraz aklım sende. Düzelir artık sen de biraz rahatla.
Öhöm kaptanım ben ara bildirimi bilmiyordum foto moto yok o yüzden ama -600 deyim 74.6 umarım ödem bilmem ne gibi bir saçma durum olmazsa güzel olacak Cuma’ya

Canım çok sevindim içim rahatladı biraz aklım sende. Düzelir artık sen de biraz rahatla.
Öhöm kaptanım ben ara bildirimi bilmiyordum foto moto yok o yüzden ama -600 deyim 74.6 umarım ödem bilmem ne gibi bir saçma durum olmazsa güzel olacak Cuma’ya
canım pazartesi bildirimleri fotosuz oluyor kontrol amaclı ama güzel kilo vermişsin tebrikleer

yaaaa nekadar sevindim anlatamam özgecim.Hosgeldin tekrardan .

Canim cok sevindim oglusunun ateslenmemesine. Sen nasil hissediyorsun kendini?

biz iyiz canim . sukur atessiz gecmis geceniz neguzel sende iyisindir umarim .

Burkuldu canim yaa, daha da kotusu olabilirdi aslinmda ama sukur yanimda arkadasim vardi tuttu beni :p yoksa merdivenden asagi guum oluyordum neredeyse. Olmadi ya burkulma sorun degil sadece aci var o kadar.
hadii esim pazara guzel eksi getirelim beraber.. Bugune ne spor yaptin veya yapacaksin?

pazara mı :KK70: tamam
pilatese gittim bugün canım. ama biraz hafif geliyor artık. çok çalışmıyorum. bosu camp diye yeni ders açıldı belki haftaya pilates yerine ona giderim :spor:

Back
X