• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol canım, suyu artıracağlm mutlaka.. Havalar da iyice soğudu burada hiç insanın su içesi gelmiyor.. Emziriyorum ama doymuyor maalesef, mama da yiyor..

Çok sağol canım..
Daha 3 hafta oldu..
Bu menülerin düzelmiş hali, doğumdan sonra hiç yemek yiyemiyordum, tatlı desen sabahtan akşama kadar yerim ama yemeği midem almıyordu.. Emziriyorum ama ona emzirmek denirse tabi, azıcık yiyor sonrası mama. Yoksa doymuyor..

Aleykum selam..
Hoşgeldin canımmm..
İyi gidiyor şimdilik :)
Siz iyi olun da gerisi mühim değil, inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz..
Canim benim eksik olma sen nasilsin, bebegin nasil?
Her sey yolunda mi?

Çok geçmiş olsun Ozgecim Allah şifalar versin :KK43: Yawrukush Yawrukush
Canim cok tesekkur ediyorum..

bugün modum düşük
spor yaptım sabah
50 JJ
50 zıpzıp
100 leslie adim.
40 mekik yaptım daha yapacaktim hiç halim yoktu:KK43:
Sabah yapmissin sporlarini cok guzel, egzersizin azi cogu olmaz, gittikce arttirirsin..

Uyandığımdan beri tartılıcam diyorum yine unuttum.. Bi yarım litre kadar su içtikten sonra hatırladım :KK45:

Cuma - 72.4
Bugün - 71.2:KK49:

Resimleri de yüklerim daha sonra, şimdi açım kahvaltı yapıcam:kk77:
Harika canim :)

Günaydın herkezee ben de bildirimimi yapayım kızlar

cuma günü 79.5
bugün anne 78.7
Tebrikler huzurcum:)

Yawrukush Yawrukush kaptanım çok geçmiş olsun:KK43:
Sagol Feyzos benimki basit bir bogaz enfeksiyonu, Aras iyi olsunda, kendi hastaligim hic yok gozumde..

Çabuk iyileş kaptan♥
Insallah canisi...

Gunaydın kızlar dun gıremedım pek kardeşimi apar topar doguma aldılar cok sukur saglıkla kucagına aldı bebişlerini :halay:
Dun pek dıkkat edemedım acıkcası yedıklerıme oyuzden pek paylasmak istemıyorum😣 bu aralar fazla kacırdım toparlamam gerek bugunden ıtıbaren kacamaksız devam etcem inş
Canim gozunuz aydin olsun gelmis bebisleriniz saglikla, mutlu, saglikli, uzun omurlu olsunlar insallah..
Kardesin nasil?

Sagol casniom,

Cook gecmis olsun. Oglusuna da sana da acil sifalar canim. Cocuk hasta olunca insanin gozu hicbirseyi gormuyor anliyorum. Cabucak iyilessin yavrucun.
Sagol Deryacim sen nasilsin, hazir menulerden alacagim demissin sanki, diyet nasil gidiyor?

Selam kizlar
Bugunku kilom: 71.1 :KK70: cumaya gore -400gr
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Harpy Harpy
Harika :)

Selam kizlar nasilsiniz sabahtan kahvaltiya arkadaslarim geldi tartildim yazamadim
Cuma kilo 68.8
Pazartesi 68.5
Fark 300 gr

@Gonulmeyvesi canim sen naptin tartildin mi ?
Masallah sana canim benim :)

Kızlar +400üm var bugün 😔
Cumaya gider o , haftasonu menuler nasildi Goknurcum?
Ya da agir spor mu yaptin?

Ablacım çok özür dilerim dün eve 2 de gittim sonra uyuyakalmışım bir daha olmicak:KK43:
Nasilsin canim, is yerinde durumlar nasil?

Burkuldu canim yaa, daha da kotusu olabilirdi aslinmda ama sukur yanimda arkadasim vardi tuttu beni :p yoksa merdivenden asagi guum oluyordum neredeyse. Olmadi ya burkulma sorun degil sadece aci var o kadar.
hadii esim pazara guzel eksi getirelim beraber.. Bugune ne spor yaptin veya yapacaksin?
Ayagin mi burkuldu Deryacim, iyi misin simdi?

bu akşam biber dolmasi var
dün akşam hazirladim.. bugünde pişir:)
Afiyet olsun eger cok pirincli degilse yiyebilirsin rahatca Aslicim:)

Canım çok sevindim içim rahatladı biraz aklım sende. Düzelir artık sen de biraz rahatla.
Öhöm kaptanım ben ara bildirimi bilmiyordum foto moto yok o yüzden ama -600 deyim 74.6 umarım ödem bilmem ne gibi bir saçma durum olmazsa güzel olacak Cuma’ya
Busem:KK200: Oooo guzel eksigeliyor desene:)
gogo2405 gogo2405 gonca abla manti mi yemis:KK57::KK57: oyle diyollaaaaaa:KK53:

yaaaa nekadar sevindim anlatamam özgecim.Hosgeldin tekrardan .
Canimmmm :KK200:Nasilsin, kuzular nasillar?

Her sey yolunda mi?

Sabah yapmissin sporlarini cok guzel, egzersizin azi cogu olmaz, gittikce arttirirsin..

Sagol Feyzos benimki basit bir bogaz enfeksiyonu, Aras iyi olsunda, kendi hastaligim hic yok gozumde..

Insallah canisi...

Canim gozunuz aydin olsun gelmis bebisleriniz saglikla, mutlu, saglikli, uzun omurlu olsunlar insallah..
Kardesin nasil?

Sagol Deryacim sen nasilsin, hazir menulerden alacagim demissin sanki, diyet nasil gidiyor?

dünkü menümü yazdım canım sabah biraz tahin pekmezi kaçırdım öğleden sonra da fajita yedim biftekten. fajita çok abuk bişey değil bence. yanında da tatlı tabağından küçük tortillanın yarısı akşama da sadece süt var 5-6 tane de üzüm. cumartesi bi tane karadeniz pide yedim o çok yağlıydı ama 400 gr da aldırmaz kanımca :110:

Ayagin mi burkuldu Deryacim, iyi misin simdi?

Afiyet olsun eger cok pirincli degilse yiyebilirsin rahatca Aslicim:)

Busem:KK200: Oooo guzel eksigeliyor desene:)
gogo2405 gogo2405 gonca abla manti mi yemis:KK57::KK57: oyle diyollaaaaaa:KK53:

Canimmmm :KK200:Nasilsin, kuzular nasillar?
Cok sukur iyiyiz canim ya bizim de bitti ufagimin kusmasi rahatladim ve cocugum 1 haftada 1 kilo aldi eline biseyler alip yemege calisiyor artik dr dan once agzina purtuk girse kusardi cok sukur yani simdilik birazgrip gibiler burunlari akiyor oda olur okadar mevsim degisikligi bulasiyor birbirlerindende bugunumuzede sukur

dünkü menümü yazdım canım sabah biraz tahin pekmezi kaçırdım öğleden sonra da fajita yedim biftekten. fajita çok abuk bişey değil bence. yanında da tatlı tabağından küçük tortillanın yarısı akşama da sadece süt var 5-6 tane de üzüm. cumartesi bi tane karadeniz pide yedim o çok yağlıydı ama 400 gr da aldırmaz kanımca :110:
Tahin pekmezi 1 tatli kasigi ya da en fazla 1 yemek kasigi ile sinirla canimcim.
Fajita gayet guzel bir ogun, bende bazen alip, lavasini yemeyip et ve sebzelerini yiyorum.
Tatli tabagindan kucuk tortillada sorun degil.
Ama karadeniz pide olmamis canim, hem dedigin gibi cok yagli, hem karbonhidrat...
Bence cumaya kadar gidecek artin merak etme..
Az kaldi listeye girmene...:)

Cok sukur iyiyiz canim ya bizim de bitti ufagimin kusmasi rahatladim ve cocugum 1 haftada 1 kilo aldi eline biseyler alip yemege calisiyor artik dr dan once agzina purtuk girse kusardi cok sukur yani simdilik birazgrip gibiler burunlari akiyor oda olur okadar mevsim degisikligi bulasiyor birbirlerindende bugunumuzede sukur
Canim ne guzel haberler cook sevindim, cocuklar hep iyi olsun.
Onlar hic hasta olmasin, onlarin hastaliklarini da biz olalim..
Afiyet seker olsun pasama:)

Bende cay iciyorum Ozlemcim, beraber olsun, afiyetle..
Sen neler yapiyorsun, kuzular nasil, iyilesti mi kizin?
afiyet olsun . iyilesti sukur denizi evde gezdiriyom anne benide gezdir diyo kucaginda:işsiz:,bir iki turda onu dolastiriyorum :KK70::KK70: , birazdan lisayi alicam ondan once kahve keyfi yapiyom .

afiyet olsun . iyilesti sukur denizi evde gezdiriyom anne benide gezdir diyo kucaginda:işsiz:,bir iki turda onu dolastiriyorum :KK70::KK70: , birazdan lisayi alicam ondan once kahve keyfi yapiyom .
Dun bizde Aras hasta diye sirtimizda tasidik esimle, Akinda tutturdu adil degil benide tasiyin diye :)
Akini aldik birimiz, Arasi aldik birimiz evde kosturduk, esim diyor ki Ozge ne yapiyoruz biz allasen :))
Dedim cocuklu hayat, onlar mutlu , yapacak bir sey yok...

Her sey yolunda mi?

Insallah canisi...

Kardesin nasil?

Tesekkur ederm canım bugun daha iyi ala hastanede yarın sabah buyuk ihtimal cıkarırlar 🤗 bugun toparladım haftasonu yaptıgım kacamakları telafı edecegım 😊

08.15
1 su b süt
Yarım/1 muz
Yulaf 2/3 yk
Kakao

Öğle
3 yk pirinç
1 yk kuru fasulye
Cacık
Havuç çorbası

Fıstık

Akşam (arkadaşlar geldi)
Kısır 3-4 yk
1yk yoğurtlu mKarna salatası
Kurabiye
1 küçük çikolata bitter Türk kahvesi ile
1 dilim tiranisu

Üzgünüm bugün de böyle kapandı:(

Tamam tatlim bekliyorum menulerini.tartilmadin mi acaba bugun?

Su ictigin halde bukadar kilo harika vermissin kuzum,resim yuklemiyoruz pazrtesileri ugrasma bosuna.

Ahahha neyse bitmis zeytinler cok sukur 😋varya bende hicsevmem 3 tane bazen tabagima aliyorum bitmek bilmiyor.

Harikasin kuzum

Allah anali babali buyutsun kuzum neguzel miniminnaciktir simdi mis kokulu.ama bebegin gelisinin serefine fazla kacrma lutfen ogunleri.

Sekersiz oldugu icin gormezden gelicem keki tatlim.gecmis olsun canim senispordan muaf tutalim ozaman bugun yarin.

Tursu aksam saatinde odem tutturmuyormu canim

Canim ben sadece yemeklerle birlikte tuketilmesine karsiyim oglen yemeginde meyve varsa yanina al ara ogununde yersin.

Bende severim yaa cok guzel filmleri var
Kucukcukler gercekten ıkızler bırı erkek bırı kız cok sekerler onları gorunce bızımkı buyumus dedım 😊 bugun toparladm canım dun bundan snra dıkkat etcem inş😊

08.15
1 su b süt
Yarım/1 muz
Yulaf 2/3 yk
Kakao

Öğle
3 yk pirinç
1 yk kuru fasulye
Cacık
Havuç çorbası

Fıstık

Akşam (arkadaşlar geldi)
Kısır 3-4 yk
1yk yoğurtlu mKarna salatası
Kurabiye
1 küçük çikolata bitter Türk kahvesi ile
1 dilim tiranisu

Üzgünüm bugün de böyle kapandı:KK43:
Başta menüyü okurkrn oo super dıodum kı akşamı gorene kadar😉 yarın dengelwrsın canım

Back
X