• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Umdugumdan da guzel gecti. Once 15 dk tezimin cikarimini amacini filan anlattim. Sonra tezle ilgili bir iki soru. Ardindan her profesor kendi dersinden birkac soru yoneltti iki sene boyunca gordugumuz derslerden. Aa bir bakmisim bitti gityi.
amannn Allahım öyle bir kurulun önüne cıkacagını dusunünce insan nasıl ter döker ama iyi calısıp guzel hazırlandıgın icin su gibi gecmiş canıl hayırlı olaun Tebrik ederim

ayy canımmm hastalık sana da mı ugramıstı cok gecmiş olaun hemen de solu verşyoelar bu cicekler yiyip icmeyince
amanınnn coşmussun ama hersey icşn gec degil cumaya kadar toparlarsın arkadasım dikkat ederek

Canım meyveni biraz azaltöaya calıs ben nezaman öeyve yesem hep sekteye ugruyor kilo verişim bir de suyu arttırrsan iyi ödem giderm
Yok canim bizimkisi biraz farkliydi bi iki gun hasta olmustu evet ama sonrasinda aliskanlik haline geyirmisti kusmayi ne versem kusardi agzina puturlu bisey gelse kusardi kucagimiza alsak kusardi cok sukur suan iyi kendi reflexiymis dr bisey bulamadi tedaviyi bu yonde verdi cok sukur iyilesti simdi ama tesekkur ederim buarada

amannn Allahım öyle bir kurulun önüne cıkacagını dusunünce insan nasıl ter döker ama iyi calısıp guzel hazırlandıgın icin su gibi gecmiş canıl hayırlı olaun Tebrik ederim
Sagol canim, ben de cok ter doktum ama iyi hazirlaninca insan daha az heyecanlaniyor galiba. Insallah darisi basina

Yok canim bizimkisi biraz farkliydi bi iki gun hasta olmustu evet ama sonrasinda aliskanlik haline geyirmisti kusmayi ne versem kusardi agzina puturlu bisey gelse kusardi kucagimiza alsak kusardi cok sukur suan iyi kendi reflexiymis dr bisey bulamadi tedaviyi bu yonde verdi cok sukur iyilesti simdi ama tesekkur ederim buarada
hwr cocuk masıl da farklı ben siyorum 3 cocugum var ucunden de öğrendigim öğrenecegim cok sey var
kızlar günaydın
ben zehirlendim pazar gününden beri kusma ve ishal -afedersiniz- gidiyor.
dün hastaneye gittik 2 gün geçmeyince
menüm 2 gündür tam anlamıyla hiçbir şey.

23 eylul menum- dunku menu
09:00_ yumurta ve siyah undan yapilmis 1 dilim ekemk
12:00_ soslu tofu, yarim kadar haslanmis patates, 1 tabak salata
15:00_ 1200 mkl mandalina ve portakaldan yapilmis shake
17:00_ 1 kucuk kase bugdayli salata
Buraya kadar 1000 kaloruilik diyet ama eve gidince aciktim ve sunlari da yedim:
3 kofte, 1 kase yogurt, 2 salatalik, yarim dilim ekmekten yaopilmis tost

su: 3 litreyi gecti
spor: 20 dakika yerde hareketler ( 100 mekik, 200 bacak hareketleri, kopru, 100 sirt mekigi, 50 yarim sinav..)
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Harpy Harpy

Kizlar aksam ozgemle konustuk dr arasa zature teshisi koymus ve ozgeyede bulasmis buyuk ihtimal cok bitik durumdalar aklida burda takimda kaptanligi bana devretmek istedi ben kabul etmedim cunku inaniyorum ki en kisa surede iyilesip gelicek isinin basina ben onu beklemeyi tercih ederim.yeter ki onlar iyi olsun ailcek cok bitkinler cunkü.😔😔😔özgecim seni seviyoruz 4. Takimin kaptani sensin ben yardimcisiyim 😘😘😘 Yawrukush Yawrukush

AY ALLAHIM ÇOK GEÇMİŞ olsun yaa

Kızlar 21.09.2019 CUMARTESİ MENÜ
09:00 1adet krep 2 yemek kaşığı ama çok tepeleme değil un süt yumurtadan yaptım labne peynirle yedim
sonra ev temizliği ondan sonra macera parkına geldik
eve 17:00 döndük bu arada 2 lahmacun ayranla yedim
sonra yonca evcimik konseri vardı orada da bi mojito içtik, yarısı buz suydu zaten... çok da pahalılaşmış her şey
22.09.2019 PAZAR MENÜ
11:00 2 dilim tbe ufak sucuklu yumurta
15:00 mangal vardı 2 kanat yarım dilim et falan yedim, sonra sucuk yaptılar ondan yedim de o esnadan beri sanırım üşüttüğüm için midem bulandı ve sürekli çıkardım
sonra çok açlık hissettiğim için eve gittim 8 gibi aşure yedim bir kase ama o da çok durmadı midemde, sanırım konser ve piknikte üşüttüm.
23.09.2019 PAZARTESİ menüyü yazamıyorum ne yediysem midemde durmadı o nedenle çok anlatmaya gerek yok bişey de yiyemedim zaten. İshal çok fena, neyse ilkin ishali kesmek istemedim mikrobik bir şeyse kurtulmak adına
bugün daha iyiyim en azından sabah yediğim tost bünyemde :KK66:

SU içebildiğim kadar içmeye çalıştım ama insan hasta olunca su bile içemiyormuş
şimdi başladım daha da içmeye
biraz halsizim
SPOR cumartesi harici pek bir şey yok

@Yawrukush
@Kozmogirl17
@Huzurvermeyolunda canım eşim bende durumlar biraz kötüydü bi kaç gündür, umarım sen iyisindir?

Son düzenleme:
Kızlar 21.09.2019 CUMARTESİ MENÜ
09:00 1adet krep 2 yemek kaşığı ama çok tepeleme değil un süt yumurtadan yaptım labne peynirle yedim
sonra ev temizliği ondan sonra macera parkına geldik
eve 17:00 döndük bu arada 2 lahmacun ayranla yedim
sonra yonca evcimik konseri vardı orada da bi mojito içtik, yarısı buz suydu zaten... çok da pahalılaşmış her şey
22.09.2019 PAZAR MENÜ
11:00 2 dilim tbe ufak sucuklu yumurta
15:00 mangal vardı 2 kanat yarım dilim et falan yedim, sonra sucuk yaptılar ondan yedim de o esnadan beri sanırım üşüttüğüm için midem bulandı ve sürekli çıkardım
sonra çok açlık hissettiğim için eve gittim 8 gibi aşure yedim bir kase ama o da çok durmadı midemde, sanırım konser ve piknikte üşüttüm.
23.09.2019 PAZARTESİ menüyü yazamıyorum ne yediysem midemde durmadı o nedenle çok anlatmaya gerek yok bişey de yiyemedim zaten. İshal çok fena, neyse ilkin ishali kesmek istemedim mikrobik bir şeyse kurtulmak adına
bugün daha iyiyim en azından sabah yediğim tost bünyemde :KK66:

SU içebildiğim kadar içmeye çalıştım ama insan hasta olunca su bile içemiyormuş
şimdi başladım daha da içmeye
biraz halsizim
SPOR cumartesi harici pek bir şey yok

@Yawrukush
@Kozmogirl17
@Huzurvermeyolunda canım eşim bende durumlar biraz kötüydü bi kaç gündür, umarım sen iyisindir?
Gecmis olsun canim bende merak etmeye baslamistim seni.yine macera pesindeymissin gez gez bakalim bebis gelince napican 😂😂😂😂ayyy kiskanc eltiler gibi oldumm😃😃😃

Gecmis olsun canim bende merak etmeye baslamistim seni.yine macera pesindeymissin gez gez bakalim bebis gelince napican 😂😂😂😂ayyy kiskanc eltiler gibi oldumm😃😃😃

YA CANIM O konuda da çok sıkkın
şimdi forumun o bölümüne bakıyorum da
sanırım hiç olamayacak gibi hissediyorum ya
moralim bozuluyor biraz.

bu ay olamazsam 3. reglim olacak işte öyle diyim.
2,5 ay kadar oldu.
Kiz dur bismillahh kotu dusunme olur insallah beeni biliyosun 11 sene cocugum olmadi ilk evliligimden ikinci evliligimden pespese oldular hemde hic aramadan beklemedigim anda oldu bi akrabam var mesela oda evlendi 1 seneden fazla olmadi sonra bigun mesaj atmis hamileyim diye bekle canim sabret telaslanma kafayada takma olur ben inaniyorum

Selam kizlar bnde bu takima alinmisim. Kisaca kendimden bahsedeyim.
3 yasinda ve 6 aylik 2 tane kizim var. 6 aylik olan kizim hala emiyor ama ekgidaya gecince bnde yavastan diyet moduna gectim. 1.68 boyum 76 kiloyum. Dogumdan sonra 13 kilo fazlam kaldi. Simdilik hedefim 65i gormek. Bugun hersey yolunda gidiyor.aksam menumu paylasirim ;)

kızlar günaydın
ben zehirlendim pazar gününden beri kusma ve ishal -afedersiniz- gidiyor.
dün hastaneye gittik 2 gün geçmeyince
menüm 2 gündür tam anlamıyla hiçbir şey.
Oyyyy çok geçmiş olsun

Kiz dur bismillahh kotu dusunme olur insallah beeni biliyosun 11 sene cocugum olmadi ilk evliligimden ikinci evliligimden pespese oldular hemde hic aramadan beklemedigim anda oldu bi akrabam var mesela oda evlendi 1 seneden fazla olmadi sonra bigun mesaj atmis hamileyim diye bekle canim sabret telaslanma kafayada takma olur ben inaniyorum

aaa kız hiç bilmiyorum ki ben bu olayları
bakalım umarım 1 yıl beklemek zorunda kalmam

Selam kizlar bnde bu takima alinmisim. Kisaca kendimden bahsedeyim.
3 yasinda ve 6 aylik 2 tane kizim var. 6 aylik olan kizim hala emiyor ama ekgidaya gecince bnde yavastan diyet moduna gectim. 1.68 boyum 76 kiloyum. Dogumdan sonra 13 kilo fazlam kaldi. Simdilik hedefim 65i gormek. Bugun hersey yolunda gidiyor.aksam menumu paylasirim ;)
Selam canim hosgeldin 1.sayfada katilim formumuz var seni tanimamiz icin onu doldurabilirmisin.

Back
X