• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ilk gun menum
Sabah 7.30
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
1 armut
1 avuc cig badem ceviz antep fistigi

Oglen 13:00
1 kase yavuklu sehriye corbasi
1 tane kabak dolmasi

Ara
1 elma

Aksam 18.00
Patlican biber sogan kozleme salatasi

Ara
2 bardak cay
2 kasik asure

biraz fazla kacirmis olabilirim o yuzden elestirilere acigim. Ama normalde bu yediklerimin 3-4 katini rahat yerdim :))
2.5 litre su
20 dk leslie

Ahh Akin beni deli ediyor Goknurcum, sabah kiyamet koptu ve okula gitmedi :KK43:
Sebebi saka gibi ama saclari..:KK57:
15dakikadan fazla saclarini yapmaya ugrasti, kahvalti edecek zamani kalmadi, :olamaz:esimin butun sakin konusmalarina, aglayarak, sesli sesli cevap verdi..:sinirli:
Ve ortaligi yikti neymis istedigi gibi olmuyormus saclari, abi ben onun yasinda sacimin oldugunun farkinda bile degildim,:KK53: daha 6 yasindasin yaa.:KK61:
Sonuc olarak agla agla sakinlestirmek bize zulum oldu ve okula gondermedik , morali bozuk bir sekilde gitmesin diye.
Ders aldimi bu davranisindan bilmiyorum, sadece ustune gitmemeye calisiyoruz ama bazi davranislari acayip mukemmelliyetci ve takintili , bir uzman yardimi alsam diyorum burada psikologa dahi gitsen, gotursen cocugunu okula haber veriyor psikolog, bir yandan da okulunda boyle bir bilgi olsun istemiyorum.
Yani demem o ki anne baba olmak ne zor, ne kadar kendini feda etme uzerine kurulu bir olay.
Aras iyi canim normal bir gunku hali gibi, eger boyle devam ederse spora gidecegim bugun.
Cunku son 15 gundur yiprandigim kadar hayatimda nadir yipranmistim:)
Neden yazdim bu kadar bunuda bilmiyorum, basini sisirdim durduk yere :))

canım iyi ki yazmışsın içini dökmüşsün. ben de yazdım mı yazıyorum gördüğün gibi :D bu siteye gelip 2 lafın belini kırmayacaksak ne anlamı kaldı. bu kilo alma verme işleri biraz da psikolojik. birbirimizin psikolojisini düzeltmek de bir yerde görevimiz değil mi?
akın konusuna gelince bir süredir ilginizden yoksun kaldığını düşünürsek ilginin geri gelmesini böyle kutlamış ve sevginizi sınamış olmalı. sakin karşılamanız çok iyi olmuş. takıntılar bu yaşlarda olabiliyor. ayrıca karakteri böyle olabilir canım. benim oğlum da mükemmeliyetçidir ve alışkanlıklarına çok bağlı. ben de onu yavaş yavaş yontmaya çalışıyorum. :KK53:
bu arada saç konusunu hiç açmayalım.. her sabah bonus kızımın saçlarını elsa mı anna mı yapacağıma karar verip ona göre örüyorum. bugün değişiklik olsun diye biraz daha farklı ördüm sonuç: ağlama krizi. ben de biraz ekmek arası peynir verip isyanı bastırdım :KK45: neyseki birşeyler yerken mutlu oluyor :D kime çektiyse...

canım kendini aç bırakmak da iyi değil. ayrıca akşam süt içmek metabolizmayı hızlandırıyormuş. ben her akşam içmeye çalışıyorum. içine tarçın da koyunca sütlü tatlı hissi veriyor :KK45: züğürt tesellisi :KK70:
himm bugun yogurt yedim, yemedigim gun unutmazsam iceyim sutu

dünkü menümü yazmayı unutmuşum :KK64:öncelikle onu yazayım
sabah
2 yumurta
1 yk tahin pekmez
1 dlm tbe
2 küçük dlm beyaz peynir

öğle
tonbalı salata
yoğurt
1 dlm tbe

ara
yğurt (görmemişin ev yapımı yoğurdu olmuş :KK45:)
20 zeytin :eek: elim kaydı

akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
3 yk bulgur p
yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt :kk77:

spor
50 dk pilates
spor da menu de super olmus canim

üst üste 6 msjdan sonra bir de menümü yazayım :KK70:
kesin dizi var bu akşam.. hangi dizi var acaba :KK51:

sabah
2 yumurta
beyaz peynir 2 küçük dlm kadar
7 zeytin
1 dm tbe

ara şekersiz t kahve

öğlen
kıymalı sebze yemeği 5 yk
3 yk bulgur
yoğurt

ara
yoğurt
10 badem

akşam
1 kpç çorba
2 sk etki kuru fasülye

ara
tarçınlı süt

spor
50 dk taebo
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
cok guzel olmus canim, afiyet olsun. anlasilan guzel bir eksi geliyor cumaya.
Ne dizisi varmis bugun?

Guzel bir menu olmus canim, senden boyle bir menu gormek ne guzel.
Hergun duzenli yazmaya devam et menulerini, seni takipteyim :)

Gecmis olsun canim neyi var kuzunun, acil sifalar...

Hosgeldin canim asagidaki formu doldurabilir misin, seni daha yakindan taniyabilmemiz icin :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Cok tesekkur ederim Huzurcum, nasilsin canim, cocuklar nasil, gunlerin nasil geciyor?

Biraz daha egzersizini arttirsan hrika olur canim..

Canim pazar menun diyet uygun olmamis ama pazartesi menun guzel :)

Iyiyim ,cok iyiyim kuzum :)
Sen nasilsin?

Cok sukur ciddi bir sey olmamasina cok sevindim:)
iyiyim canim ama gec geldim bugun eve spor yapamadim dus da almam lazim daha :P

canım aslında menülerin yanında bol salata yeşillik falan olsa daha doyurucu olabilir.
keratin ben de yaptırmak istiyorum. acaba zararı olur mu saçlarıma bilemiyorum. sen ne kadara yaptırdın?
Turkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum ise ;)

cok gecis olsun gamzecim bizde seni cok merak ettik, simdi nasilsin?

Menun guzel canim tas catlasin 1300-1400 kalori olmustur :)

Cok gecmis olsun tekrardan canim umarim daha iyi hissediyorsundur..

Hosgeldin canim aramiza, ben Ozge , 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim:)
Kilolarini bizimle beraber keyifle verecegine eminim.
Her hangi bir sorun olursa her zaman buralardayiz :)

1bucuk kilom kaldi Gamzecim , cogu gitti azi kaldi :)

Tekrar hosgeldin canim :)
sevindim canim begenmene

Her zamanki gibi cok guzel bir menu canim, nasilsin gorusmeyeli:)

Canimmmm :KK200:
Ihmal etme goz durumunu , yillik duzenli check uplarini da yaptir kuzum...

Canim goknurcum, Aras da bende iyiyiz, her sey yolunda, sen ve kuzular nasilsiniz?

Canim Aras da bende iyiyiz cok sagol, sen kendine dikkat et.
Iyilesmeye bak, bebek olayini hic kafana takma, hic beklemedigin, kafanin rahat oldugu bir anda gelecek :)

Cok meyve yeme ara ogunlerde Aslicim.
Kuzun nasil oldu?

Bende cok merak ediyordum keratin ile duzlestirmeyi, kuzenim kuafor, dedi ki ozge ilk baslarda duzlesiyor ama senin saglarin oldukca dalgali ve kisa sure sonra duzlugunu kaybedecek, turkiyeyede 1-2 yilda bir geliyorsun cok kullanisli olmaz senin icin demisti vazgecmistim.Sen bir sure kullan Deryacim , sonuctan hep memnun olursan yaza bende yaptiririm, cok seviyorum duz saci :)

Dunde bugunde gayet guzel olmus menulerin canim.
Yuruyuslerinde oyle, nasil oldun, yururken vs sorunun yok insallah..

Gayet guzel canimcim :)

Harikasin, olaylara bakis acin ne guzel, ne pozitif, ne kadar kendini gelistirici, cok begeniyorum bu yonunu :)

Cok cok guzel canim :)
yillik kontrollerimi hep duzenli yaptiriyorum canim da goz kontrolunu de hatta 1 sene olmadi gideli ama sanki ilerledi gibi ya da yazin tatilde gozluk kullanmadim (cunku sadece is yerimde takiyorum) donunce de kullandim ondan galiba oyle geldi. neyse bakalim gideyim tabii kontrole.

canim benim daha ikinci haftam keratinle. ama simdilik cok memnunum, hem evde de rahatlikla yapilabilir. aslinda keratini al esin sac boyar gibi sursun sen de guzelce duzlestir aynisi. bakalim duzlugu gecince birkac ay sonra ben de evde deneyecegim

Kızlar geçmişi okuyamadım anca vakit buldum menümü yazıp kızları yatırmaya gideceğim sonra onlar uyuyunca sizi okuyacağım umarım herkes iyidir. Annemler haftanın bir iki günü çocuklara bakmaya geliyor bugün öğlen gittiler o yüzden bugün vakit bulamadım takıma girmeye. Yarın evdeyim şükür.
Menüm
500 gr dana işkembe haşlanmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
7 ceviz
50 gr tulum peyniri
1 salatalık
Bugün sebze çok az kaldı ama gitmedi yiyemedim evde limon da yokmuş smoti de yapamadım.
Spor eliptik yaptım 40 dk dan biraz fazla.
Çok yoruldum bugün nöbetçiydim.
Görüşürüz kızlar eşlerim sizler de iyisinizdir umarım. Fırsat yaratınca geleceğim 😘

menüye gel :confused:.. senin menülerini çok seviyorum canım okuması çok kolay oluyor :D ve her seferinde hayretler içinde kalıyorum.. kız 500 gr dana işkembe ne :KK57: ben dananın işkembesini görsem kaçarım.. neyse afiyet olsun. ayrıca anlam veremediğim bir şey daha var :KK64: ben yağı çok severim bakınız zeytin bakınız badem ceviz. tere yağına da bayılırım ama ekmeksiz nası yenir ki o tereyeğı :KK35:

allah allah psikolog olayına çok şaşırdım, en basitinden bile destek alınamayacak mı yani? canım keşke yanında destek alabileceğin bir yakınınn olsaydı, biraz soluk alabilirdin, şöyle biraz büyüsünler daha kolay iletişim kurabilirsin diye düşünüyorum.

ay şu jillian kim, forumda her yerde ismini görüyorum, bir link atıversene canım yaaa

işte burada :) biggest loser diye bir yarışma programı vardı eskiden.. (belki hala vardır bilemiyorum) 200 kilo Amerikalıları zayıflatıp 80-90 kilo gönderiyorlar. özellikle orada çok yırtıcı bir kadındı :KK17:

24 eylul menum
08:00 - 1 peynirli tost (menumde yoktu ama kizim sabah tost istedi, ona yapinca kendim de yedim :P)
10:00_ 4 yk yulaf, 4 yk yogurt, 2 yk kadar recel
12:00_ sebze yemegi, salata, brokoli haslamasi, 1 dilim limonlu kek sekersiz diyet.
16:00- haslanmis bugday, sebze yemegi (toplamda hepsi 6 yk kadar)
19:00- 1 tabak salata, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek (bu da menu disi)

su: 3lt
spor: yok
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Harpy Harpy

cok guzel olmus canim, afiyet olsun. anlasilan guzel bir eksi geliyor cumaya.
Ne dizisi varmis bugun?

inşallah canım :KK200: kız ben senden çok memnun kaldım bu hafta. haftaya da mı biz eş olsak :)
ay bilmiyorum ki kuzum eskiden beri ne zaman burası böyle durgun olsa o saatte popüler bir dizi olduğunu öğreniyorum :D

Turkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum ise :KK66:

benim saçım da omuzlarımda canım bakalım inşallah ben de yaptırayım o zaman. kaşlarıma da kıl tekniği mi ne bişeyler yapıyorlarmış ondan yapmak istiyorum. kalıcı makyaj harika bir şey :KK51: özellikle benim gibi makyaj yaptığında gözünü kaşımaktan maymuna dönenler için :D

inşallah canım :KK200: kız ben senden çok memnun kaldım bu hafta. haftaya da mı biz eş olsak :)
ay bilmiyorum ki kuzum eskiden beri ne zaman burası böyle durgun olsa o saatte popüler bir dizi olduğunu öğreniyorum :KK70:

benim saçım da omuzlarımda canım bakalım inşallah ben de yaptırayım o zaman. kaşlarıma da kıl tekniği mi ne bişeyler yapıyorlarmış ondan yapmak istiyorum. kalıcı makyaj harika bir şey :KK51: özellikle benim gibi makyaj yaptığında gözünü kaşımaktan maymuna dönenler için :KK70:
kesinlikle tavsiye ederim canim ben de kil teknigiyle yaptirdim kasima cok guzel duruyor.
insallah cumaya guzel bir eksi getirelim de canim, ben iyice tombaak oldum ciktim ::P
o degil karnim da doymuyor yedikce yiyesim geliyor, Bugun 3 ogunu bir anda yedim sonra baktim karnim doymuyor 2 sise su ictim.

Turkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum ise ;)
Ohhh canim bende yeni yaptirdim keratin ama 3 ayda bi yenilemem gerekiyor

kesinlikle tavsiye ederim canim ben de kil teknigiyle yaptirdim kasima cok guzel duruyor.
insallah cumaya guzel bir eksi getirelim de canim, ben iyice tombaak oldum ciktim ::P
o degil karnim da doymuyor yedikce yiyesim geliyor, Bugun 3 ogunu bir anda yedim sonra baktim karnim doymuyor 2 sise su ictim.
Nasil gidiyor kuzum menuler sanirim kacamak lar oluyor ama okadardan bisey olmaz bence kalici makyajdan memnunmusun

yillik kontrollerimi hep duzenli yaptiriyorum canim da goz kontrolunu de hatta 1 sene olmadi gideli ama sanki ilerledi gibi ya da yazin tatilde gozluk kullanmadim (cunku sadece is yerimde takiyorum) donunce de kullandim ondan galiba oyle geldi. neyse bakalim gideyim tabii kontrole.

canim benim daha ikinci haftam keratinle. ama simdilik cok memnunum, hem evde de rahatlikla yapilabilir. aslinda keratini al esin sac boyar gibi sursun sen de guzelce duzlestir aynisi. bakalim duzlugu gecince birkac ay sonra ben de evde deneyecegim
Evet ilk etapta guzel oluyor sonradan benimkiler karismaya basliyor ama kiriklar acisindan baya iyi toparliyor

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
LaMademoiselle
Harpy
kanadali35:KK200::KK200:
Deryaondiet
Yawrukush:KK200::KK200:
stitch
Madamesnow:KK200::KK200:
Falanfilannnn
gogo240550M SPOR?
Vexena
Haeshin:KK200: SPOR?
besive:KK200::KK200:
AKovser
Crnemxeren
fmad500IA SPOR?
MigiMadid
Akrrep
Selsalan:KK200::KK200:
Only_Eylul
Metem
Tomrs
pomegranate_
Huzurvermeyolunda
*Kizlar menuler cok eksik paylasiliyor, lutfen menulerinizi paylasmaya ozen gosteriniz...

*Sporuna soru isareti koydugum arkadaslarim, spor yapip yapmadiginizi paylasirsaniz tabloyu guncellerim:)
Canım ben yapamadım dün spor niyetim vardı ama annemler vardı ve annem bizdeyken spor yaparsam surat asıyor yapmadım bugün telafi ettim

Ben güzel bir başlangıç yaptım sen hatalarını buraya yaz eleştiri al güzelce. Ben aldım baya burada kafama yattı. Nerede hata yapıyorum dedim günde yağlı 5 küp şekerli kahve içen insanım. Ooo olmadı dediler. Sonra tarçınlı kahveye geçiş yaptım 😂 şu an şekeri tamamen çıkarmış durumdayım dün ceviz aldım badem ceviz çok seviyorum cevizi seçtim .
Artık kendine gel migi bırak şu işleri gerçekten zayıflamak istiyorsan dedim kendime. Değiştirmeyi calsiyorum. Ama ben diyetin kuralalri biliyorum artık.
Canım aynen burası inanılmaz disipline ediyor insanı. Ben sıfır şeker düşük karb besleniyorum zaten çok mutluyum o yüzden. Ama bir süre sonra bıktırıcı olabilir burası motivasyon anlamında çok güzel bir ortam 🙏🏻

Back
X