• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eylul24 menum
sabah 8
3 yk yogurt,yarim elma ,1 yk ketentohumu,1 tatli kasigi ceviz ,tarcin

ara sutlu neskahve

aksam 4
lazanya:oops:,avuc ici kadar

2 .5 lt su

1 saat yuruyus

@besive
Yawrukush Yawrukush
Ama sen yaşamak için sana enerji verecek hiç birşey yememişsin 😳 lazanya yemişsin sadece o da yetmez zaten de bi de hamur. Kas kaydedebilirsin sürekli bu şekilde az yiyorsan.

canımmhoş geldin ben de yeni dogumyaptıö 4 aylık bebegim hep beraber veririz inş dpgum kilolarını
yaa evet biliyorum da uyannca daha bir ac oluyorum sabah güne cok eeken baslıyorum cunki cocuklardan dolayı 6 da baslayınca öğlen kahvaltıl ancak 11 e kadar dayanabiliyorum aksam 5 gibi yiyince oyle cok aclıgım kalmıyor cok farkedermi 18 de yeöekten daha iyi olmazmı daha erken yemiş olmak
ayyy ben de hatlar karıstı ya senşn bebek de kücücükmüş yaaaa inş ben de 6lı 10 lunrakamları telaffuz edebiliriim
olsun olaun dostum halledersin sporsuz gitmiyor benim de bacaklarım basenlerim aldı basını gitti spora yuklenmemiz lazım bizim yemegin yannda
Sen proğramı uygulamayınca farketmez tabi canım.. Proğrama katıldığında geçerli olan kurallar bunlar..

24. Eylül Salı menüm :KK72:

Sabah 11:00
Sade kahve

Öğle 12:30
Çökelekli tereyağlı 2 yumurta
Domates salatalık közlenmiş biber
Yeşil zeytin

Akşam 18:00
Taze fasulye
Nohutlu bulgur pilavı
Domates soğan biber kelek
1 kase ev yoğurdu

Spor
50 dk yürüyüş

Su
2 litre

madamesnow madamesnow

Arkadaşa-Günaydın-Mesajları.webp

SAbah ac karnina ilik limonlu su
11 de
Domates slatslik iki haslabmis yumurta 7 zeytin 1 bardak tarcibli süt 2 tam ceviz 1 kuru kayisi

Aksam 17.0
1 kepce merc corba
2 kasik caci
1 kepce sulu köfte az patstesli
3 kasik bulgurbpilavi
Bol salata
300 ip atlama
2.5 litte su
Çok güzel menün patatesi görmedim🙄

Ben calismiyorum 3 yildir diyorum bi ise baslassm ds dinlensem :p uc tane benim canim en kucugu 4 aylik digerileri 3 ve 5 yasinds hwpsi kucuk ve patlamis misir gibi pit pitlar :)
Bu kadar doğru betimlenebilirdi patlamış mısır 👏🏻 Evet ya şu an yıllardır olmayan uyanışı yaşıyorum gerçekten öyleler zıp zıp zıp hiç durmuyorlar👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻

Hımmm yani deneme süremizi uzattınız aktif olamıyoruz diye ben özellikle öuhabbetin yogun oldugı aksamları giremiyorum malum üc kücük cocuk yedir doyur uyut saat ucup gidiyor aksama kadar keza öyle ev işleri cocuklar cok fazla aktif degilim evet ama herkesin de kendine göre isi vardir kosturmacasi vardir ihmal etmemek lazim elimden geleni yapmaya calısırımmbunhafta.. ama bide ben bu hafta daha dune kadar 1.5 kilo vermiştim bu hafta 2 olur diye dusunmustum listede olursam katkılim olur diye düsünüyordum ama siz bilirsiniz tabi takımın kararına saygınduyarız Yawrukush Yawrukush
Bence de takım listesine müthiş katkısı olur canım Yawrukush Yawrukush alın bu arkadaşı bu hafta listeye..

Canım menülerinde beni de etiketlersen yorum yaparım.. Güzel gidiyosun :KK9:

SAbah ac karnina ilik limonlu su
11 de
Domates slatslik iki haslabmis yumurta 7 zeytin 1 bardak tarcibli süt 2 tam ceviz 1 kuru kayisi

Aksam 17.0
1 kepce merc corba
2 kasik caci
1 kepce sulu köfte az patstesli
3 kasik bulgurbpilavi
Bol salata
300 ip atlama
2.5 litte su
Kuru kayısı ve patates hariç güzel menü canım :KK9:

14 eylül salı

09.00
ıkı dılım tb ekmek arası peynır dometeslı tost yanında 4 zeytın

10.30
nescafe sekersız sütsüz

12.30
ezogelın corba
tavuk dürüm

14.00
turk kahvesi + 1dılım kek (cok ısrar ettı arkadasım benım ıcın iş yerıne getırmıstı kıramadım)

19.30
et corba
taze fasulye

21.30
yeşil cay

2ltye yakın su spor ıkızlere ve kendı ogluşuma bakmaktan pek vaktım olmadı:(

işte burada :) biggest loser diye bir yarışma programı vardı eskiden.. (belki hala vardır bilemiyorum) 200 kilo Amerikalıları zayıflatıp 80-90 kilo gönderiyorlar. özellikle orada çok yırtıcı bir kadındı :KK17:

ayy naapsın kadın o kadar kiloyu ancak şirretlikle verdirebilir :D

kesinlikle tavsiye ederim canim ben de kil teknigiyle yaptirdim kasima cok guzel duruyor.
insallah cumaya guzel bir eksi getirelim de canim, ben iyice tombaak oldum ciktim ::p
o degil karnim da doymuyor yedikce yiyesim geliyor, Bugun 3 ogunu bir anda yedim sonra baktim karnim doymuyor 2 sise su ictim.

allah allah bence iştahın açık canım ondan.
geçen bozmadan yapabilmiştin diye hatırlıyorum.
Reglin yakınsa onun da etkisi olabilir.

Ohhh canim bende yeni yaptirdim keratin ama 3 ayda bi yenilemem gerekiyor

grubumuzun kızlarının kokoşluğu süslülüğü :süslü:

Çok geçmiş olsun

sağol canımm :KK19: geçti geçti şükürr

Yok canım tek öğün akşam

tereyağını işkembede erittim zeytin yağını kaşıkla içtim bir çay bardağı içtiğim de oluyor benim ki amaca ulaşmak için herşey mübahtır felsefesi 🤣🤣🤣

canım valla ben yemem
deseler ki şunu 1 hafta ye istediğin kiloya düşeceksin deseler inan yiyemem. :D

Iyigeceler kizlar masallah takim senlenmis bu aksam
Kayinvalidemler koyden dondu malum buyuk babanne rahatsizlanmis kaynanamda hastaneye yine onun yaninda kalmaya gitmis aksam ogrendim kayinpederimde evde yanlizmis aradim adamcagizi gelmez umidiyle yemege cagirdim ama gelirim dedi evde bir direm yemk yoktu kalktim 4 cedit yemek 1 de salata yapiverdim annemin getirdigi ispanakli pideleride esimle kayinpederime yedirdim 😃😃😃caydi sohbetti anca gitti valla benim gibi gelini opup basina koysun esiminde bu davetim hosuna gitmis pederii gecirirken bana odul olarak magnum almis eeee malum benimde tatli krizlerim gozumu yumdum yedim valla gelsin cezalar😣😣😣

vaaaaaay demek magnum, küçük mü bütün mü?

Selam kizlar 🤗 ne var ne yok diye son sayfalari okudum
@Harpy kizin kivircik sacli mi? Cok tatli oluyorlar kivircik sacla 😍 hic orme oyle kalsin bence
Ankee Ankee daha yeni baslamißsiniz denemeye, bi dur bakalim gamzecim. Takvim yontemini kullanmistik biz 3 -4 ay sonra oldu. Bir de deryanin dedigi gibi bekle
Yawrukush Yawrukush saclari mi :KK57: desene suslu seninki ☺☺ bir arkadasin oglu saclarinin onunu Sariya boyatti daha ikinci sinifa gidiyor hem de :KK70:
Kozmogirl17 Kozmogirl17 @kanadali35 en cok sizi ozledim ozlemler 😄😄

Burda vakit cok kosturmacali geciyor. Evde eski usul bir baskul var o yuzden net takip edemiyorum kilomu ama bugun haric iyi gidiyordum.

ya beklemekten ziyade,ilaç hiç almıyorum mesela geçen işte ishal ve istifra ederken de almadım, hep bi belirti beklemek bunlar insanı yıpratıyor. oluruna da bırakamıyorsun ki hep bir tetiktelik neyse artık.

Canım son cümle aslında cümle değil link :) ama kimse anlamadı galiba :)
Saç konusunda bence bi yolunu bulabilirsiniz. Nasıl bir model istediğini söylesin sen yap mesela. Ya da ona göre kestirin. Jöle gibi şeyler istiyorsa çok güzel bir jöle tarifi var bende ev yapımı %100 doğal sana link atabilirim.

anladım ben cano, bakacağım linklere :super:

Senin ismin Kevser mi ya ben akovser demiyorum Kevser diyorum Dahlia_ Dahlia_

Öyle :)
Sen istediğini söyle :)

Süpersin kuzum

Pazar ödül günü müydü:)
Gofret olmamış canım

Yok ya ne ödülü, ne yaptım ki ödülüm olsun :))
Adapte olamadım tam, uzun zaman oldu diyet yapmayalı..
Doğumdan sonra tatlı yiyip durdum sürekli, bana kalsa yemek yerine de tatlı yiyecektim, o yüzden aniden kesemiyorum şimdi..
Bu bayağı azaltılmış hali, bu haftayı böyle azaltarak atlatırsam önümüzdeki haftadan umutluyum :)

ayy canımmm hastalık sana da mı ugramıstı cok gecmiş olaun hemen de solu verşyoelar bu cicekler yiyip icmeyince
amanınnn coşmussun ama hersey icşn gec degil cumaya kadar toparlarsın arkadasım dikkat ederek

Canım meyveni biraz azaltöaya calıs ben nezaman öeyve yesem hep sekteye ugruyor kilo verişim bir de suyu arttırrsan iyi ödem giderm

Meyveyle bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.. Sadece akşam tüketilmemesi gerektiğini okumuştum bir yerde, o yüzden aralarda yemeğe çalışıyorum..
Hem onu yemezsem menüde sabahtan akşama kadar tatlı olur :))
Su konusunda da haklısın artıramadım bir türlü..

kızlar günaydın
ben zehirlendim pazar gününden beri kusma ve ishal -afedersiniz- gidiyor.
dün hastaneye gittik 2 gün geçmeyince
menüm 2 gündür tam anlamıyla hiçbir şey.

Çok geçmiş olsunn..

ayy naapsın kadın o kadar kiloyu ancak şirretlikle verdirebilir :KK70:

canım valla ben yemem
deseler ki şunu 1 hafta ye istediğin kiloya düşeceksin deseler inan yiyemem. :KK70:

ya beklemekten ziyade,ilaç hiç almıyorum mesela geçen işte ishal ve istifra ederken de almadım, hep bi belirti beklemek bunlar insanı yıpratıyor. oluruna da bırakamıyorsun ki hep bir tetiktelik neyse artık.

Baya baya buyuk olandan yavru
Valla kokoslukta deryanin ustune tanimam DeryaOnDiet DeryaOnDiet keratinler kalici makyajlar killi kaslar 😂😂😂😂daha neler vardir kiz sende kokoş

ayy naapsın kadın o kadar kiloyu ancak şirretlikle verdirebilir :KK70:

canım valla ben yemem
deseler ki şunu 1 hafta ye istediğin kiloya düşeceksin deseler inan yiyemem. :KK70:

Regline kac gun var valla benimde gecti baya bi gunum ama korkmuyorum bu ay gecen ay 3.5 atmistim biliyosun

Back
X