• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çocuklara çok geçmiş olsun kış geliyor hastalıklar başlıyor çok zor gerçekten. Seni öyle iyi anlıyorum ki ikisi aynı anda hasta oldu mu kabus😰
Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz canim ben kacirmisim gecmis olsun kuzulara bizde ayni durumdayiz iki kuzumunda burunlari akiyor.salgin varmis gercektende tanidigim herkes grip bende dahil

Gunaydin guzel arkadaslarim, insallah basgul hepinizin yuzunu guldurur, cok guzel eksiler gormeniz ve cok guzel bir gun gecirmeniz dilegimle..:KK200:
Heyecanla tarti bildirimlerinizi bekliyorum. :nazar: :KK36:
Güldürdü güldürdü hatta kahkahalar attım🤣
Şimdilik çok hızlı gidiyor çok şükür mutlaka durakladığı bir an olacak bakalım haç hafta sonra ama. Yalnız şunu söyleyim gören 10 kg dan fazla vermiş gibi duruyorsun diyor. Çok moral oldu bugün bana. WC sorununu da çözdüm iki gündür sebze yi arttırdım iyi oldu. Bundan sonra Çarşamba perşembe karb arıtımını önemsemeden sebzeyi çok yiyeceğim ki Cuma’ya içimde bişey birikmesin 😝 sonuçta basit karbonhidrat değil de mi canım 🤪

IMG_20190927_075234.webp

Selam canim hamileleik takvimin gitmis bebisini aldin mi kucagina? Hersey yolunda mi?

Aleylum selam..
Evet canım :)
Çok şükür iyiyiz, herşey yolunda..
Sen nasılsın?

ay o 2,5 ludan bitane ben de de bar 3 yasında bu kız bi felaket felaket sarkısını söylerşyor bana hergun :KK45:
allah bagıslasın canım büyüdüklerinde rahat olcak inş
canıım sabaha birseyler kat bence cok az
ol super tebrikler ben de aimdi kosubamdındayım

Sabahları pek iştahım olmuyor..
Dün sadece çay içtim, bugün de daha birşey yiyemedim..

25 Eylül çarşamba menüm

Öğle
1 kase (35) yeşil zeytin
Az domates ve kelek

Akşam
Balık
Salata

Ah kızlar öğle dışardaydım. Acele ile yanıma aldığım zeytini doyurucu olsun diye hepsini yedim. Salamura zeytin haliyle tuzlu.. Benim gibi düşük tansiyonlu birinin tansiyonunu tavan yaptırdı.. Tabi ben de geç farkettim tansiyon olduğunu.. İkindi başlayan baş ağrısı akşam krize döndü. Ağrı kesici banamasın demiyor. Akşam tam yemek başında bana bişi oluyor diye yığıldım kaldım. Beynimden kan fışkıracak sandım. Eşim sağolsun aklına gelmiş. Kızla tansiyonumu ölçmüşler.. 16/11 😪 5 dk sonrası bu değerler yükselmiş.. Hemen limonlu su ve sarımsak takviyesi ile 10 dk sonra yavaş yavaş şiddeti aşağı inmeye başladı.. Şükür..
Normalde 10/6 veya 11/7 olur tansiyonum..
Geçti şükür ..

Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..

suuuuuuuu bol ic 1lt cok az emziriyorsun sen .

Tamam canım, bugün söz 2 litre olucak :)

Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 3,5yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :159
Kilonuz:67,6
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroidi, hamilelik, karbonhidrat sevdam🥰🥰
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: sağlıklı beslenme fit olma
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır

Hoşgeldiniz :)

Cok uzuldum, bugun daha iyilrdir insallah, sende bu gece erkenden yatip dinlenirsin umarim canim..

Menu guzel canim, sporunda guzel, cezanida yaparsan super olur :)

:KK200: :KK200:

Bazen sitenin serverlarinda sorun oluyor, hicbirimiz giremiyoruz.
iyiyim Fatimem, diyetim menulerim acisindan oldukca iyi gidiyor ama istedigim gibi spor yapamiyorum, spor salonuna uyeyim 2 haftadir gidemiyorum, sporumu da arttirsam daha guzel olacak.
Senin nasil canisi?

Soyle oluyor Huzurcum , her gun buyuk oglumu sabah okula birakirken gitgel 30dk, ogleden sonrada git gel 30 dk yuruyusum oluyor 1 saat fiks.
Okuldan sonrada 1bucuk -2 saat parkta oynatiyorum cocuklari, hic oturmadan surekli peslerinde adimliyorum, onun haricindede gun icinde evde, bahcede vs yuruyorum en az gunluk adimlamam fiks 3 saat oluyor, fazlasi var eksigi yok :)

Çok şükür Aras iyileşti, herşey yoluna giriyor spora da gidersin artık..
Ben de çabalıyorum birşeyler yapmak için ama beceremiyorum sanırım :)

Zorlanman cok normal canim, daha yeni dogum yaptin, bebeginle bir duzen kurmaya calisiyorsun.
Zamanla daha kolaylasacak merak etme..
Biz iyilestik canim, cok sagol sordugun icin :)

Guzel menu canim:)

Harika :)

Anlastik canim :)

Odul olarak cuma tartisindan sonra 1 ogunde diledigini yiyebilirsin, herkesin bu hakki var canim.

Nasil oldun canim, daha iyi misin bugun?

Afiyet olsun canim :)

Ahh ne guzel olurdu Ozlemim, altini ustune getirirdik buralarin :)

Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptan sana kurallardan bahsetmis canim, zaten birkac gune burada duzenini oturtursun eminim..
Bu arada ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, senin gibi gurbetciyim Abd'de yasiyorum.
Beraber guzelce veririz insallah kiloalari..

Goknurcum cok uzuldum, hepiniz iyisiniz bundan onemli bir sey yok.
Cok dikkat edin kendinize, Allah esirgesin canim... :(

Canim bugun ekstrem bir afet durumu oldu , menun hic onemli degil siz iyi olun yeter...

Kayinvalidenler yardimci olursa, sende rahat nefes alirsin insallah canim..

Keyifli tourlar Filizim :KK200:

Aynen öyle canım..
Belki de daha erken kilo vermek için bilemiyorum..
Kendimi de aşırı yorgun hissediyorum.. Aylardır zaten kilomdan dolayı rahatsızdım, ufacık boyuma çok fazla kilo aldım, sadece karnım olsa iyi, her tarafım şişmişti, şimdi karnım yok ama yine de ağırlaşmış hissediyorum. Biraz kilo verirsem daha iyi olurum, hafiflerim enerjim geri gelir dedim ama beceremeyeceğim sanırım..

Persembeye yakismamis kuzum

Masallah diyelim.

Evet burdaki arkadaslar ole diyor benimde cok hosuma gitti.
[
QUOTE="Melegimkorusun, post: 61287531, member: 690594"]
Menü 26.9.19

07:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
11:00 1,5 haşlanmış yumurta, yarım avakado, bir yemek kaşığı lor peyniri, domates, salatalık ve küçük bir dilim low carb ekmek
16:00 fırında kremalı karnabahar ve salata
18:00 6 adet fındık+ 1 dilim low carb limonlu kek
1 dilim low carb limonlu dediginin kalorisi ne kadar peki canim menun ilk gun icin iyi.

Cok guzel gidiyorsun canim tebrikler.

Menu spor su on numara
[/QUOTE]
Limonlu kekin kalorisini bilmiyorum fazladır ama low carb da keto gibi kalori hesabı yapılmıyo kekin içinde badem unu tereyağ yumurta bitkisel tatlandırıcı var

Sali gunu eksi 1 deydim. Insallah en azindan eksi 1 gelecek gibi gibi :KK66:
Tuuh kotu olmus gorusememeniz. Filizim FitFiliz FitFiliz Varsovaya yolun dusmuyor mu? himm bu arada ben kacirmistim, gezmeye mi gittin iskocyaya yoksa is gezisi mi canim?
Egitim icin deryacim, iki haftalik birsey. Ilk hafta bitti bile, saka gibi :)
Zorlanman cok normal canim, daha yeni dogum yaptin, bebeginle bir duzen kurmaya calisiyorsun.
Zamanla daha kolaylasacak merak etme..
Biz iyilestik canim, cok sagol sordugun icin :)

Guzel menu canim:)

Harika :)

Anlastik canim :)

Odul olarak cuma tartisindan sonra 1 ogunde diledigini yiyebilirsin, herkesin bu hakki var canim.

Nasil oldun canim, daha iyi misin bugun?

Afiyet olsun canim :)

Ahh ne guzel olurdu Ozlemim, altini ustune getirirdik buralarin :)

Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptan sana kurallardan bahsetmis canim, zaten birkac gune burada duzenini oturtursun eminim..
Bu arada ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, senin gibi gurbetciyim Abd'de yasiyorum.
Beraber guzelce veririz insallah kiloalari..

Goknurcum cok uzuldum, hepiniz iyisiniz bundan onemli bir sey yok.
Cok dikkat edin kendinize, Allah esirgesin canim... :KK43:

Canim bugun ekstrem bir afet durumu oldu , menun hic onemli degil siz iyi olun yeter...

Kayinvalidenler yardimci olursa, sende rahat nefes alirsin insallah canim..

Keyifli tourlar Filizim :KK200:
Sagol tatlim, cok eglenceliydi. 😄

Kizlar tum mesajlari okuyamiyorum, benlik bisey olunca etiketleyin olur mu 😉

Back
X