• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

9 kiloyu tek öğün beslenerek mi verdin?
Öyle değilse de işin sırrı ne? :))
Tek öğün canım ama tek öğünü aslında hücre yenilenmesi için yapıyorum. Uzun süreli açlık çok rahatlatıcı bir şey. Ama ketojenik diyeti 16-8 if denilen iki öğünle de uygulayabilirsin ben en başından beni tek öğün beslendim.

Menümü veriyorum kızlar
600 gr hindi-tavuk göğüs karışık mantarlı kremalı sote ( 3 yemek kaşığı zeytinyağı)
4 ceviz
Az turşu
50 gr kapuska

Spor 1 saat tempolu yürüyüş. Toplamda 10000 adımı geçti.

Kilo Bildirimi
Gecen hafta:59.5
Bugun:59.1
Fark:400gr
Yuzde:0.67
IMG_20190926_203940852.webp

Menümü veriyorum kızlar
600 gr hindi-tavuk göğüs karışık mantarlı kremalı sote ( 3 yemek kaşığı zeytinyağı)
4 ceviz
Az turşu
50 gr kapuska

Spor 1 saat tempolu yürüyüş. Toplamda 10000 adımı geçti.
Supersin canim, masallah. AA bu arada saat kacta yiyorsun bu tek ogunu? Ve gun icinde birseyer iciyor musun?

Supersin canim, masallah. AA bu arada saat kacta yiyorsun bu tek ogunu? Ve gun icinde birseyer iciyor musun?
Canım ben şimdiye kadar 16:30-17:00 arası yedim hep ama Pazartesi’den itibaren işten 17:30 da çıkacağım 18:00 den sonra yiyeceğim artık. Kalorisi olmayan içecekler öğün sayılmıyor maden suyu (mutlaka Himalaya tuzu koyuyorum uzun süreli açlıkta elektrolit dengesi için) kahve ve çay ve de tabi ki su içiyorum. Ama mesela kahveme krema veya tereyağı asla koymuyorum öğün yerine geçiyor.

Back
X