herhangı bı zararını gormedım canımBir zararı yok dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhangı bı zararını gormedım canımBir zararı yok dimi?
herhangı bı zararını gormedım canım
Tatlimmmm sonradan farkettim duzelttim hemencicik harika bi bildirim
Duzelmemis nolmus boleTatlimmmm sonradan farkettim duzelttim hemencicik harika bi bildirim
Tek öğün canım ama tek öğünü aslında hücre yenilenmesi için yapıyorum. Uzun süreli açlık çok rahatlatıcı bir şey. Ama ketojenik diyeti 16-8 if denilen iki öğünle de uygulayabilirsin ben en başından beni tek öğün beslendim.9 kiloyu tek öğün beslenerek mi verdin?
Öyle değilse de işin sırrı ne? :))
Tebrikler harikasın. Hedef kilom 60 umarım ben de görürüm.
Msallah canim yarisini verdin zaten, sen boyle devam edersen bu hizla gidecek
Fatimecim yalnız sen emziriyorsun tek öğün yapma şakın. Düşük karbonhidratlı 3 öğün beslen ve çok fazla su iç. Zaten emzirmek sana çok kalori harcatıyor.Tamam canım, çok sağol :)
gecmiş olsun tatlım.Kızlar ben sabitim bu hafta. Sabah acele ile tartıldım foto çekemedim..
Dünden bu yana kalp krizi geçiren yoğun bakımda yatan hastamız var onla uğraşıyoruz. Buraya bile bakamadım..
Yawrukush
Kozmogirl17
Supersin canim, masallah. AA bu arada saat kacta yiyorsun bu tek ogunu? Ve gun icinde birseyer iciyor musun?Menümü veriyorum kızlar
600 gr hindi-tavuk göğüs karışık mantarlı kremalı sote ( 3 yemek kaşığı zeytinyağı)
4 ceviz
Az turşu
50 gr kapuska
Spor 1 saat tempolu yürüyüş. Toplamda 10000 adımı geçti.
Harikasin kaptanim 60in bile altina dustun masallah
Canım ben şimdiye kadar 16:30-17:00 arası yedim hep ama Pazartesi’den itibaren işten 17:30 da çıkacağım 18:00 den sonra yiyeceğim artık. Kalorisi olmayan içecekler öğün sayılmıyor maden suyu (mutlaka Himalaya tuzu koyuyorum uzun süreli açlıkta elektrolit dengesi için) kahve ve çay ve de tabi ki su içiyorum. Ama mesela kahveme krema veya tereyağı asla koymuyorum öğün yerine geçiyor.Supersin canim, masallah. AA bu arada saat kacta yiyorsun bu tek ogunu? Ve gun icinde birseyer iciyor musun?