• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah yaa inşallah bende verebilirim :)
Su çok azzz içiyorumm buna bi çare varmı 🙄
Leslie ye de bi türlü bakma fırsatım olmadı yan nasıl bişey daha hiç.bilmiyorum 🤔
Merhaba Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bende daha önce Leslie duyup pek işe yarayacağını düşünmüyordum. Fakat Ocak ayında diyete başlamıştım ve oğlum küçük olduğundan ve havalar çok soğuk olduğundan dışarda yürüyüş yapamadım evde ilk hafta 30dk Leslie sonraki 3 haftada 45 dk Leslie yaparak o ay 3,5 kilo verdim ve öyle sıkı diyet yapmadım canım tatlı istese mutlaka 1 2 çatal alıyordum hamur işi yapıyorsam 1 -2 tane yiyordum ve ona rağmen kilo verdim. Leslieyi yapınca öyle alışıyorsun ki yapmayınca huzursuz oluyırdum gece 11 12 de Leslie yapıyordum tavsiye ederim mutlaka evden çıkmaktan zorlananlar için süper bir spor bence 😊 uzun oldu kusura bakma 🤗
Ayrıca su içinde bence 1 yada 1,5 litrelik şişe olur termos olur kavanoz bile olur onu doldur ordan doldur iç. Ordan ne kadar su içtiğini rahat takip edersiniz birde elinin altında şişe oldumu insan daha çok su içiyor

Yoldayım böreklere yaklaşıyorum kesin manyak bir pasta ve şerbetli tatlı da yapmıştır. Salata çeşitleri de vardır. Hissedebiliyorum kmlerce öteden. 🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️
Cuma günkü tartıyı hatırla ve uzaklaş onlardan onlardan sadece 5 10 dk mutlu oluruz ama istediğimiz bedene ulaştığımızdaki mutluluk sürekli öyle düşün 😉😉

6 yasindaydi dimi senin buyuk istee gelecegim benimde benim buyuk uyurdu 10 11 e kadar kucuk dogdugundan beri afadersin 6.5 7 arasi kakasini yapiyor uyaniyor o saattede bidaha uykuya donduremiyorum sesiyle abide kalka kalka alisti artik uyumuyor malesef kutayinda metobolizmasina hayranim dua ediyorum aksam yada gun icinde yap nolur diye

Gunaydin canim iyi ki mezun olmussun yoksa okul donemi zor olucakmis senin icin.
F Falanfilannnn canim tugbanin kaderi oldu 3.es olmak canim sec begen al kiminle eslesmek istiyorsan bu hafta i grupla eslicem seni
Ayyy hadi ya
Eğer öyleyse ben bu hafta tubişimle de eş olayım haftaya olmayım şterseniz eğer sıkıntı olacaksa

Merhaba Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bende daha önce Leslie duyup pek işe yarayacağını düşünmüyordum. Fakat Ocak ayında diyete başlamıştım ve oğlum küçük olduğundan ve havalar çok soğuk olduğundan dışarda yürüyüş yapamadım evde ilk hafta 30dk Leslie sonraki 3 haftada 45 dk Leslie yaparak o ay 3,5 kilo verdim ve öyle sıkı diyet yapmadım canım tatlı istese mutlaka 1 2 çatal alıyordum hamur işi yapıyorsam 1 -2 tane yiyordum ve ona rağmen kilo verdim. Leslieyi yapınca öyle alışıyorsun ki yapmayınca huzursuz oluyırdum gece 11 12 de Leslie yapıyordum tavsiye ederim mutlaka evden çıkmaktan zorlananlar için süper bir spor bence 😊 uzun oldu kusura bakma 🤗
Ayrıca su içinde bence 1 yada 1,5 litrelik şişe olur termos olur kavanoz bile olur onu doldur ordan doldur iç. Ordan ne kadar su içtiğini rahat takip edersiniz birde elinin altında şişe oldumu insan daha çok su içiyor

Kesinlikşe hakılsın canım bazen susuyırum ama içmeyi unıtuyırum 😏

Tavsiyen için teşekküt ederim bende senin gibiyim evden çok çıkamıyorım çıksam da yürğyecek doğru düzgün yer yok
Leslie ye bende denicem bugün 🤗🤗

Ayyy hadi ya
Eğer öyleyse ben bu hafta tubişimle de eş olayım haftaya olmayım şterseniz eğer sıkıntı olacaksa
Valla sen bilirsin kuzum ben tugbayi ozgenin takima transfer ettim ama istersen hic bozma sen derslerine odaklan biz aramizda hallederiz isin ucunda ceza yok ya

Kesinlikşe hakılsın canım bazen susuyırum ama içmeyi unıtuyırum 😏

Tavsiyen için teşekküt ederim bende senin gibiyim evden çok çıkamıyorım çıksam da yürğyecek doğru düzgün yer yok
Leslie ye bende denicem bugün 🤗🤗
Kizlar bende burda ogrendim leslie ile calosmayi ama gercekten ise yariyor ben basladigimdan beri yapiyorum bi suredir ara vermistim cocuklardan dolayi spor aletimi anneme gonderdim o yuzden bu hafta leslie ye agirlik vermeyi dusunuyorum

Back
X