- 12 Mayıs 2012
- 5.352
- 24.984
- 348
- 43
Boreklerin resimlerini bekliyoruz ozaman afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boreklerin resimlerini bekliyoruz ozaman afiyet olsun
Tamam tatlim :)Tamam kuzum ozama ben senide yawrusun kollarina teslim edim![]()
Ben biraz omuzlayamadim anca parmak ucundan hallice bie katki olduNooo benden çok verenler var takımda öle birincilik falan yok hepimiz süperiz. Artı birlikteydik eşim bazen sen omuzlarsın bazen ben![]()
MerhabaMaşallah yaa inşallah bende verebilirim :)
Su çok azzz içiyorumm buna bi çare varmı
Leslie ye de bi türlü bakma fırsatım olmadı yan nasıl bişey daha hiç.bilmiyorum![]()
Cuma günkü tartıyı hatırla ve uzaklaş onlardan onlardan sadece 5 10 dk mutlu oluruz ama istediğimiz bedene ulaştığımızdaki mutluluk sürekli öyle düşünYoldayım böreklere yaklaşıyorum kesin manyak bir pasta ve şerbetli tatlı da yapmıştır. Salata çeşitleri de vardır. Hissedebiliyorum kmlerce öteden.![]()
Ayyy hadi ya6 yasindaydi dimi senin buyuk istee gelecegim benimde benim buyuk uyurdu 10 11 e kadar kucuk dogdugundan beri afadersin 6.5 7 arasi kakasini yapiyor uyaniyor o saattede bidaha uykuya donduremiyorum sesiyle abide kalka kalka alisti artik uyumuyor malesef kutayinda metobolizmasina hayranim dua ediyorum aksam yada gun icinde yap nolur diye
Gunaydin canim iyi ki mezun olmussun yoksa okul donemi zor olucakmis senin icin.
F Falanfilannnn canim tugbanin kaderi oldu 3.es olmak canim sec begen al kiminle eslesmek istiyorsan bu hafta i grupla eslicem seni
Ayyy sorma kuzumKis geldi sizin kinalar dugunler bitmedi hee
MerhabaGonulmeyvesi bende daha önce Leslie duyup pek işe yarayacağını düşünmüyordum. Fakat Ocak ayında diyete başlamıştım ve oğlum küçük olduğundan ve havalar çok soğuk olduğundan dışarda yürüyüş yapamadım evde ilk hafta 30dk Leslie sonraki 3 haftada 45 dk Leslie yaparak o ay 3,5 kilo verdim ve öyle sıkı diyet yapmadım canım tatlı istese mutlaka 1 2 çatal alıyordum hamur işi yapıyorsam 1 -2 tane yiyordum ve ona rağmen kilo verdim. Leslieyi yapınca öyle alışıyorsun ki yapmayınca huzursuz oluyırdum gece 11 12 de Leslie yapıyordum tavsiye ederim mutlaka evden çıkmaktan zorlananlar için süper bir spor bence
uzun oldu kusura bakma
Ayrıca su içinde bence 1 yada 1,5 litrelik şişe olur termos olur kavanoz bile olur onu doldur ordan doldur iç. Ordan ne kadar su içtiğini rahat takip edersiniz birde elinin altında şişe oldumu insan daha çok su içiyor
HarikasinizNooo benden çok verenler var takımda öle birincilik falan yok hepimiz süperiz. Artı birlikteydik eşim bazen sen omuzlarsın bazen ben![]()
Bak bak nasil havalarÖhöm öhöm![]()
Valla sen bilirsin kuzum ben tugbayi ozgenin takima transfer ettim ama istersen hic bozma sen derslerine odaklan biz aramizda hallederiz isin ucunda ceza yok yaAyyy hadi ya
Eğer öyleyse ben bu hafta tubişimle de eş olayım haftaya olmayım şterseniz eğer sıkıntı olacaksa
Kizlar bende burda ogrendim leslie ile calosmayi ama gercekten ise yariyor ben basladigimdan beri yapiyorum bi suredir ara vermistim cocuklardan dolayi spor aletimi anneme gonderdim o yuzden bu hafta leslie ye agirlik vermeyi dusunuyorumKesinlikşe hakılsın canım bazen susuyırum ama içmeyi unıtuyırum
Tavsiyen için teşekküt ederim bende senin gibiyim evden çok çıkamıyorım çıksam da yürğyecek doğru düzgün yer yok
Leslie ye bende denicem bugün![]()
Hadi darisi senin kinana diyelim ozamanAyyy sorma kuzum
Bitmiyor cidden
Kizlar bende burda ogrendim leslie ile calosmayi ama gercekten ise yariyor ben basladigimdan beri yapiyorum bi suredir ara vermistim cocuklardan dolayi spor aletimi anneme gonderdim o yuzden bu hafta leslie ye agirlik vermeyi dusunuyorum
Kuzum aramizda henuz hamis yok atabilirsin yanicidden resim istiyor musunuz
ciddi olamazsın kozmo kaptanım işkence etmeyim ben size hatta bu kadar bahsederek bile ayıp mi ettim acaba diye düşündüm
![]()
Dur bak ben sana atayim gecmiste kizlar paylasmisti ama nerdedir kimbilirBelli bir video varmı canım yoksa nete mi yazayım
Teşekkür ler canm ama av yinede aldım kilo kar ar liyim başlıcam son 4 kiloyu vermeliyim yanlardan simit çıktı çok gözüme bat ar oldu
Hiç önemli değil canmKızlar dün tartılamadığım içintomrs eşim senden özür diliyorum
Kozmogirl17 canım ben bu hafta ve önümüzdeki hafta eşleşmesem olur mu
F Falanfilannnn canım tam sınav dönemim hiç doğru düzgün ilgilenemiyorum kusura bakma![]()