• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi akşamlar anca gelebildim hiç kalmayacağım menü verip kaçacağım kusura bakmayın benim Pazartesi Salı full o yüzden böyle oluyor ama Çarşamba rahat rahat gelebilirim. Öncelikle eşlerim Yawrukush Yawrukush ve F Falanfilannnn cumaya sağlam bir eksi geliyor sanırım. Bugün hoş rakamlar gördüm sanki.
Menüm
200 gr kıyma ve küçük bir kase sarımsaklı yoğurtlu karnabahar mantısı. Küçük bir karnabaharın yarısı
Üstüne iki yemek kaşığı tepeleme tereyağı
Bir avuç fındık
Bir avuç taze ayçekirdeği
Bir bardak şalgam
İki çatal semizotu
Bir turşu biber😅
Spor dün sızmak suretiyle ihmal edildi bu akşam yapacağım yazarım.

Canim balli kahve, sekerli kahveyle ayni neredeyse..
Sekersiz icemiyorsan hicbir sekilde, gunde bir tane sekerli ic ozaman.
Bol sebze, hatta posali sebze yersen bagirsaklarin her daim iyi calisir aslicim.
Yuruyus yapabilsen cok guzel olur, ya da en azindan evde leslie yapsan, sadece 15dk gunde..
Egzersizi ac karnina yapmak en etkili yontem, firsatin olursa ac karnina yap.
Aksam yemegini cok gec yiyorsun, kizlarda demisler sen olabildigi kadar erken aksam yemegini ye, taze yemegi bekleme mesela, bir gun onceden kalan yemegin varsa onu ye, esinin yaninda da otur ona eslik et, cayla, kahveyle ,salatayla...

Ablacim cok olaganustu durumlar yasiyorsun, yeni tasindin, yeni evin bir suru eksigi-aksilikleri oluyor..
Sen yinede elinden geldigince ugruyorsun biliyorum.
Her sey yoluna girecek, beni hatirla, ne sorunlar yasadik evle ilgili, o bizi canimizdan bezdiren ev 2 yildir kirada cok sukur..
Her sey yoluna girecek..:KK200:

Canim bencede az yiyorsun, sen suan emziriyorsun, zaten normal bir insandan cok fazla kalori harciyorsun.
Guzel guzel tum besin gruplarindan al, bebisine sut olsun.
Gunde kucuk bir tatli da yiyebilirsin, ben emzirirken diyet yaptim hatirlarsin, her gun tatli bir sey yiyordum,cunku emzirirken cok canim istiyordu.
SIkI bir diyet yapmamalisin, yapmana gerek yok, zaten emzirdikce gidecek...

Cuma gunu yine ateslendi Deryacim, hala ates gecmedi ama bugun onceki gunlere gore daha iyiydi..
Haftasonunu hic sorma :) Coook bitmis durumdayim...

Regli oncesi sislik, kilonun fazla cikmasi cok normal canim, regli olunca gider o artilar :)
Sağol canım benim yoluna girecek inşallah.

İyi akşamlar kızlar 🌸kışın gelmesini yazın gelmesinden daha çok seviyorum galiba daha düzenli gibi oluyor her şey... Canım sıkkın bu arada bugün eşimle yıldönümümüzdü (evlilik değil) sevgili oluşumuz unuttu 😔hediye de beklemiyordum bir söz mesaj vs yeterdi 😔

İyi akşamlar canım..
Valla erkeklerin bir evlilik yıldönümünü hatırlaması bile mucizeyken, sen sevgili oluşunuzun yıldönümünü hatırlamasını bekliyorsun.. Yani demem o ki boş yere bekleyip üzüyorsun kendini.. Gerçi ben de bekliyorum bazen ama neyse işte hata yapıyorum 😂

Yawrukush Yawrukush sagol ozgecim, cok bunaltiyorlar egitimde Sabah 9da baslayip 4 bucukta bitiyor. Dakik ve disiplinliler derslerimiz konusunda.. onun disinda iyi. Artik evimi ozledimm. Burdan alisveris yapiyorum bir yandan da, harika sallari ve atkilari var mesela, cocuklara elbise filan aldim, cok guzel cheddar peynirleri var. Gida maddesi ya birsey derler mi birkac paket alip tr'ye gotursem sence?
@stitch Sen hic peynir goturdun mi senemcim? Sorun oluyor mu?
Yine yazarim arada, Ben de ozledimm 😘
Annem peynir delisi her ülkeden götürdüm bavuluna koy sorun olmuyor

İyi akşamlar canım..
Valla erkeklerin bir evlilik yıldönümünü hatırlaması bile mucizeyken, sen sevgili oluşunuzun yıldönümünü hatırlamasını bekliyorsun.. Yani demem o ki boş yere bekleyip üzüyorsun kendini.. Gerçi ben de bekliyorum bazen ama neyse işte hata yapıyorum 😂
😂😂ay hiç güleceğim yoktu ya 😂😂doğru diyorsun hata bizde taze gelinim ya ondan mı bu beklenti sevgi pıtırcıklığı acaba 🤣🤣

Salı menü

14.30
1 kase çorba
1 parça kızarmış tavuk
Domates, salatalık

18.30
1 tabak sebze yemeği
Yoğurt

Su 1.5 litre
Canım çerez kuru incir ceviz ye bol bol bunların yağına takılma cevizin yağı çok sağlıklı hem sana hem bebeğine iyi gelir

Kızlar iyi akşamlar anca gelebildim hiç kalmayacağım menü verip kaçacağım kusura bakmayın benim Pazartesi Salı full o yüzden böyle oluyor ama Çarşamba rahat rahat gelebilirim. Öncelikle eşlerim Yawrukush Yawrukush ve F Falanfilannnn cumaya sağlam bir eksi geliyor sanırım. Bugün hoş rakamlar gördüm sanki.
Menüm
200 gr kıyma ve küçük bir kase sarımsaklı yoğurtlu karnabahar mantısı. Küçük bir karnabaharın yarısı
Üstüne iki yemek kaşığı tepeleme tereyağı
Bir avuç fındık
Bir avuç taze ayçekirdeği
Bir bardak şalgam
İki çatal semizotu
Bir turşu biber😅
Spor dün sızmak suretiyle ihmal edildi bu akşam yapacağım yazarım.
Tereyagi biraz cok olmus gibi ama geneli guzelcanim

KIZlar merhaba nasilsiniz.. ben biraz kötüyüm iki gündür halsizdim cok, bugub artik patlak verdi tansiyonum düsmüs iyice ufak bi bayginlik gecirdim aralikli oruc yaptigim ögrenilince de yassk geldi tabi enzirdigim icin ve de cocullsr kücük falan iyice acliktan zorladim kendimi sanirim yine kilo verexegim tabi de birsz daha relax olarak vereyim haftslik 2 kilo gibi ucuk hedeflerin olmayscak nebilim meyveden hurmdn vs kesmistim kndimi cok zorladim

KIZlar merhaba nasilsiniz.. ben biraz kötüyüm iki gündür halsizdim cok, bugub artik patlak verdi tansiyonum düsmüs iyice ufak bi bayginlik gecirdim aralikli oruc yaptigim ögrenilince de yassk geldi tabi enzirdigim icin ve de cocullsr kücük falan iyice acliktan zorladim kendimi sanirim yine kilo verexegim tabi de birsz daha relax olarak vereyim haftslik 2 kilo gibi ucuk hedeflerin olmayscak nebilim meyveden hurmdn vs kesmistim kndimi cok zorladim
Cok geçmiş olsun tabi o kadar zorlama kendini

Canim insallah icin ferahlar, sIkIntin her neyse seni, aileni mutli edecek sekilde sonuclanir insallah.
Sen iyiyi dusun, iyiyi iste, bende dua edecegim senin icin...

Sagol canim :KK68:

Gozumden kacmis o kisim canim, bakar yarin eklerim tabloya, opuyorum..:KK200:
Allah razi olsun Yawrukush Yawrukush mesajin beni o kadar mutlu etti ki tesekkeur ederim🤗
Sağol canım kuzu iyi çok şükür..
Valla yorgun olunca insanın gözü misafiri de görmüyormuş.. Tam bebeğim uyudu az biraz ben de dinleneyim dediğim zamanda geldiler hem de😐
Çok şükür bir tam iyiyleşse Küçüğün..

Sen bir de onun benim mideme anlat :) almıyor resmen yemeği, sabahları çok kötüyüm hiç yiyemiyorum, bugün de dahil, bulantıyla uyandım.. Bir çay içebilirsem o da büyük birşey şu an için..
Tatlıya hiç başlamayayım, hazır aklımdan çıkıyorken :)
Ama menüme eklemeler yapabilirim belki, yemek olmasa bile aralara meyve, sebze gibi..

Çok sağol Özgem desteğin için ♥
İnşaAllah yavaş yavaş da olsa gidecek bu kilolar..
Zaten günüm bebeğimle geçiyor, iş falan da yapamaz oldum, bıraktım artık yapabildiğimi yapıyorum olmadı boş ver diyorum yine bebeğimleyim :))

Evet canım, inşaAllah bir aksilik olmazsa liste konusunda kararlıyım :)

😍😍😍😘😘😘

Günaydın canım..
Her ne sıkıntın varsa çabucak geçip gitsin inşaAllah..
Sagol canim Allah razi olsun simdi daha iyiyim 😊
Canım nohut yumurta nasıl bi şey oluyor🤩

Canım ALLAH yardımcın olsun İnşirah süresi oku bol bol... inşallah hayırla toplarsınız

Canım tartı doğru bence biraz fazla karbonhidrat yediğin için ödem topluyorsun sürekli ondan değişiyor

Canım önceki günlere göre daha iyi menün ama yine de dikkat lazım tam oturmMış
Sagol canim tavsiyen icin ☺ben su an musait degilim okuyamadim ama anneme dedim insirah suresini o okuyacakti. Dualarin gucune bnde cok inanirim cok sagol..

Gecmisi okuyamadim birazdan okuyacagm
Menum

Sabah
Ceviz
Antep fistigi 10 kadar

Ara
1 paket peynirli cubuk kraker :(

Oglen
1 tabak corba

Ara
Incir

Aksam
Tavuk haslama
Salata
2 tbe

2 bardak cay

Su 2 lt

Spor parkta yuruyus ama cocuklar durmadigi icin cok verimli tempolu yuruyemedim o yuzden pek spor sayilmaz.
Birazdanda leslie yapacgm yapinca yazarim yine
Kozmogirl17 Kozmogirl17

Emzirirken oruc tutmak zorlar tabi canm vucut susuz kalir. Gecmis olsun. Emzirme donemin bitsin oruclarini yine tutarsin insallah

Back
X