Canim balli kahve, sekerli kahveyle ayni neredeyse..
Sekersiz icemiyorsan hicbir sekilde, gunde bir tane sekerli ic ozaman.
Bol sebze, hatta posali sebze yersen bagirsaklarin her daim iyi calisir aslicim.
Yuruyus yapabilsen cok guzel olur, ya da en azindan evde leslie yapsan, sadece 15dk gunde..
Egzersizi ac karnina yapmak en etkili yontem, firsatin olursa ac karnina yap.
Aksam yemegini cok gec yiyorsun, kizlarda demisler sen olabildigi kadar erken aksam yemegini ye, taze yemegi bekleme mesela, bir gun onceden kalan yemegin varsa onu ye, esinin yaninda da otur ona eslik et, cayla, kahveyle ,salatayla...
Ablacim cok olaganustu durumlar yasiyorsun, yeni tasindin, yeni evin bir suru eksigi-aksilikleri oluyor..
Sen yinede elinden geldigince ugruyorsun biliyorum.
Her sey yoluna girecek, beni hatirla, ne sorunlar yasadik evle ilgili, o bizi canimizdan bezdiren ev 2 yildir kirada cok sukur..
Her sey yoluna girecek..
Canim bencede az yiyorsun, sen suan emziriyorsun, zaten normal bir insandan cok fazla kalori harciyorsun.
Guzel guzel tum besin gruplarindan al, bebisine sut olsun.
Gunde kucuk bir tatli da yiyebilirsin, ben emzirirken diyet yaptim hatirlarsin, her gun tatli bir sey yiyordum,cunku emzirirken cok canim istiyordu.
SIkI bir diyet yapmamalisin, yapmana gerek yok, zaten emzirdikce gidecek...
Cuma gunu yine ateslendi Deryacim, hala ates gecmedi ama bugun onceki gunlere gore daha iyiydi..
Haftasonunu hic sorma :) Coook bitmis durumdayim...
Regli oncesi sislik, kilonun fazla cikmasi cok normal canim, regli olunca gider o artilar :)