• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün yaptıklarımın hepsinden yedim malesef :KK43:
Ama bu sabah eksi çıktım tartıdaaa
Pazar günü annemde tartıldım yok artık demiştim resmen çok fazla çıkmıştım hemde kendimi çok fit hissederken 😃 2 kiloya yakın farketmiş bugün hayır bi anda mı aldım verdim anlamadım bence şişkinlik vardı diye düşünüyorum:silah::KK53:
Kilomu cuma günü söylicem:KK9::KK5:

Ahh canım beni tanımışsın resmenn aslında bugün aç gezdim akşam çayını yapmasaydım bence bana aferin derdin :silah::oops::KK42:

Çok şükür iyiyim kaptanım sen nasılsın🤗
Bende iyiyim canim hosgeldin, ne var ne yok?

Ben buraları saldım gitti valla dersler başladı ev sorumluluğu derken dün başladım spora smsksjskjeje 1 senelik üyelik yaptım toplasam 1 ay gittim haziran 2020de biticek dedim neyi bekliyon acaba dedim geri gelem bakıyordum en son naptım netim diye 🤣🤣🤣

Ben buraları saldım gitti valla dersler başladı ev sorumluluğu derken dün başladım spora smsksjskjeje 1 senelik üyelik yaptım toplasam 1 ay gittim haziran 2020de biticek dedim neyi bekliyon acaba dedim geri gelem bakıyordum en son naptım netim diye 🤣🤣🤣
Gel canim gel , burasi insani menu vs yazdigi icin ,diyeti daha ciddiye almaya itiyor.
Sporuna da git, menulerinide duzenle, biz mutlu oluruz aramiza donersen :)
Simdi evden cikiyorum ,gorusmek uzere...

Dün yaptıklarımın hepsinden yedim malesef :KK43:
Ama bu sabah eksi çıktım tartıdaaa
Pazar günü annemde tartıldım yok artık demiştim resmen çok fazla çıkmıştım hemde kendimi çok fit hissederken 😃 2 kiloya yakın farketmiş bugün hayır bi anda mı aldım verdim anlamadım bence şişkinlik vardı diye düşünüyorum:silah::KK53:
Kilomu cuma günü söylicem:KK9::KK5:

Ahh canım beni tanımışsın resmenn aslında bugün aç gezdim akşam çayını yapmasaydım bence bana aferin derdin :silah::oops::KK42:

Çok şükür iyiyim kaptanım sen nasılsın🤗
tanirim tabi :KK59:,ajan gibiyimdir:KK70::KK70:. - gelmen onemli . canim menulerini yaz lutfen ne yediysen yedin kilo vermek istiyosan gercekten:sopa:

Canim menulerine protein (et urunu- yumurta), 1 adet meyve, yogurt, salata ekle...
Emziriyorsun saglikli beslenmek zorundasin...

Insallah canim cok seviniriz senden bir bebis alirsak hayirlisi :)

Kuzucum yok gecmis olsun... :KK43:
Kendini ne yap ne et iyilestir..
Sicak seyler ic, et-tavuk suyuna corba hazirla ic canim...
Acil sifalar, sen iyi olmalisin, tum ev- tum isler sana bakiyor:KK43:
Keske yakin olsak da birbirimize bir faydamiz dokunsa...

Kahvalti neden yemedin canisi?
Gunduz cok az birakma kendini , sut veriyorsun bebegine..

Bende en cok ilk ve sonbahari seviyorum :)
Bence kendini bosa uzmussun, hayat kosturmacasi, is-guc derken evlilik yildonumunu bile esler hatirlayamiyor.
Biz evleneli 11. yilimiza girdik hepsini ben hatirladim , esim hatirladi mi ,dusunuyorum, belki 1-2 sefer hatirladi , ancak o kadar..
Hic uzme tatli canini...

Spor yaptin mi amazonum, menu 10 numara ,5 yildiz :)

Nasilsin ablalarin guzeli?

Guzel birgun olmus hulyacim, afiyet olsun, egzersizlerde guzel :)

Canim kimse haftada 2 kilo vermeni beklemiyor, boyle bir yuk yukleme kendine.
Bazi hafta 1 kilo gider, bazi hafta hic gitmez, bazende kilo alabiliriz.
Sen duzenli-saglikli beslen, kucuk bebegin var, emziriyorsun, zaten duzenli beslenirsen rahatlikla kilo verirsin.'
Cok uzuldum bayginlik gecirmene, lutfen dikkat et sagligina...

Canim cubuk kraker olmamis ama rahatsizligindan oturu ceza vermiyorum, acil sifalar...

Canim aksamlarida az da olsa ye diye hergun yazip, basini sisirecegim senin, ta ki az da olsa yiyene kadar:)
Cok yorulmussun guzelce dinlenirsin insallah..

Menuleri okurken ne zaman menemeni okusam canim istiyor, nasil bir seyse bu :)
Afiyet olsun canim, yuruyusun ve su miktarinda oldukca guzel:)
Sağol ablacım akşam yiyecek bisey bulamıyorum ve 7 den sonra yoğunluk oluyor maalesef :(

Günlük menüm kızlar
Kahvalti:11.00
Peynir zeytin az yufka kalmıştı bende tavada peynirli börek yaptım :confused: 2 dilim löp gitti
1 yumurta
Öğlen:17.00
1 dilim ekmek tavuk sote 1 kase
Aksam:20.30
yarim kase mısır çorbası
2 litre su
9000 adım
Yawrukush Yawrukush
Üzerlik tohumu diye bir bitki varmış 2 gündür ondan tüketiyorum sakinlik ve daha az stres yapıyor 2 bardak kadar içtim

2 ekim carsamba menum
Screenshot_2019-10-03-04-27-12.webp Screenshot_2019-10-03-04-27-34.webp Screenshot_2019-10-03-04-27-39.webp

Su 1.5 litre
Futbol sahasinda mac
Parkta kosturma
Evde maraton misafir gelcek diye oncesi sonrasi
Tabi buncacik spor yedilerimi eritmemistir
Bide bunlarin haricinde yamayi unuttugum 2 kasik tavuklu pilav var oglanin yemegi😣😣😣😣

TAŞLAYIN LUTFEN BENIII VURUN OLDURUN.

kilolar hep oyle geliyo canisi ,her yediginde kendine ceza ver . hersey kafada bitiyo regl olsanda rahatlasan
Cok kotu yapiyo bu gecikmeler beni ya cok feci acikkiyorum.kriz geliyor gozum donuyor resmen yarin ac gezmem lazim ki su bikac gunu kurtarim 😣😣😣

Back
X