• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünki menum
Sabah 12.30
2 yumurtadan soganli omlet
1 ceviz
Kasar peyniri

Aksam 18.30
3 kasik havc taratoe
3 kadik nohut yemeg
Avakafo salatasi
Spor 300 ip atlama
600 puan Yawrukush Yawrukush yaa yarisma icin bugun ve yarin performans sergiöicem ins iki gundur kolum kanadim kalkmiyor ev ocal ucup gidiyor kendime geldim bugun toparlarim ins

Gunaydin canim guzel olmus menun :)
Kofteler hazir mi sen mi yaptin, super gorunuyorlar, gece gece canim cekti :)

3 gundur menulerin guzel olmus canim, cok sevindim..
Dun hic egzersiz yapabildin mi?
Allah kabul etsin orucunu...
Ben yapiyorum kuzum oglum cok seviyor ona yapip buzluga atiyorum onunkilerden otlandim 😊kiyamam ya ekmek arasi gonderim sanada 😘

Günaydın kızlar..
Bugün daha kötüyüm, oğlum da ağlıyor sabahtan beri, başım zonkluyor şu an :KK43:
Gunaydin canim bu sabah bende yorgun kalktim gece 4 te buyuk oglum ayak istedi 7 ye kadar ayagimdaydi indirince agliyordu 7 de kucuk oglum kalkti buyugu indirdim kucugu aldim ayagima 8 e kadar da onu salladim olmadi en sonhnda kalktilar dundende temizlik yorgunlugum var zaten nasil dinlencez bizz yaa

Günaydin
dün akşam balığı dondurucudan çikartmasi çözülmesi uzun sürdü
8 de yemek bitti .
ama çok yorgundum.
yorgun halimle mutfagi toparladim. süpürdüm tezgah temizliği...
bu akşam tavuk izgara var. onu eşim yapacak. tavuk eşimin işi:KK70:
bugün de geç kalktım az daha işe geç kaliyordum yarim saatte üstümü giyindim çiktim
ekmek arasi peynir domates koydum. poğaça alacagima bunu yapsam daha sağlıklı diye düşündüm.
eşimede yaptım..
uyuyakalmişim nabim.. :KK43:
bu havalarda soğudu.. yagmur yağacak
mont zamani geldi.
ben montumu giyip çiktim ...allahtan montlari yıkamişim önceden :)
Evet buz buz hava esimde gec kaldi bizde uyumusuz cocik ayagimda ben de ole uyuyakalmisim adamida gec biraktim valla

Gunaydin canim guzel olmus menun :)
Kofteler hazir mi sen mi yaptin, super gorunuyorlar, gece gece canim cekti :)

3 gundur menulerin guzel olmus canim, cok sevindim..
Dun hic egzersiz yapabildin mi?
Allah kabul etsin orucunu...

Amin sağol kaptanım
evet dün epey spor yaptım
1 saatten fazla yürüyüş yapmışımdor

Allah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.

Biraz sosis derken tam miktar alalim :confused:

Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim velede😃😃

Tabikide dk si 2 puan

Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektik

Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari

Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.

Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.

Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.

Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissin
Canım hangi probiyotik ve balık yağını kullandın bende kullanıyorum ama 3 buçuk yaşında olmasına rağmen 14 kiloyu göremedik daha :(

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17:KK200: :KK200:
Gonulmeyvesi:KK200: SPOR?
Harpy:KK200::KK200:
kanadali35:KK200::KK200:
Deryaondiet
Yawrukush:KK200::KK200:
Madamesnow:KK200::KK200:
Sibal57:KK200: MUAF
Metem:KK200::KK200:
tomrs10DK Y SPOR?
Haeshin:KK200::KK200:
besive:KK200::KK200:
AKovser:KK200: :KK200:
fmad
Hulyaa23
Melegimkorusun:KK200::KK200:
MigiMadid
Selsalan
Akrrep
Ucyuzbesyuz:KK200::KK200:
Huzurvermeyolunda

Eline saglik kuzum

Cuma günkü kilom
70.500
Öğlen
70. 100

Bugünkü kilom
69.750

Dün kilo bildirememiştim :)

Eklentiler

• 20191008_091832.webp
    20191008_091832.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 31
Gunaydin canim bu sabah bende yorgun kalktim gece 4 te buyuk oglum ayak istedi 7 ye kadar ayagimdaydi indirince agliyordu 7 de kucuk oglum kalkti buyugu indirdim kucugu aldim ayagima 8 e kadar da onu salladim olmadi en sonhnda kalktilar dundende temizlik yorgunlugum var zaten nasil dinlencez bizz yaa
Allah yardımcın olsun canım başka biri uyandırdı herhalde kafasını kırarız ama kuzular uyandirinca gikimiz cikmiyor. Benim oğlum da bir aralar 6 buçukta uyaniyordu eşim bir pazar beni 10 da uyandırdı diye bütün gün aglamisligim var ama söz konusu oğlum olunca 6 buçukta oyuncak oynuyordum :)

Guzel bir gune uyanirsin insallah busem, malesef robot degil insaniz, kendi cocugumuza bile tahammul etmek cok zor zaman zaman..

Canim cok sukur verilmis sadakaniz varmis, Istanbulun trafigi malesef cok kotu..
Evine ulasmissin cok sevindim..

Evet canim, Vanessa var ya arkadasim, onun oglu Oscar ile Aras yakin arkadas.
Oscar bugun Arasin kresine basladi, bende biraz daha deneyeyim Oscarda var diye dusundum.
Masallah diyeyim bugun Oscari okulda gorunce cok sevindi Aras, ikiside beraber oynamis hep :)
Ajvara gelince kendim yaptim, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)

Canim avari yukarida da yazmistim, sanada yazayim,soyle ki, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)
Et yemeklerinin yaninda, meze -salata gibi ya da kahvaltida tuketiyoruz :)

Afiyet olsun canim,doner ne guzel gozuktu yaaa :))

Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..:KK200:

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.:KK36:

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
Konulara hakim olamıyorum abla ya :KK43: yanlış anladım:KK43:
[/QUOTE]
Cok yogunsun canim normal, iyi ol yeter :)

Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..
Birde busecim adimlarinin puanini hesapla , 100 adim 5 puan canim.
10000 adim 500 puan...
[/QUOTE]
Hemde nasıl özellikler İstanbul'da buyumemis biri için daha zor. Oğlum doğduğunda eşimin işi nedeniyle 2 yıl Adana'da yaşamıştık İstanbul'dan sonra cennet gibiydi :)

Dun bende sabah gec kalktim okula zor yetistirdim cocuklari, ekmek arasi hic yoktan iyidir canim.
Gunun guzel gecer umarim..

Canim her firsatta, bebisin izin verdikce dinlen, ev isleri ve yemek vs ile hic ugrasma bugun.
Cocugundan her firsat buldugunda dinlen, annen gelebilirse mesela yardim iste Fatimem..
aceleyle yaptım hepsini
üstümü 5 dk giyindim makyajimi yapamadim .
vaktim dar.
7:30 ta evden çıktım.
ekmek arasi yaptım eşime hergün yapıyorum.
o 8:30 ta çikiyor evden.
beraber edelim desem ben 8:15 e kalkıyom diyo 5 dk giyin kızı yukardaki babaanneye birak çik.:D

bu aralarda sabah rutini bozuldu.
5 te kalkıyordum
hasta olunca hiç hal kalmayinca uykumu çekemiyorum.
çalışan kadin olmak çok zor.
Çalışan hele eşi daha çok calisan kadın olmak da çok zor :( Allah yardımcımız olsun valla çocuk ev iş derken harap oluyoruz. Şuan çalışmıyorum ama seni çok iyi anlıyorum canım inşallah işte ve hayatında emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın :dua:
Son isimde karşılığını alamadığım için ayrılmıştım evde oturmak daha zormus

Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)
Ev islerin bitmistir insallah canim,Aras iyi cok sukur , iyilesti, sordugun icin tesekkur ederim:KK36:

Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz. :KK200:

Menun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?

Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.
Iyisin simdi umuyorum.
Ne guzel harika bir sey yapiyorsun.
Hergun hellim yerken kulaklarini cinlatiyorum :)

Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?

Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor :KK43:
Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun :KK37:
[/QUOTE]
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..:KK200:

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.:KK36:

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
Canm yine bi arkadastan bağlandım ne yapıyosunuz bakmak için bende son gaz temizliğe devam 😊😊

Back
X