Yarim poğaçaNasil gecti dun, neler yedin gunde bakalim?![]()
Yarim kurabiye
2 tatlı çatalı tatlı (balkabakli muhallebili )
Bol mevsim salata
Şekersiz t. Kahvesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarim poğaçaNasil gecti dun, neler yedin gunde bakalim?![]()
menün güzel olmuş :) ev işi de spor sayılır .Bugünkü menüm
1200 gibi
Tb ekmeğinde tost roka salatalık 4 zeytin
1500
1 mandalina
1730 gibi
Dünden kalan nohut salata yoğurt 1-2 çatal turşu
Şu 2 lt
Daha hiç spor yapamadim
Gündüz 3 saat ev işi 1 saat yemek hazırlığı falan
güzel olmuş . menülerin de çoğunlukla lahmacun var,kendin mi yapıyosun ?İyi akşamlarbu hafta mesailerim olduğu için geç çıktım o yüzden yazamadım.hemen menüye geçiyorum.
08:00 yarım muz , 1 elma
13:00 1 lahmacun ve mercimek çorbası
18:30 1 kase tavuksuyu çorba ve 1 tabak bamya
2,5 lt su içildi. İçmeye devam
6240 adım atıldı.
ben de iyiyim canım şükür . iyi olmanıza sevindim :)Canim cok tesekkur ederim sordugun icinKizim daha iyi. Benim agrim devam ediyor.
Sen nasilsin?
su içemiyorum çay içmektenYok canım kaçamak cuma ve cumartesi saymazsakgayet iyi kararlı gidiyorum. Sen nasılsın ? Bugün menünü beğendim hatta akşam gözüme az geldi birde suyu çok az içmişsin
güzel olmuş her şey , o halde sporu bile yapmışsın muhteşem :)Herkese iyi aksamlar
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta, 1 kozlenmis kapya biber, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ogle: kiymali yumurta, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
Aksam: kabak yemegi, salata
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim doktora giderken mecbur bi yuruyus oldu![]()
ne çektik şu 42 lerden . benim de pantolonlar 44,42 . bu ara 40 bedene de girmeye başladım . evde hiç giyemediğim kotlarımın içine girdim dün :) internetten almıştım küçük gelmişti ,bir kere giyememiştim 3 tane . hepsine girdim dün . biraz sıkıyorlar ama olsun . 1-2 kg daha giderse tam olacaklar. 44,42 giyiyordum diyetten önce.hahah 36 cok imkansiz suan 42 giyiyorum
her şey çok güzel olmuş :)Çarşamba menüm
Sabah: 7:30
1,5 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, domates, 2 ceviz, yarım dilim ekmek , yeşil çay
Öğle: 13:00
Yulaf lapası, içine küçük bir muz, 2 ceviz koydum, filtre kahve
Ara: 15:30
1 tane yesil elma, 1 bardak süt
Akşam: 18:30
5-6 kaşık kıymalı taze börülce yemeği, 2-3 kaşık makarna, salata , ayran
Su: 2-2,5 litre
Spor: 5000 adım
45 dakika Leslie 3 mil
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Kızlar merhaba, bugün yapmamalıydım ama yine tartıldım. 69.1 cıktım . Gecen hafta 71 idim. Aralıklı orucu cok düzenli yaptım. Şekersiz de 4 gün gecirebildim. Sanrım kurabiye yememek fark yarattı ve bir de düzenli su icip ödem attım. Tabii bu aksam bozdum aralıklı orucumu kendimce kutladım bir dilime yakın pizza yedim ve 2 sekeri nescafe ictim
bu yarımların öteki yarılarılarına ne oldu kız , kim yedi onlarıYarim poğaça
Yarim kurabiye
2 tatlı çatalı tatlı (balkabakli muhallebili )
Bol mevsim salata
Şekersiz t. Kahvesi![]()
geçmiş olsun ,çabuk toparlanırsın umarım . hastaneye gittin mi , göğüsün ağrıyorsa ihmal etme bence . menün miktar olarak iyi . ama akşam biraz fazla karbonhidrat türü olmuş . bir kısmını öğlen yemeği olarak tüketsen ikiye bölüp daha güzel olurmuş gibi geldi bana . ama toplam miktar olarak güzel her şey . su az olmuş , vakit bulamadın içmeye heralde yoğunluktan . misafirlerin de hastalığına denk gelmesi de kötü olmuş .Merhaba kızlar dün yazamadım hem miisafirim vardı hemde çok kötü üşütmüşüm göğsüm sancılanıyor
Çarşamba menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ara
Türk kahvesi
Akşam
3 kaşık pilav et
1 biber dolma
1/2 çorba
1 ıspanaklı kiş
Kereviz salatası
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş ev işi misafir geldi sürekli ayaktaydım yemek için

sagol canim. Off ya hastayim birkac gundur. Ilac filan da aliyorum,. Yarina sabit ciksam sevinecek duruma geldim. 3 gundur kotuyumInsallah bulursun canim gonlune gore
Puacanin yarısını oğlum yedibu yarımların öteki yarılarılarına ne oldu kız , kim yedi onları![]()
geçmiş olsun deryacım ,neyin var grip mi ? hastalıktan olan artı ödemdir üzülme. hastalık geçince gider zaten .sagol canim. Off ya hastayim birkac gundur. Ilac filan da aliyorum,. Yarina sabit ciksam sevinecek duruma geldim. 3 gundur kotuyuminsallah arti gelmem
ımmmm tamam , iyi tutmuşsun kendiniPuacanin yarısını oğlum yedi
Kurabiyeyide arkadaşla bölmüştük o yedi
Tatliyida ben servis ederken bıçakla böldüm
Ben aslında diyete girince cok dikkat ederim azimliyimdir bugün arkadaşlarda dedi kilo vermişsin biz senin gibi yapamıyoruz sadece ayda 1 toplaniyoruz ozaman biraz dikkat etmeye calisacamCanim girmeye hak kazaniyorsun aslinda ozge gelince tekrar degerlendirilirsin karar verince sana yazariz ama gayet guzel gidiyorsun bole devam
Herkes yediğime baktı zaten patatesli börek ve tuzlu kurabiyeler vardı bana göstererek yedilergeçmiş olsun deryacım ,neyin var grip mi ? hastalıktan olan artı ödemdir üzülme. hastalık geçince gider zaten .
ımmmm tamam , iyi tutmuşsun kendini![]()
parti işlerini hep sen üstleniyorsun heralde , demekki çok yeteneklisin o konudaKizlaaar nasilsiniz, ozledim hepinizi...
Hayatimi duzene koyamadim bu haftayida bir atlatsam ,biraz nefes alacagiz.
Bugun ve yarin Akinin okulunda gorevliyim, Yeniyil partisi yapacagiz, her sey bende..
Aslinda menuleri cok guzel takip ediyordum ama okul isleri ekstra zamanimi aldi bu hafta.
Sizde ne var ne yok?
Canim ben sana yazacaktim ki senin bu sorunu gordum evet biz kaptanlar senin bu hafta listeye girmeni istiyoruz.Sayın kaptanım ben cumadan sonra listeye girebilecek miyim
onlar yesin yesin şişmanlasın boşver sen onları , sen manken gibi olunca onlara dönüp bir daha bakın bakın bakın iyice bakın dersinHerkes yediğime baktı zaten patatesli börek ve tuzlu kurabiyeler vardı bana göstererek yediler![]()

NasilsinAy canmmmm.evet çok güzel veriyordum ama birkaç aydan beri veremiyorum. Sanırım spor ve yuruyus yapmıyorum ondan