Evet sendin dimi vatoz baligi gibi silip supuruyorsun demistim ama bak simdi masallahin var seni merakla takip ediyorum canim tamgaz devam
Yok be canim gayet guzel olmus menun aksamda yememissin ki bisey spor da olaymis guzel olcakmis
Canim senin menun bol karbonhidratli olmus ama sporla telafi etmissin
Hepinize basarilar diliyorum kizlar bakalim u haftanin birincisi kimler olucak
Yaspasta olmamis canim ama menun genel olarak iyi sen nasilsin bu arada nurcum daha iyimisin
Hosgeldiniz aramiza bikac gundur gelemedim ben ozlem kaptan yardimciniz insalllah kilolarimizdan kurtulcaz hep beraber
Menun guzel canim eliptik bisiklette baya kalori harcatiyor bende yapiyordum ama cocuklar tepesine tirmanmaya baslayinca anneme gonderdim biri 1 yasinda biri 2.5 cocuklarimin tehlikeli oluyor diye sporumdan vazgectim anlicagin
Medine hurmasimi canim baya kalorilidir bianda 5 tane fazla geldi ama tum gun kalori hesaplasak normal menun canim yuruyus te var ohh mis
Harikasin canim tebrikler
Sabah pankek oglen lahmacun biraz fazla olmus sanki canim bide latte var tabi
Canim cok kalorili beslenmissin senemim bence sporda yapamiyorsan biraz daha dikkat etmelisin kuzum
Owww cok karbonhidrat yuklenmissin canim naptin sen biraz daha dikkat etmeliyiz
Hosgeldin canim ozaman tam gaz devam aldiklarimizi beraber verelim
Mercimek koftesi cok degilse canim sorun yok nasil gidiyor mu kilolar tatlim
Sporlarin guzel canim menun biraz kacamakli olmus ama sporla dengelemissin sanki
Sagol canim esim evde yanimda simdilik atesim dustu daha dogrusu buyuk oglum koray rahatsizlaninca ben iyilesmek zorunda kaldim

Aksam ki kacamak olmasaymis cok guzel olucakmis canim dedigin gibi
Cok cok gecmis olsun canim biyle durumda menundeki kacamaklari gormuyorum ben
Menun guzel canim sporla ogunlerini dengelemissin
Oncelikle aramiza hosgeldin canim ben kaptan yardimciniz özlem insallah birlikte kilolarimizi vericez hayirlisiyla menun guzel suyun guzel sporun guzel
Bu arada cok gecmis olsun annen icin acil sifalar diliyorum
Cok guzel gitmis masallah canim
Sende yemin ettin dimi cok guzel menun
Sagol kuzum onlarda hasta oldu yaa mecburen yavruslarla ilgilenmek zorundayim kuzum sen nasilsin
Sana da gecmis olsun senemcim