• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar pazar menüm
Sabah 10:30
Yumurta salatası(haşlanmış yumurta, marul, soğan, maydanoz), 1 dilim ekmek
Ara öğün 14:30
Pişmiş yulaf lapası(1 çay bardağı süt, 3 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığı kakao, Yarım muz, üstüne 8 adet çiğ badem), yeşil çay bol limonlu
Aksam
Terbiyeli tavuk çorbası, ciğer yahni, 2 dilim ekmek
Toplam:1100 kalori
İf yapmaya başladım yarın 10:30a kadar bişi yemicem sadece kalorisiz içecekler
Su 2 lt limonlu
Spor bugun tatil günüm 50 tane squat sadece
stitch stitch Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17

Menum
Sabah 11.30
marul roka domates 1kasik lor 5 zeytin 1 dilim esmer 1 dilim beyaz ekmek 1 cay kasigi tahin pekmez cay 1 bardak sut
Ara
1 elma
Ara
Yogurt lu bir kasik yulaf
Aksam 18.00
3 istavrit yagsiz 5 kasik karnabahar bol salata 1 dilim esmer ekmek
Sade kahve
Su 2.5lt bel egzersizi

Iyi aksamlar hanımlar
Kızım yarın okula gidemeyecek kafasını kaldıramıyor
Küçük kızım iyi sukur
Pazar menü
Sabah

1130
1 haşlanmış yumurta marul maydonoz 2 zeytin
1300
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
1 fincan yeşilçay
1530
Ton balıklı salata (Çok acikmistim)
1900
Bezelye yemeği ayran

Şu 2 litre
spor daha yapamadim yapınca yazarım

Geçmiş olsun canım güzel menü olmuş hatta iki bebek emziriyırsın bence çok az 1 er dilim ekmek yiyebilirsin 🤗 ben oğlum 7 aylıktı diyetisyene gittim kadın 2 ser dilim ekmek vermişti 🙈🙈 öğlen de normal bir ana öğün yapabilirsin bu dönemde senin haftalık 500gr vermen gerekirmiş o zaman öyle söylemişti diyetisyen bana çokta az yeme sütün etkilenir
Bebekler beni mahvediyor çok zor iki Bebek birden ne yiyeceğimi bile bilemiyorum İnan yemeğe vakit bile zor ne bulursam onu yemem gerek ama ben öyle yapmıyorum dikkat ediyorum bakalım işte bebekleri emzirecem diye 92 kg kalmak istemiyorum o yüzden herşeyi kıstım

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Nasil geciyor pazar aksaminiz?
Menuler nasil bugun?
Esler birbirine destek oluyor mu? :)

Selamlar kaptan iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?

Benim eşim Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda birbirimze destek olmaya çalışıyoruz şimdilik güzel gidiyoruz 😊

Pazar menüsü

Sabah 11 30
Birkaç tane hurma iki çatal kabak tatlısı

12 00 kahvaltı
Fırında baharatlı patates( çok yemedim )
Zeytin
Peynir
Tahin pekmez de bir çatal yada iki çatal

17 40 akşam yemeği (misafirlik)
Mercimek çorbası
Biberli fasulyeli bir türlü yöresel bişeymiş ismi tırşik 😊
Bir but tavuk
Salata
Erikvevişne suyu

21 30
Bir fincan nescafe bunu içmemeliydim 😏

Misafirlikte
Menü çok zengindi yalnız
Yemediklerimi yazayım birde😄
Ekşili patlıcan kuru dolma
İçli köfte
Nohutlu pilav
Buğdaylı ayran aşı
Fındıklı baklava

Ama pişman değilim 😄 sanki türlü yemeği bize özel yapılmıştı Allah razı olsun ev sahibinden 😊

Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17

Bebekler beni mahvediyor çok zor iki Bebek birden ne yiyeceğimi bile bilemiyorum İnan yemeğe vakit bile zor ne bulursam onu yemem gerek ama ben öyle yapmıyorum dikkat ediyorum bakalım işte bebekleri emzirecem diye 92 kg kalmak istemiyorum o yüzden herşeyi kıstım
Canım böyle yaparsan diyetten çok çabuk sıkılırsın ve bırakırsın diyet yapıyorum deme onun yerine bundan sonra sağlıklı besleneceğim de. Seni anlıyorum ben Doğumdan sonra başladığımda zayıflamaya 84 kilo idim ilk 72 ye düştüm hamile kaldığım kilo idi sonra bıraktım bir süre 72-74 gidip geldim sonra Almanya’ya taşındık burda 77yi gördüm şimdi şok şükür 64 lerdeyim İnan insan isteyince herşey oluyor evet ilk zaman herşey hızlı olsun istiyorsun sıkı diyet yapıp çabuk bozup basa dönüyoruz 🙈 ben hamile kalmadan o kadar çok diyet yaptım ki en çok 67 olurdum ben zaten zayıflayamıyorum diyip 1 ay geçmeden bırakırdım 😔 sonra hiçbirseyden kendimi sıkmadan akşam yemeğinden sonra da çayın yanına şadece badem yada leblebi yiyordum (çünkü öncesinde sadece hamur işi ile besleniyordum çocuk uyuyunca yemekten önce çayın yanına birsey yapar sonra kalan zamana akşam yemeğini sıkıştırırdım )ve yürüyüş yaptım ve sıkılmadan kilo vermeye başladım böyle çok daha sağlıklı ve uzun ömürlü oldu. Biraz uzun oldu ama sadece hepimiz o dönemden geçtik bunu bil istiyorum ki senin ikizlerin var çok daha zor belki ama herşey zamanla geçiyor sadece kendini çok sıkıp erkenden bırakma diyorum 🥰🥰

Slm kızlar geçmişe daha sonra bakacağım
Pazar menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 2 dilim kızarmış ekmek, domates, 1 tatlı kaşığı humus( bu ara fena sardım humusa)

14:30
3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 portakal ile smoothie yapıp içtim

19:00
5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye, 2 kaşık makarna, 3 kaşık kadar yoğurt, salata

Su: 1,5 litre ancak
Spor: ne yazık ki yok
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Birikizmeselesi Birikizmeselesi

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar herkese bugun biraz daha iyiyim ama oglum baya kotu oldu bronsit oldu yine zaten en ufak bi gripte donuyor jemen hava veriyoruz yarin dr una gorurucem muhtemelen antibiyotik baslicaz birde yuzunde iltihapli sivilce gibi seyler cikmaya basladi su cicegimi oldu bilmiyorum bakim yarin olsun bi goturim kuzumu valla o hasta olunca ben nasil iyilestim bilmiyorum neyse bi gecmis yapim ben en iyisi
Gecmis olsun

Canım böyle yaparsan diyetten çok çabuk sıkılırsın ve bırakırsın diyet yapıyorum deme onun yerine bundan sonra sağlıklı besleneceğim de. Seni anlıyorum ben Doğumdan sonra başladığımda zayıflamaya 84 kilo idim ilk 72 ye düştüm hamile kaldığım kilo idi sonra bıraktım bir süre 72-74 gidip geldim sonra Almanya’ya taşındık burda 77yi gördüm şimdi şok şükür 64 lerdeyim İnan insan isteyince herşey oluyor evet ilk zaman herşey hızlı olsun istiyorsun sıkı diyet yapıp çabuk bozup basa dönüyoruz 🙈 ben hamile kalmadan o kadar çok diyet yaptım ki en çok 67 olurdum ben zaten zayıflayamıyorum diyip 1 ay geçmeden bırakırdım 😔 sonra hiçbirseyden kendimi sıkmadan akşam yemeğinden sonra da çayın yanına şadece badem yada leblebi yiyordum (çünkü öncesinde sadece hamur işi ile besleniyordum çocuk uyuyunca yemekten önce çayın yanına birsey yapar sonra kalan zamana akşam yemeğini sıkıştırırdım )ve yürüyüş yaptım ve sıkılmadan kilo vermeye başladım böyle çok daha sağlıklı ve uzun ömürlü oldu. Biraz uzun oldu ama sadece hepimiz o dönemden geçtik bunu bil istiyorum ki senin ikizlerin var çok daha zor belki ama herşey zamanla geçiyor sadece kendini çok sıkıp erkenden bırakma diyorum 🥰🥰

Canım benim çok kötü birgün geçiriyorum annem çok kötü bakacak kimsesi yok bende iki Bebek var bana gelmiyor kıpırdayamıyorım moralim bozuk çok güzel yazmışsın desteğin için çok teşekkğr ederim bebekler beni çok sarsti çok kötü bir gün geçiriyorum. :( yemek yemeye vakit bulamıyorum bulunca da sağlıklı şeyler yapıyorum çok haklısın diyetten önce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 👏🏻

Büyük kızımın ateşi çıkmaya başladı yarın sabah ikisinide dra goturucem oruç tutamiycam biraz toparlasınlar bakalim.
Bense spor yapamadim ama bacak hareketleri yaptım bisiklet cevirdim hiç yoktan iyidir düşündüm
Şimdi oğlumla yatıyorum yatmadan önce 1 bardak ayran içtim
Hepinize iyi geceler

Canım benim çok kötü birgün geçiriyorum annem çok kötü bakacak kimsesi yok bende iki Bebek var bana gelmiyor kıpırdayamıyorım moralim bozuk çok güzel yazmışsın desteğin için çok teşekkğr ederim bebekler beni çok sarsti çok kötü bir gün geçiriyorum. :KK43: yemek yemeye vakit bulamıyorum bulunca da sağlıklı şeyler yapıyorum çok haklısın diyetten önce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 👏🏻
Allah yardımcın olsun bebeklere bakmak cok zorken birde annende hastalanmış ona bakıyorsun işin kolay değil. Geçen yıl oğlumu doğum yaptım 6 ay 3 saatlik uykuyla geciriyordum günümü seni cok iyi anlayabiliyorum .biraz sabretmen gerekecek birde bakmışsın herşey yoluna girmiş

Evet sendin dimi vatoz baligi gibi silip supuruyorsun demistim ama bak simdi masallahin var seni merakla takip ediyorum canim tamgaz devam

Yok be canim gayet guzel olmus menun aksamda yememissin ki bisey spor da olaymis guzel olcakmis

Canim senin menun bol karbonhidratli olmus ama sporla telafi etmissin

Hepinize basarilar diliyorum kizlar bakalim u haftanin birincisi kimler olucak

Yaspasta olmamis canim ama menun genel olarak iyi sen nasilsin bu arada nurcum daha iyimisin

Hosgeldiniz aramiza bikac gundur gelemedim ben ozlem kaptan yardimciniz insalllah kilolarimizdan kurtulcaz hep beraber

Menun guzel canim eliptik bisiklette baya kalori harcatiyor bende yapiyordum ama cocuklar tepesine tirmanmaya baslayinca anneme gonderdim biri 1 yasinda biri 2.5 cocuklarimin tehlikeli oluyor diye sporumdan vazgectim anlicagin

Medine hurmasimi canim baya kalorilidir bianda 5 tane fazla geldi ama tum gun kalori hesaplasak normal menun canim yuruyus te var ohh mis

Harikasin canim tebrikler

Sabah pankek oglen lahmacun biraz fazla olmus sanki canim bide latte var tabi

Canim cok kalorili beslenmissin senemim bence sporda yapamiyorsan biraz daha dikkat etmelisin kuzum

Owww cok karbonhidrat yuklenmissin canim naptin sen biraz daha dikkat etmeliyiz

Hosgeldin canim ozaman tam gaz devam aldiklarimizi beraber verelim

Mercimek koftesi cok degilse canim sorun yok nasil gidiyor mu kilolar tatlim

Sporlarin guzel canim menun biraz kacamakli olmus ama sporla dengelemissin sanki

Sagol canim esim evde yanimda simdilik atesim dustu daha dogrusu buyuk oglum koray rahatsizlaninca ben iyilesmek zorunda kaldim 🤔🤔

Aksam ki kacamak olmasaymis cok guzel olucakmis canim dedigin gibi

Cok cok gecmis olsun canim biyle durumda menundeki kacamaklari gormuyorum ben

Menun guzel canim sporla ogunlerini dengelemissin

Oncelikle aramiza hosgeldin canim ben kaptan yardimciniz özlem insallah birlikte kilolarimizi vericez hayirlisiyla menun guzel suyun guzel sporun guzel
Bu arada cok gecmis olsun annen icin acil sifalar diliyorum

Cok guzel gitmis masallah canim

Sende yemin ettin dimi cok guzel menun

Sagol kuzum onlarda hasta oldu yaa mecburen yavruslarla ilgilenmek zorundayim kuzum sen nasilsin

Sana da gecmis olsun senemcim
Teşekkür ederim canm. İnşallah akşamları yememeye başladım. İşte o zamn eksilebilirim die düşünüyorum

Slm kizlar bugün çok yogundum piknik felan derken ,
5 Ocak menum
Sabah 11 buçuk
Çökelek kavurma 2yk,sucuklu yumurta ,2 dilim ekmek, tahin pekmez 3 lokma, kk peynir 2 siyah zeytin,

Öğle sonrasi piknik deydik, 5 gibi
1 sis kıyma kebap ve 3 baget tavuk bir dilim ekmek ve salata
Dönüş te komsumda toplandık

7 _8 arası
Bir tabak patetes salatası ,tuzsuz çekirdek
ve kabak çekirdeği küçük kase dolusu
Yemesem iyiydi ama tatlı vardı yemedim tuttum kendimi şükür.

10 gibi küçük bir elma yumurta kadar bir dilim de ayva
1 litre su .çok içemedim ama bol çay içtim ondan sanirim

Back
X