- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
AMİN canım evet öyle..bir an önce vakit geçse gelse diye bekliyoruz ilkte oluncaHayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin allahim cok heyecanlidir bekleyis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN canım evet öyle..bir an önce vakit geçse gelse diye bekliyoruz ilkte oluncaHayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin allahim cok heyecanlidir bekleyis
İnşaallahsağolasın canım..bende doğumdan sonra burdayım inşallah
evet canım ilk..İnşaallah
İlk mi?
Yakin zamanda ust ustte iki dogum yaptigim icin seni cok cok iyi anliyorum ama benden sana tecrube tavsiyesi uyuyabildigin kadar uyu canim ilk hamileligin rahatligi ne dogumdan sonra nede ikinci gebeliklerde olmuyor malesef oyuzden bol bol yat uzan dinlen ve uyu canımAMİN canım evet öyle..bir an önce vakit geçse gelse diye bekliyoruz ilkte olunca![]()
Amin canim tesekkur ederimCok guzel bir fotograf.Allah mutulugunuzu daim etsin.
Yazin cok guzel oluyor sahiller ama kisin sakin tabi.çok güzel ama sanki bizim kumsallarımız daha mı güzel? hoş benim 4 tarafım dağlarla çevrili ama olsun.
Kolay gelsin canim, sen epey isleri yoluna koymussun bileDün hastane çantasını hazırlamaya başladım.. eksikler var şubat bitmeden inşallah tamamlayacağım.. acil ihtiyaçlar tamam bir kapı isimliği balonlar falan onlar kaldı..![]()
Canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz, haftasonu kacamaklarindan oturu.canım menüleri karıştırmışım bır günü iptal et bende hatrlamıyorum ne yedğımıfotoğraflar çok güzel
hedef kilomu gıncelledoğın ıcın teşekkürler pazartesi veya bugün tartılmak şart mı ? Ben hep cumadan cumaya tartı istiyorum olmaz mı? Hafta arası tartlınca sankı motıvasyonum düşecek gıbı hossedıyorum
Cok tesekkur ederiz Nurcumsahil çok güzelmiş
siz de anne kız çok güzel görünüyorsunuz :)
Guzel olmus canimmerhaba herkese
pazartesi menüm,:
sabah: 1 yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara: latte
öğle yemeği yok
akşam: yarım kase çorba, patlıcan söğürme, 1 kaşık pilav ve biraz haşlanmış et
spor: 5000 adım yürüyüş, 1 saat ev işi
su:3.5 litre
@angelnesssYawrukush
Kozmogirl17
stitch
Sagol OzlemimHarikasiniz canim anneninde masallahi varmis
Tekrar memnun oldum AysecimTeşekkür ederim kaptan iyiyim, sen nasılsın, bu arada ismim Ayşe, memur olduğum için akşama kadar iş, akşamda ev işleriyle yemekle uğraşıyorum, Antalya’da yaşıyorum![]()
Canim uzme kendini sakin,en hayirli zamanda kucaklariniz bebeklerle dolsun insallahTest yaptım negatif çıktı
Benim bu durum başka sebepten oldu heralde hayırlısı olsun
Ne guzel bir hedefsagol canim. Bu hafta hedefim yuzde 1
Evet canim serin hava ama hasta edip,usutecek bir soguk yokmasallah canim, cok guzelsiniz anne kiz. Hava orda da serind esene ustunuzde montlar var
Canim bu hafta puanli egzersiz yarismamiz var,bugun basladik, ev isleride egzersize dahil,ilksayfada,ilk mesajda puanlar yaziyor..Bu hafta eşleştirme oldu mu benmi kaçordım acaba
Dogru duzgun bir sey yememissin yapma Boyle kuzumBugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak süt
Öğle (kahvaltı)
2 yumurta
Peynir
Zeytin 2 adet
2 çatal çikolata
Akşam hiç birşey yiyesim yok
Biraz çikolata yedim o kadar
Günüm bitti şimdi mutfağımı temizlemem lazım işler beni bekler
Perşembe günü misafirlerim var
Bugünden börek ve sarmayı yapmam lazım yarında ev temizliği
Selam canim oturuyorum cocuklarin kavgalarini izliyorum ve zevk aliyorum okadar uzun zaman hastalikla bogusunca bu kavgalari bile hosuma gider olduNasilsiniz guzel arkadaslarim,aksaminiz nasil geciyor?
Egzersiz yapabildiniz mi?
Aksama kadar cok guzeldi oysa ki makarna ve sobiyet olmamizİyi aksamlar
Sabah
3 dilim ekmek domatesli sucuklu ve peynir li yumurta 7 zeytin roka cay
Ogle
1 dolu tabak kara lahana corbasi 1 kofte kadar dunku baliktan roka 2 parca ancar 2 kasik kereviz salatasi
Ara yesilcay
Aksam
3 kasik kereviz salatasi 3 kasik makarna
1 adet sobiyet 2 kupa cay
Su 2lt
Spor ev isi toplam 3.5 saat 420puan bel egzersizi 272 puan
Toplam puan 692
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Spor puanlama yarismamiz var canim gunluk yaptigin sporlarin puanlarini hesapliyorsun.1.sayfada var puanlarBu hafta eşleştirme oldu mu benmi kaçordım acaba
Gitgide azalttin canim sen yemegiBugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak süt
Öğle (kahvaltı)
2 yumurta
Peynir
Zeytin 2 adet
2 çatal çikolata
Akşam hiç birşey yiyesim yok
Biraz çikolata yedim o kadar
Günüm bitti şimdi mutfağımı temizlemem lazım işler beni bekler
Perşembe günü misafirlerim var
Bugünden börek ve sarmayı yapmam lazım yarında ev temizliği
Bence testin negatif cikmasi normal canim daha adetine var cunku kac gun var adete buarada kilo verdin baya bi sen bence yakindir bebisin gelmesiTestim negatif malesef
Haklisin ama ozel gunum bugun yemek istedim.makarna da az zaten benim kalori hesabima gore fazla degil diye dusunuyorum.Aksama kadar cok guzeldi oysa ki makarna ve sobiyet olmamiz
vakit saat gelince olur canım üzme kendiniTest yaptım negatif çıktı
Benim bu durum başka sebepten oldu heralde hayırlısı olsun
bu hafta ferdi spor yarışması olacak.Bu hafta eşleştirme oldu mu benmi kaçordım acaba
Guzel birgun olmus canim :)İyi aksamlar
Sabah
3 dilim ekmek domatesli sucuklu ve peynir li yumurta 7 zeytin roka cay
Ogle
1 dolu tabak kara lahana corbasi 1 kofte kadar dunku baliktan roka 2 parca ancar 2 kasik kereviz salatasi
Ara yesilcay
Aksam
3 kasik kereviz salatasi 3 kasik makarna
1 adet sobiyet 2 kupa cay
Su 2lt
Spor ev isi toplam 3.5 saat 420puan bel egzersizi 272 puan
Toplam puan 692
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Oh masallah kuzulara :)Selam canim oturuyorum cocuklarin kavgalarini izliyorum ve zevk aliyorum okadar uzun zaman hastalikla bogusunca bu kavgalari bile hosuma gider oldu
Beklerim bu tarafa gelirseniz, hem tanışmış oluruzAmin canim tesekkur ederim
Yazin cok guzel oluyor sahiller ama kisin sakin tabi.
Kolay gelsin canim, sen epey isleri yoluna koymussun bile
Vaktinde hayirlisiyla gelsin..
Canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz, haftasonu kacamaklarindan oturu.
Cuma ise yarisma icin, eger firsatin olursa pazartesileride tartilmaya calis canim
Cok tesekkur ederiz Nurcum
Guzel olmus canim
Sagol Ozlemim
Tekrar memnun oldum Aysecim
Calismak kolay degil, annemde Alanyada yasiyor, yazlari Turkiyeye gelince Alanyada oluyoruz bizde
Canim uzme kendini sakin,en hayirli zamanda kucaklariniz bebeklerle dolsun insallah
Ne guzel bir hedef
Evet canim serin hava ama hasta edip,usutecek bir soguk yok
Canim bu hafta puanli egzersiz yarismamiz var,bugun basladik, ev isleride egzersize dahil,ilksayfada,ilk mesajda puanlar yaziyor..
Dogru duzgun bir sey yememissin yapma Boyle kuzum
Az da olsa ye mutlaka..
Kolay gelsin gulum...