Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla alışır canımKizlar buun cocuklarin emziklerini sakladim kapida bir kopegimiz var o almis bebeklerine goturmus dedim buyugum inandi aglamadi ama uykuya gecmekte suansa gucluk cekiyor kucugumde emiyordu ama cok duskun degildi o daha cok dolu biberon kullaniyor emzik yerine ama buyugum baya baya duskundu iki hatta 3 4 memeyyle geziyordu eee nisanda 3 yasina giricek artik zamani geldi bence diye dusunuyorum bu uykuya gecis problemini basil asicaz bilmiyorum
O da işe yarar canım inşallahYa hareket cok ama spor gibi olmuyor mesela sabah bi kalkiyorum yatana kadar bi cocuklri uyuturken oturiyorum sabit desem yeri yani
Aynen sana katılıyorum çok üzüldüm çok aklımdan çıkmıyorSlm Kızlar nasılsınız ? Elazığ da deprem olmuş çok çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın rabbim yardımcıları olsun inş çok çok üzüldümgrupta oralı arkadaş varmıydı bilmiyorum . İki gündür aklımdan çıkmıyor. Aslında hiçbir şeyimizin kıymeti yok 1sn sonrasının garantisi yok
Evet dislerini bozmasindan korktugum icin bu ise kalkistim ama hala uykuya gecemedi ayagimda bahaneler uyfurup uykudan kacmaya calisiyor en kotu bugun oglen uykusunu uyumicak napim artik aglamasindaZamanla alışır canım
Kitap okuyabilirsin belki
Diş dizilimini bozabiliyor emzik iyi yapmışsın canım
hoşgeldin aramıza gizem.Kullanıcı Adı :gizeminci
İsim (İsteğe Bağlı ):gizem
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (9aylık)
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.70
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim sıfır
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
büyük kızım parmak emiyordu.anne memesi emmeyen çocuklarda görülürmüş.7 yaşına kadar müsade edin dedi doktorlar.ettik bizde ama alışkanlığından vazgeçmedi.dişler ve ağız yapısı bozuldu.lisede tel taktırdık pahalı bir ağzı oldu yani.somurtmak yasak.parmak emiyor mu derseniz hala uykuda bakıyorum parmak ağzında (20 yaşında).küçük kızım biberonculardandı.dolu biberonla uyur sabaha kadar keş emişi yapardı.sıkıntı uyurken süt ağzında beklediği için süt dişlerini eritti.kalıcı dişleri çıkana kadar dolgu yaptırdık sürekli.ama bırakma yöntemim sizinkine yakındı.kapıcımızın eşi hamileydi doğum yapacaktı.bak onların bebelerine biberon alması çok zor biz bunları o bebeğe verelim olur mu dedim.bir torbaya doldurup verdik.bir daha aramadı biberon.Kizlar buun cocuklarin emziklerini sakladim kapida bir kopegimiz var o almis bebeklerine goturmus dedim buyugum inandi aglamadi ama uykuya gecmekte suansa gucluk cekiyor kucugumde emiyordu ama cok duskun degildi o daha cok dolu biberon kullaniyor emzik yerine ama buyugum baya baya duskundu iki hatta 3 4 memeyyle geziyordu eee nisanda 3 yasina giricek artik zamani geldi bence diye dusunuyorum bu uykuya gecis problemini basil asicaz bilmiyorum
Cok zor bir surec. Kizima emzik biraktirali cok oldu ama hala uykuya gecmekte zorlaniyor. Insallah siiznki daha kolay olurKizlar buun cocuklarin emziklerini sakladim kapida bir kopegimiz var o almis bebeklerine goturmus dedim buyugum inandi aglamadi ama uykuya gecmekte suansa gucluk cekiyor kucugumde emiyordu ama cok duskun degildi o daha cok dolu biberon kullaniyor emzik yerine ama buyugum baya baya duskundu iki hatta 3 4 memeyyle geziyordu eee nisanda 3 yasina giricek artik zamani geldi bence diye dusunuyorum bu uykuya gecis problemini basil asicaz bilmiyorum
Evet çok mantıklıCanim pek diyete uygun bir menu olmamis ama sen emziriyordun dimi duzensiz beslenme de sutunu etkiler canim
çok geçmiş olsun anneciğine.kıyamam şimdi ne kadar mutsuzdur kimbilir.torunları ile geçireceği zamanı hasta geçiriyor.Kizlar nasilsiniz , cumadan beri gelemedim takima..
Neredeyse hafta sonu bitti..
Esim haftasonu araba tamir vs islerine kosturuyor, annem grip oldu, cocuklar, ev hersey bende..
Cumada misafirlerimiz vardi, tabiri caizse canim cikti..
Kahvalti edicez ,sonra sansim yaver giderse ggecmisi okuyacagim..
Kusuruma bakmayin ne olur..
Hepiniz iyisinizdir insallah...
Mutlu pazarlar hanimlar
Bu yoldan gecen arkadaslarim tavsiyelerinizi bekliyorum
Kizlar nasilsiniz , cumadan beri gelemedim takima..
Neredeyse hafta sonu bitti..
Esim haftasonu araba tamir vs islerine kosturuyor, annem grip oldu, cocuklar, ev hersey bende..
Cumada misafirlerimiz vardi, tabiri caizse canim cikti..
Kahvalti edicez ,sonra sansim yaver giderse ggecmisi okuyacagim..
Kusuruma bakmayin ne olur..
Hepiniz iyisinizdir insallah...
25.01.2020
sabah
1 incir 7 zeytin
kahvaltı
bir dilim kızarmış ekmek, bir haşlanmış yumurta, bir domates, bir büyük dilim peynir, çay
ara
bir portakal, bir elma
yeşil çay
gece yoğurt kürü
1 incir 7 zeytin
1 lt su, spor yok hastaydım. sadece 16 basamak inip çıktım bir de günlük ev işi
26.01.2020
1 incir 7 zeytin
kahvaltı
sabah 3/4 simit bir yumurta, domates peynir, çay
ara yeşil çay, bir portakal
öğlen
bir kase yoğurt, dört kaşık pilav, bir kepçe kuru fasulye, pancar turşusu
akşam
yarım yufkadan ıspanaklı lorlu börek, çay
su 2lt ye yakın, spor yok sadece günlük ev işi
Kullanıcı Adı :gizeminci
İsim (İsteğe Bağlı ):gizem
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (9aylık)
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.70
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim sıfır
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Bende aynı senin gibiyim Ya popom yeri görmüyor bütün gün ikiz bebekleYa hareket cok ama spor gibi olmuyor mesela sabah bi kalkiyorum yatana kadar bi cocuklri uyuturken oturiyorum sabit desem yeri yani