Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle ayıp olur ama![]()
salatayla geçiştirim o zaman:)Aslında ayıp olmaz, ayıp olur diye diye bu haldeyiz ya da arkadaşına söyle senin için salata yapsın biraz da peynir tamamdır.
wohoo suslu arkadasim.super canim, ben de kucuk ve ucuz iki tane yuz masaji aleti almistim uzun zman once.
gunluk yuz temizleme ve yaptiklarim:
- oncelikle hergun eve donunce yuzumu tezmileme jeliyle yikayip , yikarken masaj yapan bir plastik alet var titresimli onu kullaniyorum.
- sonra aksamlari icerisinde kolajen bulunan serumu suruyorum.
haftada 1 banyo oncesi peeling yapip, arkasindan da maske kullaniyorum.
2 ayda bir ignesiz mezoterapiye gidiyorum (bunu evde yapamiyorum ne yazik ki)
gunluk krem vs. haric yukaridakileri yapiyorum yuzume.
tebrikler canim neredeyse yuzde 1Gunaydin kizlar
Gecen cuma 76.30
Bu hafta 75.60
Fark 70 gr
Yuzde 0.91
silikonun ben de oyle waw faydasini gormedim dsadece yuzumu daha guzel temizliyor gibi , sanki silikonla yikayinca yuzum parliyor onsuz yikayinca tertemiz gorunmuoyr gibi geliyorwohoo suslu arkadasim.
ben de aldim o bahsettigin silikon titresimli yuz yikama aletinden. yanina da microneedle roller aldim. Acikcasi roller sonrasi yuzum daha guzellesti, lekeler falan azaldi ama silikon olanin cok faydasini gormedim.
kirisikliklar baslayinca panikleyip kremler vs her seyi aldim ben de ki bu seneye kadar hic bakim yapmazdim kendime![]()
sen ayıpı düşünme sağlığın elden gidince bu işin ayıpı olmayacak kimseyi düşünmeden buna ailen çocuklarında dahil önce ben demelisin. benim felsefem önce ben mutlu olmalıyım ki eşim çocuklarım ve çevrem mutlu olsundur. aynen bu sıralama ile . sen mutlu olursan eşini mutlu edersin unutma herkes gidecek sana kalacak olan o. ikiniz mutluysanız çocuklarında mutludur. mutlu bir aile çevresine ışıltı saçar (nazarlık takmayı unutmayın nazar değebilir)öle ayıp olur ama![]()
salatayla geçiştirim o zaman:)
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 76.30
Bu hafta 75.60
Fark 70 gr
Yuzde 0.91
cok guzel gorunuyor ama, kar gormedim ben henuz bu seneHayalimde göl çevresinde güzel bir yürüyüş vardı. Kızakla kaymak istiyordumUlaşabildiğimse dört saatlik bir koşturma oldu. Karda yarı yürüdüm yarı koştum.
Eki Görüntüle 2582838
biz hep görüyoruz ama ergan dağına bakınca yoksa merkezde yağsada hemen eriyor.cok guzel gorunuyor ama, kar gormedim ben henuz bu sene![]()
pes etmek yok hergün tartılmaktan vazgeç önce. haftalık ne yediğine bak nerede yanlışların var tespit et.böyle oynamalar çok normal ilk başlangıçta. hatalarından ders alarak ilerle olur muKilomu bildiriyorum sabit 84,5dün tartılmıştım aslında 83,7 çıkmıştı ama bugün yüne 84,5 çıktı yani güncel kilom sabit
Yawrukush ben napsam hiç listeye katılmadan ayrılsam mi
canim bir kere yazmamaya baslarsan kisir dongu oluyor. iyi menu olana kadar bekleyip hic yazmiyorsun ve hoop diyet bitiyor. kotu diye de dusunsen devam etmek istiyorsan yazarsan daha iyi olur. kimse yorum yapmasa bile sen yazarken kendinle yuzlesirsinBu ara biraz yemek düzenim bozuldu bu yüzden yazmak istemiyorum
Biran önce toparlanıp yeniden başlıcam hatta yarın ! evet evet yarın ! yumurtamı haşlıcam ve güne sağlıklı beslenerek başlıcam tam herkes zayıfladığımı söylerken yeniden kilo almak istemiyorum bunu duymak çok güzel çünkü![]()