- 3 Haziran 2015
- 37.277
- 120.759
- 798
- 36
evet kesin öle olucak..;Benimde pazartesi misafirlerim var
Kısır poğaça pasta börek
Yemicem inşallah
gidesim yok gerekirse gün iptali düşünücem de çok geç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kesin öle olucak..;Benimde pazartesi misafirlerim var
Kısır poğaça pasta börek
Yemicem inşallah
henüz regl olmadim olacakmiş gibiyim..;Hiç modunu düşürme canım aynen devam biz bu işi başarıcaz inşallah
Regli şişkinlik yapıyor 1kg ödemin vrdır şuan da ondan benimde bugün regl günüm onun şişkinliği de oluyor
Canım hiç üzülme fark 300 gram bence bu hemen gidecek bir kilo
Karbonhidrat olan herşeye bir hafta ara ver kiloların nasıl gidiyor gör
Harikasın canım maşallah çok güzel kilo vermişsin bnce haftaya113'ü ksin görürsün![]()
O zaman bir kilo daha eksilt direk ödeme gider o da ooh gitsin kilolarrr![]()
Aynen bu sefer bulgura yemin etmedim![]()
Bugun guzel bir eksiyle geliyoruumAnladım Canım hangi markaydı hangi marka alacaksın bana mesaj atarsan çok sevinirim :)
Canım güzel bi eksi gelecek senden de
Çok güzelmiş bizim yerimize de iki adım at şöyle derin bi nefes al :)
Geçmiş olsun Canım hangi şehirdeydin
Salamdan pek hoşlanmıyorum çok sentetik geliyor gerisi iyi Canım lavaş yani dürüm bana çok sorunlu gelmiyor.
Aşçı başı çorbası ne kız, aşçıyı mı pişirdinkaşar olmasa iyi olurmuş çok yağlı.
Kuzum biraz da limon sık
Bakayım Canım ilgimi çekti :) ben 6. Takımda olan birinin uyguladığı sistemi uyguluyordum Emin’im gidecek :) son tatlı Tombiş hallerim :)
Farkında olmak, birbirimize yorum yapmak çok iyi geliyor Canım hep beraber el ele düzelteceğiz beslenmemizi.
Canım bende senin tartını merak ediyorum :)
Canım sadece börek mibisküvi, ekmek döner kötü olmuş Canım. Porsiyon alsaydın keşke ya da ekmek alıp içini yeseydin sadece yanında ayran ile en azından daha iyi olurdu, ya da ekmek yerine lavaş daha masum. Aslıdna en iyisi açlık süresini uzatıp evi beklemek ben artık öyle yapıyorum.
Evet canım inşallah bir an önce iki rakamlara düşerim
Bulgur çok sakıncalı değil Canım ekmek yemediğin de 50 gr tartıp pişirip yiyebilirsin 2 dilim ekmek demek
Evet biliyorım ama ben ekmek dahi yemedim bir au boyunca 4 kilo verdim şükür ki
Yine iyi canım toparlarsınBu sonucu bekliyordum üzgünüm kısa sürede toparlıcam inşaallah
Geçen hafta kilom 67.6
Bu hafta kilom 68.15
+fark 550 gram![]()
Merhaba herkese
Gecen hafta:68.6
Guncel:67.3
Fark:1.3
Yuzde:1.89
Canim tesekkur ederim ben de cok sevindimSüper canım![]()
Canim tesekkur ederim ben de cok sevindim
Sagol canim. Cook mutluyum. Sporlarin etkisiSüper Canım
Gider Canım diğerleri de dikkat edince veriliyor: ekmek yiyince de gider ama kontrollü ve değişimi bilmek gerekiyor.
Haftaya kadar dikkat edersjn artini verip ustune bir de eksi getirirsin canimBu sonucu bekliyordum üzgünüm kısa sürede toparlıcam inşaallah
Geçen hafta kilom 67.6
Bu hafta kilom 68.15
+fark 550 gram![]()
super. MasallahMerhaba herkese
Gecen hafta:68.6
Guncel:67.3
Fark:1.3
Yuzde:1.89
Cook guzel bir eksi canim. TebriklerGünaydın arkadaşlar kilo mu bildirerek güne başlamak istedim
Geçen hafta:117,7 kg
Bu hafta: 115,4
Fark: - 2,3
Yüzde: % 1,95
Gelecek hafta için hedef kilo: hedefimi büyük tutuyorum :) 113,9
Haftalık mesaj sayısı: bu ne demek bilemedim. Öğrenince yazarım
Umarım herkes güzel kilo vermiştir.
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Eki Görüntüle 2582962
Sagol canim. Cook mutluyum. Sporlarin etkisi![]()
Cook guzel bir eksi canim. Tebrikler

kiraz sapı çayı iç canım hem regline yardımcı olur hemde şişkinliği alır. ama hazır çaylardan değil git aktardan çeri çöpü olanlardan al.ben ağaç bulup dallarına varana kadar kuruttum. ondan içiyoruz. hatta reglin gelişini hızlandırmak için bile kullanıyordun eskiden.Bugün yada yarın Regl olucam beklıyorum siskinlik hissedıyorumbide dün lattle içtım şekersız yatmadan acı biberli yoğurt yedım
yanında kendi yemeğini götür.benim gibi zor durumda kalma ve ısrarlara hayır demeyi öğren.biz milletçe pek severiz ne olur ye demeyi.inşalah.
bu Pazar günü günümüz var.![]()
![]()
öle ayıp olur amakiraz sapı çayı iç canım hem regline yardımcı olur hemde şişkinliği alır. ama hazır çaylardan değil git aktardan çeri çöpü olanlardan al.ben ağaç bulup dallarına varana kadar kuruttum. ondan içiyoruz. hatta reglin gelişini hızlandırmak için bile kullanıyordun eskiden.
yanında kendi yemeğini götür.benim gibi zor durumda kalma ve ısrarlara hayır demeyi öğren.biz milletçe pek severiz ne olur ye demeyi.