• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Genel bir Bilgi vereyim ben şifa orucuna hazırlık aşamasındayım 6. Takımda hasibeg yaptığı aslında o son aşamalar da ortalama 5-6 ay sürecek ve yasaklı şeyler var yersem eğer sistem bozuluyor ve başa dönmem gerekiyor bu nedenle de hiç bir şekilde bozmamam gerekiyor aslında bu durumda bozmamamı kaçamak yapmamamı sağlıyor. Ve 5-6 ay vücüt temizliği, şifa oruçlarına geçeceğim 36 saatlik oruçlar başlayacak. İlk seviye 40 gün sürecek şu an ilk seviyenin 10. Günündeyim. Daha sonra tek öğüne geçiş evresi olacak öğlen sadece hurma yiyeceğim akşam yasaksız listeden menü şeklinde bulgur pilavlı ama bulgur yemekte şart değil bu ekmek alışkanlığından uzaklaşmak için var ve gerçekten işe yaradı şu an resmen damağım sıfırlandı daha başındayım ama normalde acı yediğim an sürekli midem yanardı hatta son zamanlar da yemeklerden bile yanmaya başladı sodalar hatta gaviscon almıştım ama 10 Günde şu an midem düzeldi ve inanılmaz derecede acı yiyorum ama asla midem kaynamıyor eskisi gibi yani amacım sadece kilo vermek değil şifa bulmak ve doğru yolda gittiğimin ilk göstergesini aldım hatta cildim düzeldi burada hep beraber 5 ay da nerelere geleceğim göreceğiz. Eşim çok zayıf ama ona da yaptırmak istiyorum sadece kilo olmadığını anladım 10 Günde.
Ay çok konuştum :) ama 10 gün olmasına rağmen herkese anlatmak istiyorum sistemi çok başarılı. Günlüklerden hasibenin gelişimine bakabilirsiniz adım adım mevcut. Biliyordum ama yapamam diye cesaret edememiştim ama hasibenin günlüğü bana cesaret verdi.
Evet canim bende takip ediyirumm hasibeg yi herhafta birinci oluyir bende yapmak isterim ama cocuklarla cok zor gibi

tam benlik olmuş menünü çok beğendim. hani spor nerede ?

Bugün off Canım o yüzden yok ama epey hareketli bir gün oldu.

Evet canim bende takip ediyirumm hasibeg yi herhafta birinci oluyir bende yapmak isterim ama cocuklarla cok zor gibi

Evet canım güzel kilo veriliyor ama aslında yapabilirsin bende öyle düşündüm ama İnan insana çok iyi geliyor bende denemelisin niyet edince insan bozmuyor ve daha da hareketli oluyorsun

Canim paketli gidalardan uzak dur, dido olmasa azicik pismaniye ile kotu degilmis menun..

Sabah , oglen bisey yememissin canim, aksamda hafif olmus, uzme canini borege..
Sporlarin sahane :)

Nasil oldun canim, gecmis olsun, acil sifalar...

Canim nice mutlu yillar ogluna, cok mutlu, saglikli, uzun, guzel omru olsun insallah.
Az az yemissin dun menuye ceza gelmeyecek o yuzden.

Harikasin canim :)

Canim bu menu cok karbonhidratli olmus.
Sabah ekmek arasi patates, oglen umac corbasi ve koftede karbonhidratli, aksam kumpir var birde meyve suyu var..
Mesela is yerinde sadece kadinbudunu yiyebilirdin sebzelerle, ayranla, aksamda kumpir varsa meyve suyu icmemeliydin.
Duzenli yaz kuzum menulerini..

Guzel olmus canim sadece badem varsa cekirdek yemeseydin, ya da tam tersi , biri eksik olsa cok cok guzel olurmus:)
Corona virus ile ilgili paylasimlarini ben gormek isterim Deryacim, nasil gorebilirim?

Cok guzel olmus canim, nasilsin?
Ah kaptanım ben iflah olmaz bir şişkoyum.. sonraki iki gün de felaketti

Kilolarimizi hatirlayalim kizlar :) @fyzanur , @Melegimkorusun nasilsiniz kizlar, hic sesiniz cikmiyor...

*** 4. Takım 659. Etap ***

haeshin (64.3///%)
DeryaOnDiet (67.6///%)
nnurc (68.6///%)
angelnesss (75.7///%)
AppLesma (76.3///%)
mifihafa (75.4///%)
Birniyetmeselesi (76.3///%)
Ceyda76 (71.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu:73.6, hedef:63

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 659. Etap***

allymcbeal (56.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (67.3///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (67.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Melegimkorusun (63.5///%) 657. Etapta 63.5kg ile izne ayrildi
Birikizmeselesi (84.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:70
gingercookkie (74.0///%) 498. Etapta 75.2kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20 , baslangic:74.0, hedef:65
plasticwoman (117.7///%) 560. Etapta 88.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20, baslangic:117.7 hedef 60
gizeminci (82.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 25.01.20 , baslangic kilosu:82.0, hedef:65
stitch (67.4///%) 568. Etapta 67.4kg ile izne ayrildi
fyzanur (62.7///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu
fmad (59.9///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
MigiMadid (84.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
cool_lime (63.9///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
Ben çok çok geciktim
Ama bugün 59.2 çıktım
Şöyle bir durum var
Ben dün eve geldim(çok özür dilerim aşırı yoğun iki gün geçiyorum..) iyiyim ama telefonla alakalı falan sorunlarım oldu gelemedim

Menüler felaket direkt ceza alabilirim
Spor yapamadım ama bugün mesela kaç saat gezdim 3.5 saat full gezdim ve merdiven in çık vs

Evdeki tartımla asıl tartıldığım tartım Farklı gösterebiliyor
O 59.2 60.2 olabilir yani ama emin de olamadım şu an
İnşallah 59.2 dir :(

Ben çok çok geciktim
Ama bugün 59.2 çıktım
Şöyle bir durum var
Ben dün eve geldim(çok özür dilerim aşırı yoğun iki gün geçiyorum..) iyiyim ama telefonla alakalı falan sorunlarım oldu gelemedim

Menüler felaket direkt ceza alabilirim
Spor yapamadım ama bugün mesela kaç saat gezdim 3.5 saat full gezdim ve merdiven in çık vs

Evdeki tartımla asıl tartıldığım tartım Farklı gösterebiliyor
O 59.2 60.2 olabilir yani ama emin de olamadım şu an
İnşallah 59.2 dir :KK43:

Bu kilo ile kendine haksızlık etmemelisin önceki mesajında iflah olmaz bi şişkoyum yazına :) bizim hayalimiz. Bu hafta iyi olursun ne olacak.

Bu kilo ile kendine haksızlık etmemelisin önceki mesajında iflah olmaz bi şişkoyum yazına :) bizim hayalimiz. Bu hafta iyi olursun ne olacak.
Ah kuzum
Boğaz’ımı az sıksam gidecek ama kalktım ertesi gün abur cubur..
ama sizinle birlikte iflah olacağım😂

Yeni kaban aldım bugün

Zayıflamam lazım ki güzel olsun 😂

Ah kuzum
Boğaz’ımı az sıksam gidecek ama kalktım ertesi gün abur cubur..
ama sizinle birlikte iflah olacağım😂

Yeni kaban aldım bugün

Zayıflamam lazım ki güzel olsun 😂

En güzel yanı ne biliyor musun damak tadımız değişiyor biraz ara versen alışacaksın Canım, ve en iyisini yapacaksın Emin’im. Sonuçta kontrollü gidiyorsun kilona bakıyorsun bu da önemli bu durum. Emin’im şimdide güzelsindir Canım olacak de olsun zayıflamam lazım değil zayıflayacağım de kelimelerin gücü çok önemli

plasticwoman plasticwoman ve inşallah hepimiz en sağlıklı kilomuza erişiriz ♥

İnşallah Canım hep beraber güzel kilomuza kavuşalım ve mutlu olalım. Yemeğin veremediği hazları yaşayalım.

Gunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Havayi guzel gordum cocuklari disari cikardim neyse gittik gezdik eve donerken arabadan dumanlar cikmaya basladi yolda durcak yerde yoktu en yakin benzinlige yana yana gittim yana yana diyorum bildiginiz arabamin ici duman alti oldu ve acayip bi yanim kokusu sardi cok korktum ama allahtan panik degilimdir ole durumlarda sadece arabada cocuklar oldugu icin biraz tirstim birazda uzuldum neyse bizde bisey yok arbayida elektirikci bi ustaya biraktim adam bole devam etseydin arabayi tutustururdun dedi allah korusu bizi anlicaginiz.
Kil payiyla 4. Olmusuz tebrik ederim herkes guzel kilolar vermis gozum ustunuzdeydi ama yazmaya firsatim olmadi dun iste
Odul ogunlerinizi haffta icine birakmayin kizlar bhgun yyarin halladin derim

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi cNim menulerini takipteyim ama cok kotu bozuldu keske bole olmasaydi ne guzel disiplinli gidiyordun tepetaklak geldi menuler sanki sen bi yemin daha etmelisin bence
Gerci ole cok kismalarin sonu bu oluyor herseyden yelisin ama az az yemelisin bunu hayatimizda bi oturtabilsek hepimiz incecik kalicaz da iste onu beceremiyoruz

Ben bugün menümü yazmadım yazayım

Öğle: tavuk ızgara, az salata

Akşam 17:00 - 2 haşlanmış yumurta, yarım vezir turp

3 lt su
Türk kahvesi
Ihlamur ve zencefil karışımı çay
Beyaz çay

@Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitch
Canim siz bu diyetleri beye gore yapiyorsunuz akrrep diye bir uyemuz vardi oda bole bi diyet yapiyordu nerden bakip gorup yapiosunuz yani gittiginiz bi diyetisyen mi var size bu asamalari soluyor incelleemek isterim evreleri falan gayet guzel kilo verdjriyor cunku

İyi akşamlar 😀😀

evet canım sıkılmıştı sabah ama hırs yaptım iyice ve pazartesi sabahına kdr her gün tartılacağım...
Aslında eve gelince de tartılacaktım ama işten geç çıktım ve yemekte yemedim çünkü yiyeceğim herşey sanki beni şişirecekmiş gibi geldi ve eve gelene kdr sadece su içtim 😢

Şimdi menüme geçeyim

08:30 1 avuç fındık
13:00 az ezo gelin çorba az tavuk şiş ve yarım lahmacun yedim yanında bol su içtim
20:00 1 tabak közlenmiş patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve az zeytinyağı ve soğanla kavrulmuş kıyma ile annem güzel ve hafif bir yemek yapmış bana afiyetle yedim😀
Üstüne de bir türk kahvesi hem yorgunluğum geçti destek yorumlarınızla keyfim yerine geldi.

bugün suyumu sayamadım ama 3 lt yi kesin geçmiştir hala da içmeye devam ediyorum.

zaten bütün gece wcye kalkacağım için sporda ordan die teselli buluyorum😀😀
Canim bence menun guzel ama sabah kahvaltin yok ve aksam yemegin cok gec olmus oglende biraz daha saglikli bi sekilde yesen daha guzel olurdu artin cok uzulecek kadar fazla degil bunlara dikkat edersen veeirsin bence artilari ve eksiye gecersin yanliz sporda sart 😊

Back
X