- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
İyi aksamlar
Sabah incir zeytin
Kahvalti az peynirli yumurta 2 kasik kuymak cay kereviz salatasi
Ara yesil cay 2 kare bitter cikolata
İkindi 1 tabak kuru dolma az yogurt az kereviz salatasi
Ara turk kahvesi
Su 2 lt yi gecti devam
Spor bel egzersizi 640 puan ev isi 3 saat 360
Toplam 1000 puan
Yawrukush
Kozmogirl17 @stitch
Güzel menün Canım
bugün menüm
sabah : 5 kaşık susuz patates yemeği
peynir
10 zeytin
2 dilim ekmek
1 tane tulumba tatlısı
öğlen : patates yemeği
peynir
zeytin
2dilime yakın ekmek
ara : 1 elma
akşam : 4 kaşık ıspanak
1dilim ekmek
az salata
spor : yok
bayağı kötü bir menü ama tekrar motive olmak için menümü yazmak istedim .sürekli aç hissediyorum kendimi , açlık değil de açlık gibi mide ağrısı var . sürekli yiyesim geliyor ağrıdan .
Canım aslında patates ve tatlıyı ekmek yemeyerek tolere edebilirdin ekmek falan da eklenince biraz fazla olmuş ama çokta kötü değil biraz Leslie yürüyüş falan yaparsan sorun olmaz.
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız![]()
bayağı yeni üye gelmiş farklı takımamı yazdım diye takım numarasına baktım bir an :) yeni gelen arkadaşlar merhaba , ben izine ayrılan üyeyim tekrar döndüm . ismim feyza , 30 yaşındayım, bekarım :) birlikte güzel güzel veririz kilolarımızı inşaalah :) tartım bozulduğu için kilomu bilmiyorum ,ayın 15 inden sonra tartı alıp listeye dönmek istiyorum . bakalım kaç oldum . şimdilik liste dışından devam edeceğim :)
aleyküm selam canım . neden öyle oldun ki geçmiş olsun . ilaç felan mı kullanıyosun acaba ? bu arada ben izine ayrılan üyeydim geri döndüm merhaba :)
İyiyiz Canım sen nasılsın, sende hoşgeldin biz de hoşbulduk :) valla bilmiyorum ki bugün de aynıydı halen uykum var :) Pazar hava güzel pikniğe gittik iyi oldu evde uyuyakalacaktım yoksa :) hafta içi hep spor iş ev epey yoruluyorum sanırım o nedenle yoruluyorum ama fark etmiyorum. Spor güç veriyor ama epey yorulmuşum.
bide saçım sürekli elektrikli dolanıyorum bakımsız bakımsız bi geçiremedim şu elektriği ona da el atın kızlar