• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEYDOS CEYDOS hic usenmemissin ne guzel. Aslinda ins****mda baya tarif var. Turkce olan. Ben hen turkce hem ingilizce olan profillerden buldum surekli goz zevkime kitap eden tarifleri. Onlari da paylasa bilirim eger link paylasmak yasak degil ise.

Hem tok tutuyor hemde ariniyor gibi oluyorsun. Genel yumurta orucu kurallarini unutmayin yapacak olanlar. Dun paylastim galiba ama yine paylasirim

Eklentiler

• Screenshot_20200220_204357.webp
    Screenshot_20200220_204357.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 21
CEYDOS CEYDOS hic usenmemissin ne guzel. Aslinda ins****mda baya tarif var. Turkce olan. Ben hen turkce hem ingilizce olan profillerden buldum surekli goz zevkime kitap eden tarifleri. Onlari da paylasa bilirim eger link paylasmak yasak degil ise.

Hem tok tutuyor hemde ariniyor gibi oluyorsun. Genel yumurta orucu kurallarini unutmayin yapacak olanlar. Dun paylastim galiba ama yine paylasirim
kızım ne diyorsun amaca giden her yol mübahtır tabiki üşenmedim.sabahta 8 ocak sonrası mesajlara bakmak zorunda kaldım hesap sıkıntım yüzünden onda da amacıma ulaştım.
diyetini pek beğendim eksi sonucu tabiki artısı ama ben yumurta severim hemde çok.sıkı takipçin olacağım.link paylaşma direk konuları kopyala yapıştır yap riske girmeye değmez.

Aksam menum cok manyak. Yumurta orucumu onun icin erken bitirdim.
CEYDOS CEYDOS tamam ozaman soyle yapalim. Sen tarif ihtiyaci duyunca ben birkac tane daha paylasayim. Tatli istegin oluyormu bilmiyorum da ona bile cesit cesit cozum var. Cok guzel sayi goreceksin tarti da. Ilk defa olacagi icin 3 gun tavsiye ederim. Benim bir sonra ki Hedef 7 gun yumurta orucu

Ben nasil yorgunum. 3 gun duzgun uyumadim. 1 saate cocuklar Eve gelcek. Aslinda yemegi aradan mi cikarsam simdi hazirlayip yoksa dinlensen mi karar veremiyorum :))

Aksam menum cok manyak. Yumurta orucumu onun icin erken bitirdim.
CEYDOS CEYDOS tamam ozaman soyle yapalim. Sen tarif ihtiyaci duyunca ben birkac tane daha paylasayim. Tatli istegin oluyormu bilmiyorum da ona bile cesit cesit cozum var. Cok guzel sayi goreceksin tarti da. Ilk defa olacagi icin 3 gun tavsiye ederim. Benim bir sonra ki Hedef 7 gun yumurta orucu

Ben nasil yorgunum. 3 gun duzgun uyumadim. 1 saate cocuklar Eve gelcek. Aslinda yemegi aradan mi cikarsam simdi hazirlayip yoksa dinlensen mi karar veremiyorum :))
hoho tatlı mı dedin kriz geçiriyorum allahtan chialı puding yapıyorum arada kesiyor.cuma günü günahkar takıldım ya hani.baklava kutusunu önümden zor aldılar. o derece işte.
ben ömür boyu yumurta yiyerek yaşayabilirim.3 gün beni kesmez 7 yapalım.
bence sen yat dinlen.kalkınca allah ne verdiyse yersiniz.önce senin sağlığın.

pilates saatim gelmiş. sisteme giriş yapamayınca Kozmogirl17 Kozmogirl17 e bildirim yaptım ben.ben dönene kadar paylaşılmamış olursa kilom.dönüşte fotoğraflı ölçümlü paylaşımlarımı yaparım kızlar.ama şimdilik tablom kötü +200 gr var.siz düşünün geçen hafta ne kadar kötü yaşadıysam daha yeni toparlamışım kendimi.siz siz olun benim düştüğüm hatalara düşmeyin.
Canim kac kilosun , dunden beri seni alintilayamiyordum, anladim bir aksilik oldugunu...

Bu mesaji simdi gordum canim...
kozmogirl17 ye ulaştım farklı yollarla tam ona durumu anlattım.kilo bildirimi verdim sistem normale döndü.dün geceden beri ne sıkıntılar yaşadım.yönetime attığım mesaj sayısı kaç tanedir bilmiyorum.yalvardım resmen,yarın tartı günü ne olur yardım edin düzeltin diye.
Selam kizlar, gecmisi okudum, kilolari not ettim simdi listemizi hazirlayip, paylasacagim.
Kilo veren, vermek icin gayret eden tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. :KK200:
hayırlı olsun takımımız adına benim bu hafta eksi katkım var üzgünüm.

kozmogirl17 ye ulaştım farklı yollarla tam ona durumu anlattım.kilo bildirimi verdim sistem normale döndü.dün geceden beri ne sıkıntılar yaşadım.yönetime attığım mesaj sayısı kaç tanedir bilmiyorum.yalvardım resmen,yarın tartı günü ne olur yardım edin düzeltin diye.

hayırlı olsun takımımız adına benim bu hafta eksi katkım var üzgünüm.
Canim bir suru emek verip ugrasmissin , Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanimiz haberdar etti, cok tesekkur ederim bu emegin icin. :KK200: Bazen eksi gelir, bazen arti, bu hafta dikkat edersin haftaya guzel bir eksimiz olur :)

Canim bir suru emek verip ugrasmissin , Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanimiz haberdar etti, cok tesekkur ederim bu emegin icin. :KK200: Bazen eksi gelir, bazen arti, bu hafta dikkat edersin haftaya guzel bir eksimiz olur :)
sağolsun gerçekten.çok strese girmiştim.
her zaman olduğu gibi azimliyim bu hafta günahlarımı cehenneme yolladım.inşallah haftaya özellikle bu yeni diyetle daha güzel eksi getireceğime inanıyorum.

***Listemizi paylastim kizlar, yarismanin sonucundan hepinizi haberdar edecegim.

***Esler birbirimize destek olmayi unutmayalim.

***Odul ogunu yapmak isteyen uyelerimiz (yeni gelen arkadaslar icinde bir aciklama olsun) , cuma gunu tarti sonrasi , ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla, 1 ogunde dilediklerini yiyebilirler.Bu mecburi bir uygulama degil, sadece kendinizi daha cok motive ettiginizi dusunuyorsaniz, ya da vucudunuzu sasirtmak istiyorsaniz ya da uzun zamandir caninizin cektigi bir sey varsa yiyip, yeni haftaya daha motive baslayabilirsiniz.Bu odul ogunleri ,menu tablomuzda odul olarak gecer ve cezasi yoktur.

***@gulum7 canim bildirim yapmissin ama takima ugramadin bu hafta, iyi misin , diyete devam ediyor musun, bu hafta seninle es olduk umarim daha aktif olursun bu hafta...

:duduk:ONEMLI DUYURU :duduk:

***Arkadaslar cok uzun zamandir bizimle olup, takimin derdini cekip, colugunun cocugunun zamanindan feragat edip , 4. takimimiz icin emek veren, ailemiz gibi olan , cok sevdigimiz, eksikligini cok hissedecegimiz, tatli mi tatli kaptan yardimcimiz Kozmogirl17 Kozmogirl17 bugunden itibaren kaptanlik gorevine devam edemeyecek.

***Cok kosturmasi, butun kistir hastaliklari atlatamayan, halada hasta olan 2 evladi var.Kalbimizin bir yerinde biraz mola verip, insallah yine aramiza donecek diye bir umudu sakli tutuyoruz.
Kendisine bir kezde burada, hem kendi adima, hem takimimiz adina cok tesekkur ediyorum, bizi hic yari yolda birakmadigi icin, ailemiz gibi oldugu icin, tum emekleri icin.:KK200:

***Seni cok seviyoruz canim, ismin gibi arayi acip cok ozletme, burada bir ailen oldugunu unutma.:KK36:

Selam kizlar

Ilk tarti bildirimi benden gelsin

Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%

Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum
Harika bir eksi , yumurtalarin gucu adina, tebrikler canim :halay: :KK9:

Hepinize bol eksili günler diliyorum
Agrım şiddetli değil ama hafif hafif azda.olsa var yine yaticam biraz dinlenicen bugun kendimi yormuycam gece farkına vardım benim bu ara çok ağrılarım olmaya başlandı kolum başım .bu hafta hic bi yerim agrimaz insallah saglik gibisi yok
1. Olan arkadaşımı tebrik ediyorum @plasticwoman

@diyetlikadn eş olmuşuz bu hafta insallah bol bol fazlasıyla kiloları veririz .
Canim insallah agrilarin gecer, insanin neresi agriyorsa, cani oradadir ,acil sifalar.

Günaydın
geçen hafta kilom 74,70kg
Bu hafta kilom 74,60kg
Fark 100gr
Yüzde fark 0.133

Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Canim bu hafta biraz menunu, biraz egzersizini degistirsek, vucudunu sasirtsak, haftaya guzel bir eksi gorsek ne dersin?

Geçen Hafta: 112,9 kg
Bu hafta: 111,5 kg
Fark: -1,4 kg
Yüzde: %1,24

Kızlar tartılıp hemen çıktım çünkü eşim evde bi şey unutmuş onu bırakıp işe gideceğim :KK43:
Harikasin canim, emeklerin karsiligini almak ne guzel.:halay::KK9:

Geçen hafta :86,9
Bu hafta :85,9:halay:
Aslicim bu ne guzel bir eksi, menulerinide yaz, don aramiza :KK36::halay:

Ayyyy inşallah kaptanım 🥰
Ufaklıklar nasıl

Aaaaaaaaaaa tartılmayı unuttum 😱😱😱
Canim hepimiz iyiyiz cok sukur , sen nasilsin?
Tartilmayi nasil unuttun kuzum, asiksin sen :)

Gunaydin kizlar, belki biraz beklesem az da olsa eksi gelirdim. Ama ev halki uyuyor ve bugun erkenden cikip is oncesi konsolosluga gidip kizim ve benim kimliklerimizi degistirecegim.
kilo bildirimi: sabit
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Sabit arti gelmekten iyi kuzum, nasilsin hallettin mi islerini?

Herkese gunaydin
Gecen hafta:66.6
Guncel:66.7
Fark:+100

Canim cok tesekkur ederim bildirim yaptigin icin, seni izne ayirdim, izin suresi en az 2 hafta olabilir, 2 hafta gectikten sonra istedigin zaman aramiza donebilirsin.
Hep azimli, istikrarli bir uyeydin , seni ozleyecegim.
Umarim yogunluk ve yorgunluklarin gecer, feraha cikarsin canim.
Veda etmiyorum, insallah yine gorusecegiz, kal saglicakla...:KK200:

Yawrukush Yawrukush tartimi atamadım normalde fotoğraf yukleyebiliyordum ama yüklenmiyor. Bu arada kalkar kalkmaz lavaboya gidip hemen tartıldım. 68.5 kilo çıktım. 3 günde 200 Gr vermişim. Çok mutluyum valla :)))
Canim cok sevindim, aynen boyle devam edecegiz :)

Herkese gunaydin.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.2
Fark 0.3
Yuzde 0.46

Gelecek hafta hedef 64.2

Oncelikle bu grup iyi geldi.

Annem gitsin daha da hizlanacagim.
Hafta analizi yaptim yukarida ama 4 gunluk aslinda benim ki🤗
Eki Görüntüle 2594006
Evet canim 1 hafta olmadi senin bildirimin, cok sevindim senin adina, butun kilolari verip hedefine ulasacagina eminim.
Dun gecmis incelemesi yaptim senin icin(mecburi bir durum, her uyemize yapiyoruz listemize dahil etmek icin), daha once baska takimlara katilmissin, 14. takimda yarismissin, onun haricinde de takimlara katilmissin ama kisa bir sure aralarinda kalip ayrilmissin canim takimlardan.Belki takimlarda istedigin motivasyonu yakalayamadin, belki kendi hayatinin cok aktif olmaya elvermedigi donemlerdeydin , hepsi olabilir.Fakat bu sefer kisa sure bizimle kalip ayrilmak yok olur mu? Mezun olup , istedigin kiloya gelene kadar ,hedefine devam etmeni istiyorum, bana soz verebilir misin bu konuda :)

spora başlıyorum
30 kezJJ;
30 kez squat. iştteyim çünkü
bunu 5-10 dklik iş:)
Harikasin Aslicim :)

Günaydın kizlar :)
Bugün kilom : 59,7
Geçen cuma : 62
Ayrılış kilom : 63
Fark: 3.3kg

Özgecim bu yuzdeyi ayrılış kilom üzerinden mi geçen haftaki kilom üzerinden mi yapcagim bilemedim .listeye gireceğim için bu hafta . Birde benim önceki tartım bozuk olduğu için tartım değişti , ikisi arasında ki farkı da bilmiyorum .ama bu tartı doğru , hastanedekiyle aynı çıktım .

Canim 5 li rakamlar mi gorundu , muthissin, bayildim ,hemde dunku menune ragmen :halay::KK9::nazar:

Geçen cuma 73.70
Bu hafta 73.00
Fark 700
Yüzde 0.94
Tebrikler canim , cok guzel bir eksi.:KK9::KK9:

kızlar kafayı yedim ben geceden beri hesabım askıya alınmıştı. yazılanları görüp cevap verememek karabasan gibiydi.şimdi açıldı çok şükür.
Yine aramiza donmene cok sevindim canim :)

Yawrukush Yawrukush foto çekemedim kilom 75.30 hatırlıyorum aklımda tutamadım
Canim gecen haftaki kilon 72.3 gorunuyor listemizde, bir yanlislik olmasin???

Benim ayni degisim yok maslesef
74.5
Sabit olmak arti gelmekten iyi kuzum, haftay gider kilolar :)

Geçen hafta 62.5
Bu hafta 62.3
Fark -200 gram
Tebrikler canim :)

Merhaba hanımlar
Güncel kilo 83.3
Geçen hafta 83.6
Canim bu hafta goremedim seni aktif bir sekilde takimda.Hergun gunluk menulerini yazman gerekiyor, takim yarismalari duzenliyoruz onlara katilirsan cok daha guzel gider kilolarin, daha aktif olursun umarim bu hafta, bekliyorum seni:)
Eksin icin de tebrik ediyorum.:KK9:

Sabah
2 tatlı kaşığı labne peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli cay
Öğlen (ısrarlara dayanamayıp dışarda yedim 😭😭)
- 5 tane ızgara köfte
- Yarim lavaş ekmek
- patates kızartması (12 tane saydım :) )
- 2 tane közlenmiş yeşil biber.
Akşam (başka birşey yemem akşam yemek yememeye çalışıyorum zaten)
- salata
- Türk kahvesi

Spor ; 4.500 adım atmışım
Bunun disin da 20 mekik
Su 1 litre
@asena87 yazdım beeen 🖐🖐
Patates kizartmasi ve lavas yemissin ama sadece 2 ogun yemissin, menun kalori olarak iyi canim.
Gec vakitte acikirsan, kalorisi dusuk, saglikli seylerle gecirmeyi calis geceyi...

bu hafta gördüğüm kadarıyla Arrietty_ Arrietty_ 2,5 kg vererek grubumuzda kilo vermede 1. sırayı almış kendisini tebrik ediyorum.
en zor ve en severek hazırladığım zeynep bu hafta neler yemiş dökümü oldu. mesaj geçmişleri kapalı o yüzden yaklaşık 50 sayfa geriye gidip alıntı yaptım.ama bir o kadarda keyifliydi çünküüüü bu hafta bu beslenme şekline geçiyorum.zaten yumurtacıyım renklenecek hayatım.geçmişi tarif mesajlarını da alıntılayarak paylaşıyorum ki sizde benim gibi geri geri dönmek zorunda kalmayın

16 şubat

17 şubat

tarif

18 şubat

tarif

tarif

19 şubat

20 şubat

tarif
Harika,emeklerine saglik CEYDOS CEYDOS :KK200:

Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanımız insallah herşey istediği gibi olur ve yeniden dönebilir grubumuza 💗
Bende sıkılmaya basladim hergün bi yerim ağrıyor
@diyetlikadn nasilsin eşim
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli biberli tb ekm sandiviç
2 zeytin
1 incir
Ogle 1 portakal
Aksam
Yoğurtlu çorba kabak yemeği bulgurlu
Ara
1 portakal
2 l su
Spor (internetim sukur açıldı )
Yapabilirsem yazarım
Yawrukush Yawrukush stitch stitch

Carb manager ismi.
Cogu seyi kendim ekliyorum o biraz zaman aliyor.

Bugun ki menum soyle

Dunden kalan yumurta beyazlari ile rulo omlet yaptim.
Icine 1 Hindi fume 1 dilim Cheddar koydum
Yanina 1 kucuk salatalik
Yarim avokado

Ogle
Hindi
Cheddar
Avokado

Aksam
Keto soganli

Ilk defa yapacagim onu. Kac gundur hayalini kuruyorum. Aksama foto ve tarif atarim.

Haftaya en az 500 gr vermemiz lazim.
Bugun basliyoruz dimi spora?
Benim spor planim evde yapmak.
Kol calisacagim ve cardio da eliptik
Menu de spor plani da harika esim 👍 aynen simdi isten ciktim. Kizimi alacagim kresten. Sonra gelirse onunla gelmezse kendim spora.
himm keto soganli . Merakla bekliuorum neymis.

Cok az bir arti o yuzden iyi Yinede

Tebrik ederim 😊 4 gunde harika

Olalim valla. Bugun den mi basliyor yarin mi cozemedim.

Tebrik ederim super vermissin

Tebrik ederim sende cok guzel vermissin. Gecen haftada baya vermissin sanki

Keto guzel ya sadece planlamak lazim.

Niyeyse Bende aciktim bugun biraz. Galiba Ögle yemegim az geldi.

Tebrik ederin

Tebrik ederim
Biz bugunden baslayaljm 😉

Back
X