• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bu hafta bu listeyse 4. Olduysak sıkı tutup işi herkes eşini teşvik ederse 1. Bile oluruz

Cuma ödülü olsun Canım yarın toparlarsın

He iyi Canım sevindim daha yolun var ve buradasın :)

Başlıyorum yazmaya hazırmısın :)))
Kahvaltı: güzel ama kaşar yerine beyaz peynir de olabilir ama kaşar kadar lezzetli değil :)
Öğle: hem kuru fasülye hem ekmek olmamış birini seçsen süper olurdu.
Ara: aslında diyette süt içmek iyi değil epey araştırmıştım midenin küçülmesini engelliyor gibi bir durum söz konusu.
Akşam: hiç olmamış, hem kuru, hem pilav, hem ekmek. Kuru + cacık olsa mesela olurdu.

Ama bugün Cuma ödül olsun:)

Canım tekrar yazayım, umarım sağlık sorunların ciddi değildir ve kısa zamanda toparlanır aramıza gelirsin :KK200:
önerilerini dikkate alıyorum ve yarın güzel bir menüyle geliyorum karşına, senin menüne bakacağım daha da bir türlü gelemedim o kısma , oku oku bitmiyor mesajlar çok birikmişte :)

Menümü yazayım bugün ödülüm gezmek oldu :) dışarıdaydım ve bahane üretmedim çözüm ürettim gezdim; aradım, buldum :)

Öğle: 7 hurma, filtre kahve

Akşam: bulgur pilavı, tavuk sote vardı karışık sebzeli içinden tavukları aldım çok az çıktı, az salata

Tekrar kahve
Su 3 lt içildi.

Spor yok ama epey hareket ettim.

Yawrukush Yawrukush stitch stitch

Menümü yazayım bugün ödülüm gezmek oldu :) dışarıdaydım ve bahane üretmedim çözüm ürettim gezdim; aradım, buldum :)

Öğle: 7 hurma, filtre kahve

Akşam: bulgur pilavı, tavuk sote vardı karışık sebzeli içinden tavukları aldım çok az çıktı, az salata

Tekrar kahve
Su 3 lt içildi.

Spor yok ama epey hareket ettim.

bir şey yememişsin ki bunu nasıl eleştireyim şimdi ben :mad:

önerilerini dikkate alıyorum ve yarın güzel bir menüyle geliyorum karşına, senin menüne bakacağım daha da bir türlü gelemedim o kısma , oku oku bitmiyor mesajlar çok birikmişte :)

Yeni yaZdım Canım ben :) bende falso yok :) evet bende epey okudum inşallah atlamamışımdır :)
Yarın ve Cuma’ya kadar seni süper menü, hareket ile bekliyorum cicim.

Yeni yaZdım Canım ben :) bende falso yok :) evet bende epey okudum inşallah atlamamışımdır :)
Yarın ve Cuma’ya kadar seni süper menü, hareket ile bekliyorum cicim.
canımda nasıl simit çekiyodu ya , yarın yiyecektim . akşamki pilav mahvetti beni . acaba eliptiği yarın 60 dk yapıp 1 simit yesem öyle oluyomu , yapabilyoz mu öyle:KK23::KK70:

bir şey yememişsin ki bunu nasıl eleştireyim şimdi ben :mad:

AA dedeni kaçırmışım kuzum geçmiş olsun. En üzüldüğüm böyle şeyler yaşlıların başına gelince. Dışarıda biri kötü davransa falan direkt müdahale ediyorum çok üzülüyorum öyle durumlarda. Umarım iyidir dedeciğin. Dede ne kıymetli ben hiç tanıyamadım

AA dedeni kaçırmışım kuzum geçmiş olsun. En üzüldüğüm böyle şeyler yaşlıların başına gelince. Dışarıda biri kötü davransa falan direkt müdahale ediyorum çok üzülüyorum öyle durumlarda. Umarım iyidir dedeciğin. Dede ne kıymetli ben hiç tanıyamadım
öyle canım güzel şey , çok şükür. şuan iyi kuduz aşısı yaptılar,yatıyor. çok derin değil ısırık. ama 80 yaşında adam yere düşünce ısırmış köpek oda kalkamamış,zaten bastonla zor yürüyordu.komşusu müdahele etmiş.

Canım bu hafta bu listeyse 4. Olduysak sıkı tutup işi herkes eşini teşvik ederse 1. Bile oluruz

Cuma ödülü olsun Canım yarın toparlarsın

He iyi Canım sevindim daha yolun var ve buradasın :)

Başlıyorum yazmaya hazırmısın :)))
Kahvaltı: güzel ama kaşar yerine beyaz peynir de olabilir ama kaşar kadar lezzetli değil :)
Öğle: hem kuru fasülye hem ekmek olmamış birini seçsen süper olurdu.
Ara: aslında diyette süt içmek iyi değil epey araştırmıştım midenin küçülmesini engelliyor gibi bir durum söz konusu.
Akşam: hiç olmamış, hem kuru, hem pilav, hem ekmek. Kuru + cacık olsa mesela olurdu.

Ama bugün Cuma ödül olsun:)

Canım tekrar yazayım, umarım sağlık sorunların ciddi değildir ve kısa zamanda toparlanır aramıza gelirsin :KK200:
Canim cok ciddi olmasada gecmeyen hastaliklar ozellikle cocuklarda cok yorucu olabiliyor mesela su saat oldu hala hava veriyorum kuzuma insallah bi kac aya tam gaz devamli bisekilde ugricama ama simdilik vakit buldukcca ara ara gelirim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.

Cocuk ve rahatsizlik olunca bska birseye pek vakit olmuyor. Cok gecmis olsun sizlere. Yslari kucuk mu
Sagol canim biri nisanda 3 yasina basicak digeride 1.5 olucak allah kismet ederse
Aynen ole katiliyorum sana inanin gecen disari cikarken sacimi bile taramayi unutmusum okadar kendimizi kaybettik su sıra

tamam canım tamamen ayrılıyosun sandım özgenin yazısını okuyunca üzüldüm . çok alıştım sana çünkü. Allah şifa versin çocuklarına biliyorum bayağı hastalandılar bu kış .
Sagol canim özgem benide cok duygulandirdi ama ben sizi hic yanliz birakmicam kisa bi mola diyelim opuyorum cok

Sagol canim biri nisanda 3 yasina basicak digeride 1.5 olucak allah kismet ederse
Aynen ole katiliyorum sana inanin gecen disari cikarken sacimi bile taramayi unutmusum okadar kendimizi kaybettik su sıra

En cok hasta olduklari yaslar ikiside.
Benimkilerde 3 yasina kadar hava vermek den bir hal olmustuk. Zor hem o oksuruk. Gece nobetleri. Bizim kiz her hafta ateslenirdi. Cok sukur bitti.
Gececek bu gunler tekrar cok gecmis olsun

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim yarin hazirlikli ol :))

Normal yapacagin sporun yanina ekledigim foto da ki egzersizleri de yapacagiz. Simdiden kolay gelsin

Eklentiler

• Screenshot_20200221_203150.webp
    Screenshot_20200221_203150.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 28
Onumuzdeki hafta icin es yarismasi yapalim diyorum, es yarismasinda esin seni gaza getirir bence, haftaya sporsuz gecmesin.
Bende iyiyim cok sukur cocuklar uyuyo kahvemi yudumluyorum :)

Su fena degil canim ama sporda olsaydi cok guzel olurdu...

Canim takimin bir kaptan ve kaptan yardimcilari oluyor.
Her cuma yarisma oluyor takimlar arasi, bu kaptan ve yardimcilar takimin arkasindaki her turlu gorunmeyen isleri yapiyorlar :)
Yarisma listelerini hazirliyoruz, uyelerin kontrollerini-listeye girislerini, mezuniyetlerini, izinlerini her turlu islemlerini yapiyoruz.
Haftalik daralma tablosu hazirlaniyor, sagolsun stitch stitch kaptanimiz hallediyor.
Gunluk menu-spor tablolari hazirlaniyor o iste bende :)
Uyelerimizle ilgileniyor, sohbet ediyor, destek oluyoruz.
Yani anlayacagin, takim icin gereken seyleri arka planda hallediyoruz.
stitch stitch ve Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanlarimla beraber.
Fakat kozmogirl kaptanimiz bu haftadan itibaren bizlere veda edecek, biraz bu duruma uzuluyoruz.
Genel olarak bu sekilde canim.

Guzel menu, guzel adimlar, guzel su miktari canim. :nazar:

Bugun 5 dilim ekmek olmus gulum, biraz da bulgur pilavi var.
Biliyorum sen bu sekilde kilo verebiliyorsun fakat tam tarti oncesi karbonhidrati az tuketmeye calis canim.:KK200:

Al benden de o kadar, bir tombul oldum ki sorma Feyzos, ozledim kuzum sohbetini, arada gel, unutma bizi :)

Cok sevindim iyi olmasina canim, seni merak etmistim, bir daha da hic cikmaz insallah.
Arabasini da saglikli gunlerde kullansin..

Bende iyiyim cok sukur canim, bir yaramazlik yok, cocuklarla ayni kosturmaca devam :)

Cok yorumlussun canim benim, guzelce dinlenirsin sabaha kadar insallah...

Gecmene cok sevindim kuzum, daim olsun basarilarin, guzellikle bitir okulunu insallah.
Sonrada evlendircez seni canisi :))
Evett eş olayı çok güzel olmuş yarında yeni listenin ilk günü yeni bi gazla haftaya başlarız inşallah 😊
Hepinize bol eksili günler diliyorum
Agrım şiddetli değil ama hafif hafif azda.olsa var yine yaticam biraz dinlenicen bugun kendimi yormuycam gece farkına vardım benim bu ara çok ağrılarım olmaya başlandı kolum başım .bu hafta hic bi yerim agrimaz insallah saglik gibisi yok
1. Olan arkadaşımı tebrik ediyorum plasticwoman plasticwoman

melisa- melisa- eş olmuşuz bu hafta insallah bol bol fazlasıyla kiloları veririz .
Geçmiş olsun kas ağrısı mı yoksa rahatsızlığın mı var canım
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanımız insallah herşey istediği gibi olur ve yeniden dönebilir grubumuza 💗
Bende sıkılmaya basladim hergün bi yerim ağrıyor
melisa- melisa- nasilsin eşim
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli biberli tb ekm sandiviç
2 zeytin
1 incir
Ogle 1 portakal
Aksam
Yoğurtlu çorba kabak yemeği bulgurlu
Ara
1 portakal
2 l su
Spor (internetim sukur açıldı )
Yapabilirsem yazarım
Afiyet olsun ne güzel bi menün varmış birazdan benimkide geliyo 😊
bikaç gün çok yoğundum şükür bitti tek ilgim artık diyet ve sporda sen nasılsın ağrıların nasıl

Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet ama yarısını yiyemedim midem bulandı artık
Şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
2 küçücük minnacık lokumcuk😶
Akşam
4 5 yk kadar ıspanak yemeği
4 küçük lahana sarması
3 yk yoğurt
Suyu sayamadm ama az içmedim
Yarım saatlik bi yürüyüş yaptm ama adımsayarım çalışmamış 😶

öyle canım güzel şey , çok şükür. şuan iyi kuduz aşısı yaptılar,yatıyor. çok derin değil ısırık. ama 80 yaşında adam yere düşünce ısırmış köpek oda kalkamamış,zaten bastonla zor yürüyordu.komşusu müdahele etmiş.

Ah kıyamam ya Canım benim geçmiş olsun umarım hemen toparlar. Kuduz aşısı tedbir iyi olmuş.

Ben simdiden yarin ki menumu yazayim

Kahvalti :
Baharatli labne ile omlet
1 kucuk salatalik

Oglen
3 dilim Keto soganli
Marul

Aksam
Kremali mantarli kabak Makarna

Güzel geçen bir gün daha bakalım bu hafta kaç kg gidecek.

Canim cok ciddi olmasada gecmeyen hastaliklar ozellikle cocuklarda cok yorucu olabiliyor mesela su saat oldu hala hava veriyorum kuzuma insallah bi kac aya tam gaz devamli bisekilde ugricama ama simdilik vakit buldukcca ara ara gelirim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.

Haklısın Canım bende yaşadım aynı şeyleri yakın zamanda sürekli hastalık o kadar yoruldum ki hem bedenen, hem ruhen. Hele çocuk olunca insan kötü etkileniyor; en kötüsü grip olsun inşallah, keşke çocuklar hastalanmasa

Back
X