• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm kesinleşti :) akşam kebapçıya gidecektik ama vazgeçtim eşim geç gelecek yarın gideriz, benim Canım istiyor o nedenle gidiyoruz Zaten :)

Öğle: 3 kuru incir

Akşam: kıymalı kabak kalmış az, bulgur pilavı, yoğurtlu kereviz salatası, biraz ızgara sebze

Çok çeşit oldu Emin’im hemen doyacağım :( doyunca üzülüyorum :)))

3 lt su
Türk kahvesi
Beyaz çay
Bitki çayı

Spor:

İp atlama: 400 x 2 = 800 puan
Mekik: 200 x 2 = 400 puan
J. J. = 100 x 2 = 200 puan
Bacak hareketleri: 200 x 2 = 400 puan
Wallsit: 200 x 2 = 400 puan
Yürüyüş: 30 dk x 3 = 90 puan

Toplam: 2290 puan

Yawrukush Yawrukush stitch stitch

Sevgili eşim fyzanur fyzanur daha güzelini bekliyorum. En iyisin bekliyorum :)

Menüm kesinleşti :) akşam kebapçıya gidecektik ama vazgeçtim eşim geç gelecek yarın gideriz, benim Canım istiyor o nedenle gidiyoruz Zaten :)

Akşam: kıymalı kabak kalmış az, bulgur pilavı, yoğurtlu kereviz salatası, biraz ızgara sebze

Çok çeşit oldu Emin’im hemen doyacağım :KK43: doyunca üzülüyorum :)))

3 lt su
Türk kahvesi
Beyaz çay
Bitki çayı

Spor:

aboooo sporlara bak :skandal: benim menümde sorun yok şuana kadar . akşamı da atlattım mı tamamdır. spora daha başlamadım sen ne yaptıysan 1 tık üstünü yapıp geleceğim iyi oldu yazdığın ,yanlız hava yağmurlu yürüyüşü ne yapsam onuda evde olduğum yerde yapayım bari :KK70:

Canim cok uzuldum dedene, durumu iyiymis simdi neyseki.
Tamamen iyilessin insallah..
Yaslilik cok zor, ananem 84 yasinda gecen sene 2 kez dustu birinde kalcasi kirildi, birinde omzu :KK43:
Allah onlara kolayliklar versin, saglikla yasamayi nasip etsin, sizede cok buyuk gecmis olsun...

Canim menun kotu degil, sadece aksam hem pilav, hem ekmek olmasa daha iyi olurmus, 50 mekik cezasi gelsin, karin kaslari sIkilassin :)

Masallah canim, ben kilomu yazmaya utaniyorum, eski kiloma dondum :KK43:

Anladim canim guncelliyorum o halde kilonu..

Canim Ozlemim, hayat sana , ailene hep guzel kapilar acsin, bende senin gibi bir dost kazandigim icin cok sansliyim.
Hep var ol, seni seviyorum.:KK200:

Bende sasirmistim menunu okuyunca nerede bu kizin sporlari diye :)
Spor puanlarini hesaplamana gerek yok canim, bu hafta puanli spor yarismamiz yok, es yarismamiz var :)

Canim hicbir sey yememissin..
Besin ogelerinden ihtiyacin oldugu kadarini al kuzum.
Birde hurmalar ortalama 60 kalori civarinda , 7 hurma 420- 500 kalori arasinda, cok da masum bir meyve degil :))

Azmine hayranim bir gun onceden menunu yaziyorsun , harikasin...

Az yemissin canim, umarim biran evvel toparlanirsin, insan hastayken hicbir sey yemek istemiyor :KK43:
aynen canım yaşlılık ve yanlızlık çok zor . Allah hayırlı yaşlılık nasip etsin hepimize , elden ayaktan düşmeyelim kendimize yetebilelim inşaallah .

aboooo sporlara bak :skandal: benim menümde sorun yok şuana kadar . akşamı da atlattım mı tamamdır. spora daha başlamadım sen ne yaptıysan 1 tık üstünü yapıp geleceğim iyi oldu yazdığın ,yanlız hava yağmurlu yürüyüşü ne yapsam onuda evde olduğum yerde yapayım bari :KK70:

Evet üzerine çıkman lazım, evde Leslie yaparsın kuzum :) çözüm var bahane yok :) ne yemeyi düşünüyorsun akşam bi yaz bakam :)

merhaba güzel takımım nasılsınız , hafta sonu buralar sessiz oluyor hep :KK49: ben bayağı geç uyandım nedense , daha spor yapamadım sizde durum ne :)

Bende 11’de uyandım bugün :) evet bende pek giremiyorum hafta sonu ama eşim evde değil o yüzden buraya vakit ayırabildim :)

e-mail ve barkodla oluyor ama olmadı telefon ile bulamadım ben nerede ki onu da yapayım garanti olsun

Canım bilmiyorum ama benimde bi ara öyle olmuştu telefon ile doğrulama yapmıştım sonra hiç sorun yaşamadım yöneticilere bi sorsan yada bekle biraz istersen belki sorun yaşamazsın.

Bugun neler yedim iste buyrun

Sabah yesil cay 8 adet kuru uzum

Kahvalti
1 tane domatesli lorlu yumurta az yagli 4 ince dilim kadar kizarmis ekmek 6 zeytin yarim domates cay sekersiz tabiki
Ara
cay yarim elma 1 kuru incir
Ogle
5 kasik makarna yogurt yarim kase corba
Aksam
az once yedim gunu kapadim
1 tabak yesil mercimek 1 kasik menemen 1 dilim ekmek

Yatana kadar acikirsam yogurt yada meyve yerim
ceydos cum sen neler yaptin hadi bakalim birincilik bizim

Su 2 oldu yatana kadar devam
Spor egzersiz yuruyus ev isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Yapalım ne yapabiliriz. Ben bugün sütlaç yedim bide 😱
Gordum😊 sutlaca aksam yazacagim😊
Bir kac sene ince jilliana basladim.
30 gunluk program.bilir misini bilmem?
15.gunde biraktim ama gunluk yarim saatte mahvediyor insani.
En iyi yani yarim saatte bitmesi.
Vakit almiyor ama sonuc mukemmel.
Tabi yeniden baskamak bile urkutuyor ben baya zordu cunku.
Aslinda ikimizde bu tarz ayni egzersize baslasak super olur.
Sen de yapar misin jilliani veya naska onerin var mi

yine aynı sıkıntıyı yaşadım mail adresim onay almadığı için sisteme giremedim. en son 3. bir mailim vardı ki onu ender kullanıyorum onu yazdım onay maili geldi nasıl iş anlamadım.ama neyse ki artık sıkıntım yok rahatça girebilirim siteye.
Yaa bana da aynı mesaj gelmiş hotmail istemiolar artık acaba fake bi durum mu die düşündüm🙄

Kahvalti
1 tane domatesli lorlu yumurta az yagli 4 ince dilim kadar kizarmis ekmek 6 zeytin yarim domates cay sekersiz tabiki
Ara
Ogle
Aksam

Merhaba beyaz ekmek mi yiyorsunuz 5 dilim ekmek bana çok geldi. Bir de makarna var. Beyaz ekmek bana çok kilo aldırtiyor.

Gordum😊 sutlaca aksam yazacagim😊
Bir kac sene ince jilliana basladim.
30 gunluk program.bilir misini bilmem?
15.gunde biraktim ama gunluk yarim saatte mahvediyor insani.
En iyi yani yarim saatte bitmesi.
Vakit almiyor ama sonuc mukemmel.
Tabi yeniden baskamak bile urkutuyor ben baya zordu cunku.
Aslinda ikimizde bu tarz ayni egzersize baslasak super olur.
Sen de yapar misin jilliani veya naska onerin var mi
Bilmiyordum ama yazınca baktim hakkaten ağır bir programmis. :) Önerim yok ama bir saat belirlesek mesela ilk 2 gün 40 dk sonraki 2 gün 60 dk son son 3 günde 70 dk spora ayirabiliriz. Şimdi çok ağır bir program hazırlamak istemedim. Yapamayabilirim diye :KK6:

Mutlu hafta sonları herkese 😍

09:00 yarım simit peynir,zeytin,domates,salatalık (ctesi günleri sabahları şirkette kahvaltı ediyoruz ben aşırıya kaçmadan aralıklı orucumu bi tek bu sbh bozuyorum)
15:00 2 ince dilim karabuğday ekmeği yine peynir zeytin ve 2 dilim dana jambon (şarküteri alışkanlığımı bırakalı bi kaç yıl oldu ama canım çekti)
Şimdi avmye gidiyoruz ben akşam yemeği için salata yemeği planlıyorum değişeceğini sanmıyorum çünkü çok karbonhidratlı bi gün oldu ekmek simit pek tükettiğim şeyler değil.

Yawrukush Yawrukush stitch stitch milkk milkk

Selam kizlsr

Ise gidecegim bugun. Arabayi evde birakip bisiklet ile gitmeye karar verdim. 20dk mi aliyor ise gitmek onunla.
Cok sevdim takimimizin bu rekabetci halini, ne guzel kadinlarsiniz...

Hanimlar gunaydin ben 1 saat tempolu yuruyus ysptim yaklasik 7 bin adimi gecti 10dk da egzersiz CEYDOS CEYDOS uyumak yok hareket zamani sabah bir yesil cay da ictim oooo tutmayin beni
Hey masallah yok mu sporlari arttiran :))

Gunaydin canim. Bu haftasonu esimin kuzeni geldi. Misafirliyiz. Ama vakit buldukca girerim
Keyifli vakit gecirmeler canim misafirinizle , aman diyetini bozma :)

21 subat menum
10:00- 1 tane hindili sandvic.
Ara: 2 fincan az sutlu kahve.
14:00- ispanakli kucuk tart, 1 kase salata.
19:00- 2 kofte, 1 tabak salata.

su: 3 lt
Spor: 30 dakika yuruyus
1 saat havuzda yuzme/oynama (kizim da vardi)

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Cok guzel bir gun olmus :KK200:

angelnesss angelnesss ayrılırken kıymetini anladım diyomuşum 😅😅 hadi spora hadiiii😂😂
Ayrilik falan yok kuzum, yanlis mi anlasildi acaba benim mesajim.
Takimimizda 2 listemiz var, birisi her cuma yarismaya katilan arkadaslarin listesi, digeri liste disinda kilolari verip hedeflerine ulasan arkadaslar listesi.Bu iki listedede herkes ayni haklara sahip.
Sen yeni dogum yaptigin icin ve kucuk bebisin oldugu icin, yarisma listesinin agir sorumluluklari uzerine binip, seni bunaltmasin istedim.
Fakat yarisma listesinde olmak istersen, bunuda konusup , karara baglayabiliriz.
Senin mutlu , huzurlu bir sekilde kilo vermen benim icin en onemlisi.:KK200:

Canım normalde hurma hiç yemem, masum olduğu için değil de 2. Seviyede böyle olduğu için yiyorum 21 gün böyle olacak ya hurma, ya da incir bazen kuruyemiş şeklinde
Anladim canim, beslenme duzeninde varsa benim soyledigimi kulak arkasi et :)

yine aynı sıkıntıyı yaşadım mail adresim onay almadığı için sisteme giremedim. en son 3. bir mailim vardı ki onu ender kullanıyorum onu yazdım onay maili geldi nasıl iş anlamadım.ama neyse ki artık sıkıntım yok rahatça girebilirim siteye.
Canim benim uye girisinle ilgili bir sorun varsa, ben editorlerle gorusebilirim ve sorunu hallederiz.
SIkinti yasamani istemiyorum canim, beni haberdar et..:KK200:

Bugünkü menüm
Kahvaltı (10.00)
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane yeşil zeytin
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Öğlen (14.00)
1 kase sütlaç (annem yapmıştı dayanamadım)
Akşam (17.30)
1 tabak tavuklu pırasa yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Su; 1 litre

Spor akşam yaparsam yazarım
Sutlac odul olsun canim ama mutlaka spor yap ,sutlaci telafi etmek icin..

Çok çeşit oldu Emin’im hemen doyacağım :KK43: doyunca üzülüyorum :)))

3 lt su
Türk kahvesi
Beyaz çay
Bitki çayı

Spor:

Muthis sporlar, su da cok iyi, menude harika...:nazar::nazar:

Kahvalti
Ara
Ogle
Aksam

Canim sabah 4 dilim ekmek, birde kizarmis ekmek olunca insanin yiyesi geliyor, birde aksam 1 dilim ekmek var, biliyorum bu sekilde kilo verebiliyorsun ama gel gunluk ekmek dilimi miktarini 3 dilimde tutmaya calisalim, tas catlasin 4 dilim ye fazlasini yeme olur mu:)

DeryaOnDiet DeryaOnDiet ne durumdasin yoldas 🤣

Ben simdi Eve geldim. 1,5 saat sonra sporuma baslayacagim. Ardindan günün tum ozetini paylasirim.
Gelince gecmisi okuyup yorum yaparim
Bol ter atmalar canim.:spor::KK6:

Bilmiyordum ama yazınca baktim hakkaten ağır bir programmis. :) Önerim yok ama bir saat belirlesek mesela ilk 2 gün 40 dk sonraki 2 gün 60 dk son son 3 günde 70 dk spora ayirabiliriz. Şimdi çok ağır bir program hazırlamak istemedim. Yapamayabilirim diye :KK6:
Nacizane fikrim hafif bir spor ile basla canim, eger oncesinde spor yapmiyor isen.
Agir ve uzun zaman alan sporlar birkac gun gectikten sonra bikkinlik ve devam etmeme hissi veriyor.
Ilk basta jillian zor gelebilir ama evde leslie ile yuruyuslere baslayabilirsin, 15-30 ve 45 dakika yuruyusleri var.
Leslie ile kaslarini biraz guclendirim sonrasinda jillian ya da baska kardiyo egzersizlerine gecebilirsin :)

Mutlu hafta sonları herkese 😍

09:00 yarım simit peynir,zeytin,domates,salatalık (ctesi günleri sabahları şirkette kahvaltı ediyoruz ben aşırıya kaçmadan aralıklı orucumu bi tek bu sbh bozuyorum)
15:00 2 ince dilim karabuğday ekmeği yine peynir zeytin ve 2 dilim dana jambon (şarküteri alışkanlığımı bırakalı bi kaç yıl oldu ama canım çekti)
Şimdi avmye gidiyoruz ben akşam yemeği için salata yemeği planlıyorum değişeceğini sanmıyorum çünkü çok karbonhidratlı bi gün oldu ekmek simit pek tükettiğim şeyler değil.

Yawrukush Yawrukush stitch stitch milkk milkk
Simit ve ekmekleri odule sayalim, avmdede bolca yurursun canim :)

Back
X