Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı miiii hangi ulkedesiniz :)Ben kahvalti hazirligina geceyim kizlar simdilik, yine buralardayim, gorusuruz.![]()
Abd, Californiada yasiyorum canim, 11 saat geriden takip ediyorum Turkiye'yi.Kahvaltı miiii hangi ulkedesiniz :)
Leslie yapmadim sanirim.Bilmiyordum ama yazınca baktim hakkaten ağır bir programmis. :) Önerim yok ama bir saat belirlesek mesela ilk 2 gün 40 dk sonraki 2 gün 60 dk son son 3 günde 70 dk spora ayirabiliriz. Şimdi çok ağır bir program hazırlamak istemedim. Yapamayabilirim diye![]()
ben çok planlı yemiyorum canım ondan dolayı önceden diyemiyorum şunu şunu yiyeceğim diye . canım bir şey çekince yiyorum çünkü :)Evet üzerine çıkman lazım, evde Leslie yaparsın kuzum :) çözüm var bahane yok :) ne yemeyi düşünüyorsun akşam bi yaz bakam :)
Bende 11’de uyandım bugün :) evet bende pek giremiyorum hafta sonu ama eşim evde değil o yüzden buraya vakit ayırabildim :)
Canım bilmiyorum ama benimde bi ara öyle olmuştu telefon ile doğrulama yapmıştım sonra hiç sorun yaşamadım yöneticilere bi sorsan yada bekle biraz istersen belki sorun yaşamazsın.
afiyet olsun özgecim , sana günaydın :)Ben kahvalti hazirligina geceyim kizlar simdilik, yine buralardayim, gorusuruz.![]()
Canim leslie herkesin yapabilecegi bir yuruyus egzersizi 1 mile 15dk suruyor, diger 2 videosuda millerine gore 30 ve 45dk.Leslie yapmadim sanirim.
O daha hafif galiba..
Sen biliyor musun yani 1 mile 2 mile ne zaman yapiliyor anlamadim???
Onu yapabiliriz galiba![]()
Sagol kuzum, deden nasil?afiyet olsun özgecim , sana günaydın :)
iyi canım sorun yok ,sorduğun için teşekkür ederim :)Sagol kuzum, deden nasil?
Peki ilk 10 gun 1 mile falan mi ya da istege gore mi bir sistemi yok mu onu anlayamadim canim.Canim leslie herkesin yapabilecegi bir yuruyus egzersizi 1 mile 15dk suruyor, diger 2 videosuda millerine gore 30 ve 45dk.
Rahatlikla yapabilirsiniz :)
miktar olarak güzel bir menü canım ama tür olarak fazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş , bir kısmını protein olarak değiştirsen daha güzel olur muş :)Bugun neler yedim iste buyrun
Sabah yesil cay 8 adet kuru uzum
Kahvalti
1 tane domatesli lorlu yumurta az yagli 4 ince dilim kadar kizarmis ekmek 6 zeytin yarim domates cay sekersiz tabiki
Ara
cay yarim elma 1 kuru incir
Ogle
5 kasik makarna yogurt yarim kase corba
Aksam
az once yedim gunu kapadim
1 tabak yesil mercimek 1 kasik menemen 1 dilim ekmek
Yatana kadar acikirsam yogurt yada meyve yerim
ceydos cum sen neler yaptin hadi bakalim birincilik bizim
Su 2 oldu yatana kadar devam
Spor egzersiz yuruyus ev isi
Yawrukush @Ceydos
menün güzel olmuş bence, sütlaçta hafif bir tatlı bence sorun olmaz . su biraz fazla olup sporda olursa daha güzel olur :)Bugünkü menüm
Kahvaltı (10.00)
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane yeşil zeytin
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Öğlen (14.00)
1 kase sütlaç (annem yapmıştı dayanamadım)
Akşam (17.30)
1 tabak tavuklu pırasa yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Su; 1 litre
Spor akşam yaparsam yazarım
akşamı da dediğin gibi hafit tutarsan güzel olmuş menün . benim de canım simit çekiyor bu ara . yağmur yağdığı için gidip alamadım bugün ama yarın alırım sanırım .Mutlu hafta sonları herkese
09:00 yarım simit peynir,zeytin,domates,salatalık (ctesi günleri sabahları şirkette kahvaltı ediyoruz ben aşırıya kaçmadan aralıklı orucumu bi tek bu sbh bozuyorum)
15:00 2 ince dilim karabuğday ekmeği yine peynir zeytin ve 2 dilim dana jambon (şarküteri alışkanlığımı bırakalı bi kaç yıl oldu ama canım çekti)
Şimdi avmye gidiyoruz ben akşam yemeği için salata yemeği planlıyorum değişeceğini sanmıyorum çünkü çok karbonhidratlı bi gün oldu ekmek simit pek tükettiğim şeyler değil.
Yawrukush
stitch
milkk
Afiyetler olsun.Bugünkü menüm
Kahvaltı (10.00)
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane yeşil zeytin
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Öğlen (14.00)
1 kase sütlaç (annem yapmıştı dayanamadım)
Akşam (17.30)
1 tabak tavuklu pırasa yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Su; 1 litre
Spor akşam yaparsam yazarım
Teşekkürler, tamam o zaman eski sistem devamCok sevdim takimimizin bu rekabetci halini, ne guzel kadinlarsiniz...
Hey masallah yok mu sporlari arttiran :))
Keyifli vakit gecirmeler canim misafirinizle , aman diyetini bozma :)
Cok guzel bir gun olmus
Ayrilik falan yok kuzum, yanlis mi anlasildi acaba benim mesajim.
Takimimizda 2 listemiz var, birisi her cuma yarismaya katilan arkadaslarin listesi, digeri liste disinda kilolari verip hedeflerine ulasan arkadaslar listesi.Bu iki listedede herkes ayni haklara sahip.
Sen yeni dogum yaptigin icin ve kucuk bebisin oldugu icin, yarisma listesinin agir sorumluluklari uzerine binip, seni bunaltmasin istedim.
Fakat yarisma listesinde olmak istersen, bunuda konusup , karara baglayabiliriz.
Senin mutlu , huzurlu bir sekilde kilo vermen benim icin en onemlisi.
Anladim canim, beslenme duzeninde varsa benim soyledigimi kulak arkasi et :)
Canim benim uye girisinle ilgili bir sorun varsa, ben editorlerle gorusebilirim ve sorunu hallederiz.
SIkinti yasamani istemiyorum canim, beni haberdar et..
Sutlac odul olsun canim ama mutlaka spor yap ,sutlaci telafi etmek icin..
Muthis sporlar, su da cok iyi, menude harika...
Canim sabah 4 dilim ekmek, birde kizarmis ekmek olunca insanin yiyesi geliyor, birde aksam 1 dilim ekmek var, biliyorum bu sekilde kilo verebiliyorsun ama gel gunluk ekmek dilimi miktarini 3 dilimde tutmaya calisalim, tas catlasin 4 dilim ye fazlasini yeme olur mu:)
Bol ter atmalar canim.![]()
1 mile 2 mile seklinde bilmiyorum. Sadece ilk 15 dakika yapıyorsun birkaç gün vücudun alışınca 30 dk onada alışınca 45 dakika. Ben yapimistim bir ara 15 dk çok yorulmamistim açıkçası. 30 dk dan baslayabiliriz. Bide mekik ekleyelim mi benim göbek aldı başını gittiLeslie yapmadim sanirim.
O daha hafif galiba..
Sen biliyor musun yani 1 mile 2 mile ne zaman yapiliyor anlamadim???
Onu yapabiliriz galiba![]()
Cok cok guzel canimcim :)cumartesi menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı vişne reçeli
ara : 5 kuru erik
1 bardak süt
akşam : fırında patatesli hamsi
zeyinyağlı salata
1dilim ekmek
su : 1 litre
spor : 20 dk eliptik
100 zıplama
dambılla kol çalışma
biraz bacak hareketleri
15 mekik
Yawrukush
stitch
plasticwoman
Canim menun gayet guzel, ben begendim, oldukca az miktarda yemissin, egzersizde yaparsan sahane olur :)Annem yeni gitti yani biraz sekteye ugradi benim diyet kesinlikle.
Cunku pirinc hayatta yemezdim.
Yine en masumu sadece onu yedim.
11.00 2 zeytin, yarim dilim tam bugday,az köy peyniri,yarim sucuklu yumurta,kabak,sogan,peynir,yumurta ve az undan yapilmis krep ten biraz.
19.00 10 adet yaprak sarma,yarim kase yogurt.
Gun icinde 1 lt su,2 Turk kahvesi,3 cay...
Evdeydim hareket yoktu.gece ya kendi egzersizime ya da leslieye baslayacagim.
Ya sarma 350 kalori kadar aslinda ama icim hic rahat degil diyet mantigim cok farkliydi ama anneler iste.
BlancKahkul
Leslieyi mesela 1 hafta biri, diger hafta digeri seklinde 3 hafta yapabilirsin.Peki ilk 10 gun 1 mile falan mi ya da istege gore mi bir sistemi yok mu onu anlayamadim canim.
Ya bir de cok basit seyler yemek istiyorum beni doyuracak ama cok ugrasmayacagim ve bazen ayni seyleri ustuste yiyebilecegim.
Mesela kabak yumurta sut yogurt falan severim.
Karar veremiyorum ne yapacagima.
Mesela yumurta yiyen arkadas 2.5 kg verdi pek anlamadim daha tam ne yaptigini ama o tarz 1,2 kilo hizla verirsem sonra yavas yavas veririm diyorum ama ne onerirsin var mi fikir?
Anlastik canim :)Teşekkürler, tamam o zaman eski sistem devamağır gelir öteki türlü evet.