- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.107
- 133
HarikaDunden taze okyanus fotosu kizlar,sizi fotografla biktiracagim
Eki Görüntüle 2595502
Eki Görüntüle 2595503
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikaDunden taze okyanus fotosu kizlar,sizi fotografla biktiracagim
Eki Görüntüle 2595502
Eki Görüntüle 2595503
Ekmeklerini yemediysen iskender kotu degil canim, afiyet olsun :)11.00 Yogurtlu suda pisirme 1 yumurta
4 zeytin az köy peyniri,ceyrek dilim tam bugday ekmegi:)
17.00 malesef iskender ama ekmeklerini cok azicik yedim.
500 kalori kadar vardir herhalde max.
Ama disaridaydik kalabalikta en masum kabul edebilecegim buydu.
Baska bir sey yemeyecegim.
Acikirsam belki ayran.
Gun icinde 1 lt su 2 Turk kahvesi 2 cay
13000 adim atmisim bugun egzersiz yapamayabilirim belli de olmaz.
Yawrukush kaptanim
bugun tartida eksi gordum ama cuma ve pzt fobim olabilir
BlancKahkul eşim,sen ne yaptin
Eski yemek duzenine kiyasla ne kadar saglikli bir beslenme tarzina gecmissin , harika :)Acikmadim (bu çok nadir bir olay) acikmamisken hazır birşey yemeyeyim dedim :)
Evet elimizle besledik kuslari, cok tatlilar, insanlarada cok alisiklar,guzel yorumuna tesekkur ederim.Harikane guzel bir sürü kus var. Sizde maşallah hiç iki çocuk annesi gibi değilsiniz
![]()
At tabi..iyi olur gormedigim yer neticede.Dunden taze okyanus fotosu kizlar,sizi fotografla biktiracagim
Eki Görüntüle 2595502
Eki Görüntüle 2595503
Aynen oyle yaz.Bakarım tabi. 8 dk karin egzersizi mi yazayım.
Paylasirim guzel yerlere gittikce :)At tabi..iyi olur gormedigim yer neticede.
Aynen oyle yaz.
Eşim hafta içi izin yapabiliyo o yüzden benim için haftasonu bişey ifade etmiyoIkinizede Allah kolaylik versin gulum :)
Kacamaklara 10 dk yuruyus cezasi gelsin canim :)
Gule gule kullan canim saclarini, bende boyatmak istiyorum, benimde kendi rengim kumral ama burada ombre, balyaj 400-500$.
Karar verdim bu hafta boya alip kendim boyayacagim , bakalim neye benzeyecegim :))
Meryemcim aramiza hosgeldin , ben Ozge ,32 yasindayim, takimin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum.
Bende beden egitimi ogretmeniyim ama suan calismiyorum.
Evlatlarini Allah bagislasin, hergun menu paylasimi yapip, ugrayabildikce sohbete gelmen yeterli.
Agir bir diyet hic ihtiyacin yok zaten emziriyorsun.
Burada sohbet, muhabbetle gider kilolar :)
Masallah oglunada, sanada, yazin tadini cikarirsiniz bol bol :)
Canim biskuvi ve corba haric bir sey yok menunde bugun, firsatin mi olmadi yemeye?
Kalori olarak diyete uygun ama saglikli bir menu olmamis..
2 gunde menun gayet guzel olmus canim, cok sevindim hafta sonunu , kacamaksiz atlatmissin :)
Evett mekik çekmeyi hiç sevmiyorum tam ceza oluyo banaFirsat mi bulamadin sende yemeye canim, tek ogunle nasil dayandin, masallah sana..
Gazimiz, motivasyonumuz her zaman mevcut:)
Cezalarini da yapmissin harikasin :)
Sağol canım bu sabah 62.5 çıktm ama cuma 62.3tüm sen kaç kiloydunSlm.
Kalori olarak iyi egzersizin de guzel.
Hem cizi miktari hem de kahvalti etmedin miben bugun biraz iskender yedim senden fazla
erken ve az yedim tek siginabilecegim nokta bu
2 gunun menusu de cok guzel canim afiyet olsun...seni ornek almaliyimsu an ki kilon kac,baslangic kilonu gordum 64tu de
Harika ya içim açıldıDunden taze okyanus fotosu kizlar,sizi fotografla biktiracagim
Eki Görüntüle 2595502
Eki Görüntüle 2595503
Fazla değilmişsin canım boyun kaçmelisa- bende 65.5 la basladim 7 gun once.
Simdi 65 im.
Seneler sonra 50li sayilari gormek istiyorum:)
Boyum 162.Fazla değilmişsin canım boyun kaç
Bende aynıydım seneler sonra 50li sayıları gördüm ama boğazımı tutamadm gene çıktm buralara artık bida incez inşallah![]()
lütfen yanımızda piknik sepetide vardı de tam olsun.nedense hayallerimde öyle canlandı.Dunden taze okyanus fotosu kizlar,sizi fotografla biktiracagim
Eki Görüntüle 2595502
Eki Görüntüle 2595503
balık yemeyi özledim bir haftadır sayıklıyorum bir gidip alamadım.afiyet olsun canım.İyi geceler
Sabah
Yarim gevrek tereyagli yumurta peynir 5 zeytin 2 dilim kadar ev ekmegi cay
Ara
Cay elma
Ogle
Az yagda hamsi tava saymadim nekadar yedim bi kase yesil mercimek roka marul
Ara
yesil cay az yulafli bar
Aksam
5 kasik pirasa az hamsi marul
Ara
1 isirik portakalli kurabiye cay
Su 2.5lt oldu
Spor 45dk tempolu yuruyus 15 dk egzersiz bolca ev isi yap yap bitmiyor
Yawrukush
CEYDOS
Evet canim sagol bende ozlemisim bayagdir yemiyorduk aslinda haftada en az iki kere yeriz ama bu ara esim pazara pek cikamadi ondan dolayi yiyemedik bugun bayram ettim cok sukurbalık yemeyi özledim bir haftadır sayıklıyorum bir gidip alamadım.afiyet olsun canım.
Ben pek bilmiyorum ketojenik olayiniben bugün ketojenik ekmek yaptım kendimemifihafa harika oldu sende denemelisin hem 1 tanesi bile çok güzel tok tutuyor.
bende birden daldım içine umutluyum bakalım.@Ben pek bilmiyorum ketojenik olayini
İyi geçiyordur inşallahBugun buyuk oglumun arkadasinin dogum gunu partisi var, simdi bir dus alip, hediye almaya gidecegiz Akin'la.
Sonrada ogle yemegimizi yer, dogru dogum gunune gideriz :)