• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sahur yemeğim
Ve Günaydın
Hayırlı kandiller
Bugün oruçluyum inşallah 😇

Eklentiler

• 4439891A-8F20-4ADD-A880-08D8D17167FA.webp
    4439891A-8F20-4ADD-A880-08D8D17167FA.webp
    165,4 KB · Görüntüleme: 23
😀😀😀çok güldüm şu an sonunda birinin dikkatine çekti.
Akşam kardeşimle aynı konuşmayı yaptık.
1.iş yerimin yemekhanesinde güzel yemek çıkmayınca hep kaçtığımız bir kebapçı var.orda da beni doyuran tek şey hem hafif hemde severek yediğimden 😀
2.hergün lahmacun ve mercimek çorbası içsem bıkmam valla.
Yani lahmacun beni değil ben lahmacunu buluyorum😀😀😀
Valla da diyecektim CEYDOS CEYDOS a “naapsın onla doyuyodur” diye 😂😂😂😂😂

Evettt bugun ben;
09.00 1 haslanmis yumurta 2 ceviz 1 kucuk kirmizi biber az köy peyniri 4 zeytin.
14.00 1 tabak kuru fasulye-az yogurt
18.30 pirasa corbasi(70 cal)az mantar(50 cal)

Gun icinde 1 lt su, 1Turk kahvesi,1 neskafe,3 cay,4 bitki cayi...
Bugun spor yapmayabilirim emin degilim ama.kendimi biliyorum cabuk bikiyorum.
Bikmamak icin bazen 2 gunde 1 yapmak istiyorum.

@BlancKahkul nasilsin neler yaptin?
Beğendim
Afiyet olsun

Dünkü menüm
Sabah: 6:30 kepek ekmegindem yoğurtlu burschetta
Öğle 12:00
Ezogelim çorbası fırında patatesli köfte barbunya salatası ayran
Akşam 20:30 annemdeydım
Patates yemeği
Fırında tavuk
Kerevizli havuçlu turplu yoğurtlu meze
Ara: çaylar
Spor : 30 dk yürüyüş

ben okey derim tabi eş yarışmasıda devam etsin mi bu arada çok motive ediyor gibi yani en azından beni.

caaaanım seni görmek ne kadar güzel diyet iyi gidiyor bende.sen nasılsın çocuklar nasıl oldu?
Cocuklar cok sukur daha iyiler ama ben dun yine grip oldum sessiz sakin kendimce yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ozellikle saat 5 6 dan sonra bisey yemiyorum hizla kilo alimini durdurdum eksiye gecmeye cbasladim sukur sen neler yapiyorsun

Merhaba Canım Cuma için uğraşıyoruz bizde durumlar aynı :) sen nasılsın hastalıklar nasıl oldu.
Cok sukur canim eminim cumaya guzel eksiler gelicek bende evde cuma ya yarisiyorum kendimle kimseye solemeden dikkat etmeye basladim gerci gunduz yiyorum ama aksam yediklerimi kestim

Gunaydin guzel arkadaslarim, yine asiri yorucu bir gunun gecesindeyim.
Menu tablomuzu affiniza siginarak sabah hazirlayacagim, cocuklari uyuttum gozlerim kapaniyor.
Tarti icin bugun son gunumuz,menulerle,bol su icmeye dikkat edelim.
Hepinizin Regaib Kandili mubarek olsun,Allah gonlunuzden gecen seyleri hepinize versin.♥️
Seviyorum sizi , gorusmek uzere ☺️

Gunaydin guzel arkadaslarim, yine asiri yorucu bir gunun gecesindeyim.
Menu tablomuzu affiniza siginarak sabah hazirlayacagim, cocuklari uyuttum gozlerim kapaniyor.
Tarti icin bugun son gunumuz,menulerle,bol su icmeye dikkat edelim.
Hepinizin Regaib Kandili mubarek olsun,Allah gonlunuzden gecen seyleri hepinize versin.♥️
Seviyorum sizi , gorusmek uzere ☺️
Sagol seninde regaip kandilin mubarek olsun. Sana iyi dinlenmeler. Bizde seni seviyoruz☺

Ayy canim beraber zaman geçirin bol bol seni anlıyorum buyuk kızım küçükken bende caisyordum bakiciya gittigi icin cok hastalaniyordu kis ve ramazanda sıcaklara denk geliyirdu annemlere biraktik ondan herhalde aramizda kopukluk oldu şimdide kucuk kardeşleri var pek anlaşamıyoruz

Hosgeldin canim insallah kilolarını verebilirsin

Çok geçmiş olsun verirsin insallah diyetisyen e de gidiyormuşsun o seni daha da iyi yönlendirir grupta motivasyonun yüksek olur yaza kadar gider kilolar

Way masallah.ya çocukların büyükmüş arkadaşım çocuklarımıza.rabbim hayırlı yazılar yazsın kötüye fırsat vermesin

Hiç sorma arkadaşım bende stres oldum sanki 75 e çıkmış gibi hissediyorum kendimi
Amin arkadasim Allah razi olsun

Gunaydin
Kandiliniz mubarek olsun

Erkenden kalktim eggloaf yapiyorum.
Ama bugun icin degil yarin icin

Bugun ki beklenen menum

Ögle : Keto künefe
Aksam : Tavuklu Kremali kabak Makarna

CEYDOS CEYDOS
Selam kandilin mübarek olsun öncelikle
Dün iyi uyumuş ve dinlenmiştim ve de daha iyi beslendim
Bebeğim tam üç kere doydu sütümle. Sevinçten ağlamıştım. Hatta gülücükler saçtı. Bir 60 lık mama yemişti sütler hariç.Sonra tesadüf eseri Yaklaşık 12 saat sonra (huysuzluk yapmayınca alt değiştirmek aklıma gelmedi) altını değiştirdim ve kuş gibi hafif bezi :( çok az yapmış acaba o an doydu ama sütüm mü kalitesiz yaramadı. Ama yaramasa da çiş nerde?Kesin kilo almaz mı bu durumda :(
Toplam 4 kere veriyorum da, istisnai durum oldu. Doydu sanınca iki mamayla günü kapadım

Hayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmaz :( spora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum :(

Back
X