Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya Valla benim de hic içime sinmedi.leblebi ve pilav olmamış onun dışında menün iyi canım
İyi geceleriyi geceler bu gece bende kaçıyorum. 4. takım iyi geceler.![]()
Allah kabul etsinSahur yemeğim
Ve Günaydın
Hayırlı kandiller
Bugün oruçluyum inşallah![]()
Valla da diyecektimçok güldüm şu an sonunda birinin dikkatine çekti.
Akşam kardeşimle aynı konuşmayı yaptık.
1.iş yerimin yemekhanesinde güzel yemek çıkmayınca hep kaçtığımız bir kebapçı var.orda da beni doyuran tek şey hem hafif hemde severek yediğimden
2.hergün lahmacun ve mercimek çorbası içsem bıkmam valla.
Yani lahmacun beni değil ben lahmacunu buluyorum![]()
BeğendimEvettt bugun ben;
09.00 1 haslanmis yumurta 2 ceviz 1 kucuk kirmizi biber az köy peyniri 4 zeytin.
14.00 1 tabak kuru fasulye-az yogurt
18.30 pirasa corbasi(70 cal)az mantar(50 cal)
Gun icinde 1 lt su, 1Turk kahvesi,1 neskafe,3 cay,4 bitki cayi...
Bugun spor yapmayabilirim emin degilim ama.kendimi biliyorum cabuk bikiyorum.
Bikmamak icin bazen 2 gunde 1 yapmak istiyorum.
@BlancKahkul nasilsin neler yaptin?
Cocuklar cok sukur daha iyiler ama ben dun yine grip oldum sessiz sakin kendimce yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ozellikle saat 5 6 dan sonra bisey yemiyorum hizla kilo alimini durdurdum eksiye gecmeye cbasladim sukur sen neler yapiyorsunben okey derim tabi eş yarışmasıda devam etsin mi bu arada çok motive ediyor gibi yani en azından beni.
caaaanım seni görmek ne kadar güzel diyet iyi gidiyor bende.sen nasılsın çocuklar nasıl oldu?
Cok sukur canim eminim cumaya guzel eksiler gelicek bende evde cuma ya yarisiyorum kendimle kimseye solemeden dikkat etmeye basladim gerci gunduz yiyorum ama aksam yediklerimi kestimMerhaba Canım Cuma için uğraşıyoruz bizde durumlar aynı :) sen nasılsın hastalıklar nasıl oldu.
Sagol seninde regaip kandilin mubarek olsun. Sana iyi dinlenmeler. Bizde seni seviyoruz☺Gunaydin guzel arkadaslarim, yine asiri yorucu bir gunun gecesindeyim.
Menu tablomuzu affiniza siginarak sabah hazirlayacagim, cocuklari uyuttum gozlerim kapaniyor.
Tarti icin bugun son gunumuz,menulerle,bol su icmeye dikkat edelim.
Hepinizin Regaib Kandili mubarek olsun,Allah gonlunuzden gecen seyleri hepinize versin.
Seviyorum sizi , gorusmek uzere![]()
Amin arkadasim Allah razi olsunAyy canim beraber zaman geçirin bol bol seni anlıyorum buyuk kızım küçükken bende caisyordum bakiciya gittigi icin cok hastalaniyordu kis ve ramazanda sıcaklara denk geliyirdu annemlere biraktik ondan herhalde aramizda kopukluk oldu şimdide kucuk kardeşleri var pek anlaşamıyoruz
Hosgeldin canim insallah kilolarını verebilirsin
Çok geçmiş olsun verirsin insallah diyetisyen e de gidiyormuşsun o seni daha da iyi yönlendirir grupta motivasyonun yüksek olur yaza kadar gider kilolar
Way masallah.ya çocukların büyükmüş arkadaşım çocuklarımıza.rabbim hayırlı yazılar yazsın kötüye fırsat vermesin
Hiç sorma arkadaşım bende stres oldum sanki 75 e çıkmış gibi hissediyorum kendimi
Günaydın senin d kandilin mübarek olsunGunaydin
Kandiliniz mubarek olsun
Erkenden kalktim eggloaf yapiyorum.
Ama bugun icin degil yarin icin
Bugun ki beklenen menum
Ögle : Keto künefe
Aksam : Tavuklu Kremali kabak Makarna
deme ya çok kötü olur.bu kadar emeğin boşa gider.o zaman dualarım seninle olmaması için.