• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamünaleyküm kizlar , çok üzücü bir sabaha uyandık , bir sürü şehidimiz var , çok üzgünüm , Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin inşaallah . Kandil gecesi şehit oldular . Allah ülkemizi bu zalimlerden korusun . Hepimiz için hayırlı cumalar , şehitlerimize dua etmeyi unutmayalım lütfen şu mübarek günde .

Kilo bildirimimi düzeltiyorum
Geçen cuma : 59.7
Bugün : 59.1
Fark : -600 Gr
Yüzde : % 1
Yawrukush Yawrukush stitch stitch plasticwoman plasticwoman
IMG_20200228_115441.jpg

Selamünaleyküm kizlar , çok üzücü bir sabaha uyandık , bir sürü şehidimiz var , çok üzgünüm , Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin inşaallah . Kandil gecesi şehit oldular . Allah ülkemizi bu zalimlerden korusun . Hepimiz için hayırlı cumalar , şehitlerimize dua etmeyi unutmayalım lütfen şu mübarek günde .
Aleykum selam :(Öyle çok kötü bir sabahti amin..

ilk kilo ölçümümü aldım.hiç fena değil ama beklediğim gibi de değil regl yüzünden sanırım.pilates sonrası tekrar ölçülüp hangisi düşükse paylaşacağım.
haberleri duyunca düzgün uyuyamadım dinlenmediğim içinde fark az olabilir tabi.

tamam takibe alicam bu arada instagrama giremiyorum internet çekmiyor.

Evet çok sayıda şehit var bu nedenle interneti kestiler Twitter da girilmiyor

Gecen hafta:65.2
Bu hafta:64.6
Fark:0.6
Yuzde:0.92
Gelecek hafta istenen:63.5

Cok hizli kilo veren biri degilim evet ama taa pazartesi bile 64.4 gormusken bu kadar ekmek pilav hamur isi tatli yememeye daha artiyorsa bilemedim yani.
Cok da muhim degil buna moralimi bozup birakma veya yavaslatma hatasini yapmayacagim.

Ama bu hafta benim haftam olacak demistim,benim degilmis😁😁
dun geceden beri cok uzgunum Allah rahmet eylesin şehitlerimizi.

Güzel Canım başlangıçta veriliyor bir şekilde azaltınca ama sonra daha da dikkat etmek gerekli.

Kilo bildirimimi düzeltiyorum
Geçen cuma : 59.7
Bugün : 59.1
Fark : -600 Gr
Yüzde : % 1
Yawrukush Yawrukush stitch stitch plasticwoman plasticwoman Eki Görüntüle 2597765

Süpersin Canım :* tebrikler

ilk kilo ölçümümü aldım.hiç fena değil ama beklediğim gibi de değil regl yüzünden sanırım.pilates sonrası tekrar ölçülüp hangisi düşükse paylaşacağım.
haberleri duyunca düzgün uyuyamadım dinlenmediğim içinde fark az olabilir tabi.

Evet dinlenmek çok etkiliyor bende uyuyamadım bir de eşimde Videolar vardı ona baktım çok üzüldüm, en çok elimizden bir şey gelmiyor ya o dahada üzüyor. sabahta geç kaldım, tartıya çıktım ama gözlerim açılmamıştı düşecektim dengemi kaybettim. Yarın tekrar bakacağım bende bakalım kaç çıkacak. Bu hafta protein sebze yapacağım ve bol cardio + pilates bakalım güzel bi eksi gelir inşallah.

Evet dinlenmek çok etkiliyor bende uyuyamadım bir de eşimde Videolar vardı ona baktım çok üzüldüm, en çok elimizden bir şey gelmiyor ya o dahada üzüyor. sabahta geç kaldım, tartıya çıktım ama gözlerim açılmamıştı düşecektim dengemi kaybettim. Yarın tekrar bakacağım bende bakalım kaç çıkacak. Bu hafta protein sebze yapacağım ve bol cardio + pilates bakalım güzel bi eksi gelir inşallah.
d vitamini takviyesi alıyor musun canım?ben onu aldığım zaman daha iyi kilo veriyorum sanki haftada 1 sandoz mutlaka içiyorum.

d vitamini takviyesi alıyor musun canım?ben onu aldığım zaman daha iyi kilo veriyorum sanki haftada 1 sandoz mutlaka içiyorum.

Evet canım onu da diyecektim benim demirim düşük, D vitaminin düşük, b12 düşük. Geçen hafta bitti hepsi bi türlü gidemedim 3-4 gündür kullanmaya başladım çok etkiliyor gerçekten. B12 almadım sadece. Ama Demir ve D vitaminimi tekrar almaya başladım.

Merhaba hanımlar
Bu gece hiç uyuyamadım askerlerimizin ailelerini düşündüm icim parca parca oldu
Rabbim yardımcıları olsun sabırlar versin şehirlerinde rahmet diliyorum
Hiç de keyfim yok oğlumda huysuz
Kilo bildirimi
Geçen cuma 73.00
Bu hafta 72.30
Fark 700
Yüzde 0.95

Eklentiler

• 20200228_120749.webp
    20200228_120749.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 26
Artı çıkmaktan iyidir canım , cok spor yaptın belki kas yaptığın için eksi gelmemistir , hafta içi eksiye düşersin kesin .

Herşey mümkün Canım bakalım haftaya ne olacak biraz da stres yaptım, vitaminlerimi içemedim bir sürü etken oldu ayrıca regl olacağım Pazartesi o da var. Ama göbeğim geçen haftaya göre epey gitti kıyafetlerim daha da bollaştı eksi var kesin ama tartı da göremedim.

Merhaba hanımlar
Bu gece hiç uyuyamadım askerlerimizin ailelerini düşündüm icim parca parca oldu
Rabbim yardımcıları olsun sabırlar versin şehirlerinde rahmet diliyorum
Hiç de keyfim yok oğlumda huysuz
Kilo bildirimi
Geçen cuma 73.00
Bu hafta 72.30
Fark 700
Yüzde 0.95

Bi yanımız buruk buradayız bizde işte... Cuma ayrı heyecanlı olurdum şu an sıfır. Tebrikler Canım bir an önce “6” görürsün umarım.

Bi yanımız buruk buradayız bizde işte... Cuma ayrı heyecanlı olurdum şu an sıfır. Tebrikler Canım bir an önce “6” görürsün umarım.
2020 hiç iyi getirmedi bize
bilmiyorum bu türhaberler depremler virus salgını savaşlar şehit haberler
bunlar kıyamet alarımı...
3, dünya savaşı çok yakında olabilecekleri sölüyolar..

Herşey mümkün Canım bakalım haftaya ne olacak biraz da stres yaptım, vitaminlerimi içemedim bir sürü etken oldu ayrıca regl olacağım Pazartesi o da var. Ama göbeğim geçen haftaya göre epey gitti kıyafetlerim daha da bollaştı eksi var kesin ama tartı da göremedim.
Canim üzülme sporlardan dolayı kas olmuştur sıkılaşmışsindir sabitsin bişey yok bunda bende haftalardır gr gr veriyorum olsun az olsun bizim olsun 🤩

bende bu hafta regl olacagim normalde regl olunca tatlı krizilerim başlıyor deliriyorum...
çikolata bile yemek istemiyorum dokunmaya başladi.
kurtlu gözüyle görüyorum onu..
ne bilim hepsinde kurtlu görüyorum midemden kustuğumdan kurt çikmişti allahım ..affedersin :olamaz: :olamaz: :kusmuk:
üzülme sen haftaya eksi geleceksin :)
109 görürsün inşallah daha da eksilerde :KK200:

Hiç sorma bende öyleyim hiç sevinemedim bile
insallah canim

Rabbim yardımcıları olsun.

2020 hiç iyi getirmedi bize
bilmiyorum bu türhaberler depremler virus salgını savaşlar şehit haberler
bunlar kıyamet alarımı...
3, dünya savaşı çok yakında olabilecekleri sölüyolar..

Sadece bize değil genel sorun ama böyle düşünmemek daha da kötüyü çağırmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Kıyamet falan ben bilmem salgınlar için bu kıyamet alarmı değil diyor bazı alimler insanların kendilerinin çıkartıp piyasa saldığı bir virüs arkasından aşı gelir dedim gelir. Yaza doğru salgın kalmayacak zaten havaların ısınması lazım. Dünya savaşına gelince Arap yardım adası zaten çoğu İngilizler tarafından kurulan, marşları, bayrakları bile olmayan resmen geçici bölgelerdi, orada farklı bir savaş var biz içindeyiz ama ileri zamanda bu durumun büyüyeceğini sanmıyorum. İstediklerini bir şekilde alıyorlar olan bizim kardeşlerimize, şehitlerimize oluyor.

Canim üzülme sporlardan dolayı kas olmuştur sıkılaşmışsindir sabitsin bişey yok bunda bende haftalardır gr gr veriyorum olsun az olsun bizim olsun 🤩

Aynen Canım bende öyle diyorum kendimi strese sokmayacağım :) bakalım regl olursam güzel eksi gelir. Öyle Canım başlamasam yemeye devam etsem ne olacaktı 130 kg olurdum herhalde böyle yazınca yok ya olmam çok diyordum ama hamilelik, depresyon anlamadan 122 oldum Zaten kendimi öyle görmesem bile. Kendime zaman tanımalıyım daha 1 ay oldu güzel yol kat ettim.

bende bu hafta regl olacagim normalde regl olunca tatlı krizilerim başlıyor deliriyorum...
çikolata bile yemek istemiyorum dokunmaya başladi.
kurtlu gözüyle görüyorum onu..
ne bilim hepsinde kurtlu görüyorum midemden kustuğumdan kurt çikmişti allahım ..affedersin :olamaz: :olamaz: :kusmuk:
üzülme sen haftaya eksi geleceksin :)
109 görürsün inşallah daha da eksilerde :KK200:

Şnşallah canım, sende kendini zorlama ne güzel yemiyorsun biliyorsun neyi yiyemeyeceğini de ısrar etme yiyeceğim diye :)

Back
X