• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takım arkadaşlarım psikolojik desteğe ihtiyacım var. bir konuda kararsız kaldım. biliyorsunuz 1200 gr verirsem kendime ödül bugün sütlü kahve içecektim. sütü aldım ama 100 gr eksik verdiğim için içmeyi hak edip etmediğim konusunda kendimle kavgadayım saatlerdir.siz ne düşünüyorsunuz ne yapayım?
ikinci çelişkim de ya içersem ve bu , bu hafta ki kilo vermemde negatif yansırsa
offff çıkmaz sokaktayım.hadi bana yardım.ne derseniz onu yapacağım.
Bence hic sakincasi yok. Kahveden bu kadar korkmani ankiyamadim sekerli mi iciyorsun. Afiyetle ic bence bende sabah icecegim nasipse. Ben sade seviyorum.

Bence hic sakincasi yok. Kahveden bu kadar korkmani ankiyamadim sekerli mi iciyorsun. Afiyetle ic bence bende sabah icecegim nasipse. Ben sade seviyorum.
sütlü içiyorum ya benim en büyük sorunum sütlü nescafe. kilolarımın yani. çok fazla içtiğim için bu hale geldim yeniden.

Geçen hafta : 69,8 kg
Bu hafta : 68,7 kg
Fark : -1,100 kg
Yüzde : % 1,58
Eki Görüntüle 2597819 Eki Görüntüle 2597820 Eki Görüntüle 2597821

yağdan vermişim kas yapmışım su oranımı arttırmışım bu haftaki hedefimden sadece 100 gr fazlayım harika sonuç
stitch stitch Yawrukush Yawrukush mifihafa mifihafa

Tebrikler Canım, böyle detay bilince insan daha da motive oluyor

Farketmeden zayıflamışım 😁. Sabah aç karna tartiliyorum
Pazar baslicam diyete. Bakalım 5 günde ne kadar vericem. 😅

Süpersin Canım takımın gücü işte bu.

bayılıyorum bu heyecana.sizde aynı şeyleri hissediyor musunuz bilmem ?cumaları sonuçlar açıklanana kadar ben kalkamıyorum laptop başından.

Kesinlikle Cuma günleri sürekli girip girip bakıyorum ilk bildirim yapıyorum falan ama bu hafta sabit olunca hiç heyecan yapamadım :(

Canim modumuzu dusurmek yok, muhtemelen kas kutlen artti bu hafta, elinden geleni yaptin.:KK200:

Canim yarin sabah firsatin olursa tartil , kilonu guncelleyelim canim..:KK200:

teşekkürler canım evet elimden geleni yaptım biraz spor az oldu ama hastalık mecbur yoksa 2-3 hafta geri atacaktı.

AA tartı güncellemesi oluyor mu ?

Guzel arkadaslarim cok az bir farkla 4. Olduk bu hafta.
Hepinizi tebrik ediyorum tekrar ☺

Tebrikler herkese pek faydam olamadı ama zararım da olmadı o nedenle seviniyorum :)

takım arkadaşlarım psikolojik desteğe ihtiyacım var. bir konuda kararsız kaldım. biliyorsunuz 1200 gr verirsem kendime ödül bugün sütlü kahve içecektim. sütü aldım ama 100 gr eksik verdiğim için içmeyi hak edip etmediğim konusunda kendimle kavgadayım saatlerdir.siz ne düşünüyorsunuz ne yapayım?
ikinci çelişkim de ya içersem ve bu , bu hafta ki kilo vermemde negatif yansırsa
offff çıkmaz sokaktayım.hadi bana yardım.ne derseniz onu yapacağım.

İç Canım 100 gr lafı olmaz bence, ayrıca ödülün sütlü kahve daha masum ne olacak.

birinci olalım ya ne 3. sü .hedefim en az 1000 gr bu hafta.aşağı düşmeyeceğim.
menünü beğendim.

Bence de 1. Olalım hastalık olayını atlatıyorum gibi regl var sırada salona gidemesem bile evde kardio yapacağım.

sütlü içiyorum ya benim en büyük sorunum sütlü nescafe. kilolarımın yani. çok fazla içtiğim için bu hale geldim yeniden.

Annemin de öyle ‘60’ kilo falan olması lazım az kilo alsın hemen kahveyi azaltır, sütü keser, ekmeği keser verir sonra yine devam bu şekilde döngü içerisinde o nedenle hep zayıf sinir bozucu :))) Ablam gibi takılıyor

Bugün yemek yapma günü oldu hem hafta sonu bana kalsın; hem de yemek miktarımı da dengeleyeyim rahatlıkla yemeğim olsun diye; bulgur pilavı, taze fasülye, fırın sebze, kıymalı Bulgurlu biber ve lahana sarması. Ev halkına da sabah için pişi yaptım ev hanımı ruhum kabardı yine :) ama bu hafta rahatım

Tebrikler Canım, böyle detay bilince insan daha da motive oluyor

Kesinlikle Cuma günleri sürekli girip girip bakıyorum ilk bildirim yapıyorum falan ama bu hafta sabit olunca hiç heyecan yapamadım :KK43:

Tebrikler herkese pek faydam olamadı ama zararım da olmadı o nedenle seviniyorum :)

İç Canım 100 gr lafı olmaz bence, ayrıca ödülün sütlü kahve daha masum ne olacak
Bence de 1. Olalım hastalık olayını atlatıyorum gibi regl var sırada salona gidemesem bile evde kardio yapacağım.
kesinlikle katılıyorum.bozulan baskülümde yoktu bu özellik.bu harika bişey.
bu hafta senden ciddi bir patlama görecekmişiz gibi hissediyorum ben.

Haha bundan sonra bana güvenin. Ben uçurucam bu takımı 😁
takımca harikayız zaten.sende hoşgeldin aramıza
Bugün yemek yapma günü oldu hem hafta sonu bana kalsın; hem de yemek miktarımı da dengeleyeyim rahatlıkla yemeğim olsun diye; bulgur pilavı, taze fasülye, fırın sebze, kıymalı Bulgurlu biber ve lahana sarması. Ev halkına da sabah için pişi yaptım ev hanımı ruhum kabardı yine :) ama bu hafta rahatım
oy pişi nasıl dayanıyorsun.
bende oturmuş sabah eşimi yumurta yemeye ikna etmeye çalışıyorum.neden? yemek yapma derdim ortadan kalksın diye
Bugün menü;

Öğle: (11:30) - 7 hurma

Akşam (14:30) - kırmızı et sote, bol salata

3 lt su
Bitki çayı
Beyaz çay
Filtre kahve

Eve girdiğimden beri yeni oturdum buraya geldim onda da, 3 saat yemek, mutfak toparlama işleri spor olsun.

Yawrukush Yawrukush stitch stitch
hamaratsın bugün valla

bugün gene yumurta macerası yaşadım. yumurtacım yumurtaları saklamış vermek istemedi büyük boyları. eh o zaman bende emaneten az alayım dedim. ayırmaya başladım görünürde olanlardan.ben bunlarla doymam ama neyse diyorum bir yandan da.gene aynı soru o kadar fark etmez ki dedi. bende eder tabi hatırlasanıza sizin verdiğinizle benim seçtiği arasındaki farkı dedim. gene ölçtü .50 gr aldığı yumurta. baktım içeri gitti bir koli getirdi bunlar olur mu peki dedi. baktım tam istediğim boylar. aralarda küçükler var . okey ama küçükleri büyüklerle değiştiricem dedim. en sona iki yumurta aldım.hangisi dedi sağ elimdekini uzattım. aynı zaten bunlar dedi.hayır dedim verdiğim daha ağır. gene ölçüm verdiğim 70 gr diğeri 66 gr çıktı. bu son açıklamam olur inşallah

Annemin de öyle ‘60’ kilo falan olması lazım az kilo alsın hemen kahveyi azaltır, sütü keser, ekmeği keser verir sonra yine devam bu şekilde döngü içerisinde o nedenle hep zayıf sinir bozucu :))) Ablam gibi takılıyor
annen kadar masum takılmak isterdim.kesemiyorum ben.süt yumurta peynir hayatımın mükemmel üçlüsü.kilo aldıran süt biliyorum.çünkü ben öyle az olsun tadında içeyim yapmıyorum.sütlü kahve içiyorum ardından süt içiyorum dev bira bardağım var onda yatmadan süt içiyorum içiyorum da içiyorum.

İyi akşamlar grubumun güzel kadınları azimli kadınları 😍

öncelikle bugün işlerim çok yoğundu malum aysonu şimdi eve giriş yaptım.

menüme geçeyim hemen

08:30 1 adet muz
13:00 1 kase mercimek çorbası salata ve yarım porsiyon tavuk şiş
18:30 6 adet köfte 3 kaşık kadar bulgur pilavı ve ayran

3 litre su içildi
Adımlarımda 🙈3846 da kaldı.
Bol kahve,çay
Şimdi de melisa çayımı içiyorum.

bu arada sevgili eşim milkk milkk bu haftaki desteğinden dolayı çok teşekkür ederim😀
En kısa zamanda tekrar eşleşmek isterim 😘
Sevgili kaptanım Yawrukush Yawrukush

annen kadar masum takılmak isterdim.kesemiyorum ben.süt yumurta peynir hayatımın mükemmel üçlüsü.kilo aldıran süt biliyorum.çünkü ben öyle az olsun tadında içeyim yapmıyorum.sütlü kahve içiyorum ardından süt içiyorum dev bira bardağım var onda yatmadan süt içiyorum içiyorum da içiyorum.
Bak yaa bunu bende son zamanlarda farkettim süt evet bende geceleri yatmadan koca bi bardak tarçınlı süt içiyorum bu kadar aç kalmama rağmen gram gram kilo veriyorum.bu hafta bende bırakıyorum sütü bakalım nasıl sonuç verecek.

Canim menulerin hep cok geliyor bana ama sen azimle veriyorsun kilolari :KK9:

Genelde TR saati ile 5e kadar canim

:KK9:

cok lezzetli gorunuyor, afiyet olsun

ben de takibe aldim hemen :KK36:

cok guzel :KK73:

:KK73:

canim uygulama degil de websitesinden denersen yukleniyor
ayrica resim cok buyukse de sorun oluyor, ben oyle olunca telefonumda screenshot alip boyutu kucultuyorum

gecen hafta 83.3 bildirmissin cnaim, bu hafta biraz daha dikkat edelim :KK66:

Teşekkür ederim 🤗
Selamlar kizlar, gecmisi okudum, kilolari not ettim.
Listemize bakayim, diger takimlarin durumu epey iyi gercekten.
Sizlerde elinizden geleni yaptiniz tum hafta, kilo veren , cermek icin ugrasan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Yeni gelen arkadaslarim, aramiza hosgeldiniz. :)
Hosbulduk canım:)

Tebrikler canim, harika bir eksi..:KK76::KK76:

Sahanesin Aslicim.:KK9::KK9:

Tebrikler canim cok sevindim, yarim kilodan daha kurtulmussun.:KK71::KK71:

Aramiza hosgeldin canim, ne guzel eksiyle gelmissin.
Ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Beraber kilolari guzelce verecegimize eminim.:KK200:

Canim modumuzu dusurmek yok, muhtemelen kas kutlen artti bu hafta, elinden geleni yaptin.:KK200:

Tebrikler canim.:KK9::KK9:

Ne guzel bir eksi canim.:KK71::KK71:

Keyifli okumalar Aslicim:)

Canim moral bozacak hicbir sey yok, kilo verme sureci cok inisli cikisli bir surec.
Bir cok sey etkilemis olabilir, dinlenme, tuvalete cikma, stres yapma vs vs.
Onumuzdeki hafta senin haftan olacak, tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

Feyzos eridin gittin gulum.:KK9::KK71:

Benimde hic keyfim yok canim, tebrik ederim ne guzel gitmis kilolar.:KK9::KK9:

Senink ilo bildirimini gormek ne guzel, wcya cikip bende bildirim yapacagim:)
Hosgeldin Senemim..:KK200:

Canim yarin sabah firsatin olursa tartil , kilonu guncelleyelim canim..:KK200:

Harika bir eksi ,bayildim..:KK9::KK71::KK76:

Esim bu hafta daha dikkatli olalim, menulerin takibimde:)

Insanin muhendis arkadasi, hatta kaptani olmasi ne guzel :)
Emeklerine saglik canim..

Teşekkür ederim🤗

İyi akşamlar;
Bugün de yorgunum yaa;

Kahvaltı
Zeytin, peynir, kepek ekmeği, haşl yumurta

aralarda ...
mercimek çorbası
Üç süt art çay
İncir tatlısı tırtıkladım
Muz
İncir

akşam
Dünden kalan patates salatası, pilav ve barbunya var . Az az yerim sanırım. Canım istemiyor. Koşturmaktan bitkinim

su: 11 veya 13 içmiştim bardak, 20 yapıcam inşallah

Yawrukush Yawrukush stitch stitch angelnesss angelnesss
Muz kardeşliği😍

Ogle yemeğim :)
Akşamda ezogelin corbasi 1 kase yogurt
Su 1.5 lt

Eklentiler

• 20200228_152503.webp
    20200228_152503.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 35
Back
X