- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
kesinlikle katılıyorum.bozulan baskülümde yoktu bu özellik.bu harika bişey.
bu hafta senden ciddi bir patlama görecekmişiz gibi hissediyorum ben.
takımca harikayız zaten.sende hoşgeldin aramıza
oy pişi nasıl dayanıyorsun.
bende oturmuş sabah eşimi yumurta yemeye ikna etmeye çalışıyorum.neden? yemek yapma derdim ortadan kalksın diye
hamaratsın bugün valla
Bende düşünüyorum da net karar veremedim bakalım araştırıyorum halen.
Canım ben artık onlar yiyince yemiş gibi oluyorum cidden ve gerçekten bende yemiş gibi tadı geliyor ve doyuyorum :) bu oruç süresince ilk kez böyle oldu daha önce hiç böyle bi şey yaşamamıştım.
Şu açlık oruçlarına geçsem epey hızlanacakta az kaldı ama bakalım.
bugün gene yumurta macerası yaşadım. yumurtacım yumurtaları saklamış vermek istemedi büyük boyları. eh o zaman bende emaneten az alayım dedim. ayırmaya başladım görünürde olanlardan.ben bunlarla doymam ama neyse diyorum bir yandan da.gene aynı soru o kadar fark etmez ki dedi. bende eder tabi hatırlasanıza sizin verdiğinizle benim seçtiği arasındaki farkı dedim. gene ölçtü .50 gr aldığı yumurta. baktım içeri gitti bir koli getirdi bunlar olur mu peki dedi. baktım tam istediğim boylar. aralarda küçükler var . okey ama küçükleri büyüklerle değiştiricem dedim. en sona iki yumurta aldım.hangisi dedi sağ elimdekini uzattım. aynı zaten bunlar dedi.hayır dedim verdiğim daha ağır. gene ölçüm verdiğim 70 gr diğeri 66 gr çıktı. bu son açıklamam olur inşallah
Alemsin valla :) bu kadar mücadaleye girmem herhalde :)) ben Zaten Online market alışverişi yapıyorum uğraşmam herhalde birde o kadar büyük yumurtalar bana tuhaf geliyor. M Boy alıyorum hep L hiç almıyorum.
annen kadar masum takılmak isterdim.kesemiyorum ben.süt yumurta peynir hayatımın mükemmel üçlüsü.kilo aldıran süt biliyorum.çünkü ben öyle az olsun tadında içeyim yapmıyorum.sütlü kahve içiyorum ardından süt içiyorum dev bira bardağım var onda yatmadan süt içiyorum içiyorum da içiyorum.
Sen kardeşim gibisin bi kutu sütü içer su içer gibi :) bende severdim ama sonra bıraktım ısıtıp içerdim annem gece yatmadan ballı süt içirirdi, sabahları kahvaltı da vardı bir de ay bak böyle anlatınca Canım istedi tadı damağıma geldi :)
Bak yaa bunu bende son zamanlarda farkettim süt evet bende geceleri yatmadan koca bi bardak tarçınlı süt içiyorum bu kadar aç kalmama rağmen gram gram kilo veriyorum.bu hafta bende bırakıyorum sütü bakalım nasıl sonuç verecek.
Canım koca bardak çok ama bana da Diyetisyenim vermişti 1 çay bardağı ama küçük olanlarından içiyordum içine tarçın atıp öyle daha iyi olur.