• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yine kupa kalkmış hemde bizim için.harika değil de ne.kilo verdim mutluyum birde eşimle beraber güzel kilolar verdik daha ne isterim.
eşler yarışması beni hırslandırıyor kaptanım. @gönülmeyvesi ile eş olduğumuzda da olmuştu daha sık yapsak sporla be raber eş yarışmalarını da devam ettirsek harika olur.

süper bu hafta dolu dolur egzersiz yapacağız.sadece cumartesi ve çarşamba için hasta külodu alsam fena olmayacak.

muhteşemiz ne diyeyim mifihafa sende harikaydın.bu hafta beslenmene bak dolu dolu değil.eşim beya biz bu işi kotaracağız.

yine karbonhidrat fazlan var dikkat et boyoz riskli hemde çok. spor ve su çok iyi

ahahaha ben biliyordum.bizim kız vermeden hafta geçirmez diyordum.çok sevindim canım.
O zaman ayni eslerle bu haftada yarismamiza devam edelim , tekrar tebrik ediyorum canim :)

abuk subuk bir saatte aklıma peynir yemek geldi.su içmemekten olamaz çünkü içiyorum dedim.peyniri yedim ve şükür geçti. bünyem tuz mu istedi acaba diyorum. tuz almıyorum hiç ondan olmalı
Tuzu az da olsa tuket canim tamamen kesme, ekmegide..

bu hafta takımımızda 1100 gr kilo vererek birinci olan CEYDOS CEYDOS 'u tebrik ediyorum (ben oluyorum kendileri)nasıl oldu anlamadan oldu ama oldu.takıma katkım olur diyordum ancak hiç kendi beslenme listelerimi paylaşacağım aklıma gelmemişti.
istikrarlı bir şekilde kilo veren tüm takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
bakalım bu hafta neler yemişim neler yapmışım.menü paylaşımlarını yaparken cuma ve cumartesi gününün tarihlerini karıştırmışım bu post altında düzelttim.

21 şubat cuma

22 şubat cumartesi

23 şubat pazar

24 şubat pazartesi

25 şubat salı

26 şubat çarşamba

27 şubat perşembe
Harikasin kucak dolusu tebrikler :)

Aynen öyle 21günü şekersiz diyeti deniyeceğim bakalım nasıl olacak sonuç
Cok guzel sonuclar alacagina eminim canim :)

Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasınız.. 👏🙂
Dün akşam giremedim misafirim vardı 😉
Kahvaltı..
Peynir. Zeytin.
Domates
2 dilim k. Ekmek
Yeşillik
Ara...
yoğurt elma
Öğlen..
Simit. peynir
Ayran
Ara..
Aktivya meyveli
Akşam..
Sebzeli Mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Ara..
1 galeta
Çay

2 lt su.
1 saat spor
5.000 adım 🏃
Canim afiyet olsun, simit ve meyveli yogurdu odule sayalim.
Adimlarin ve sporlarin cok guzel :)

UGunum canim. Dun bildirimde bulunamadim. Bir daha olmayacak. Ufak bir sorun yasadim.
kaptanim Yawrukush Yawrukush ve tum arkadaslar kusura bakmayin dun icin. simdu hersey yolunda. Kucuk bir sorun yasadim.
Tamam canim ,iyi olmana sevindim..

Yawrukush Yawrukush ozgecigim cift rakipler vardi sonucu ne oldu?
Bir de spor yarismasi yapiyordunuz puanli o ne oldu,gecen haftanin sonucu?
Canim siz gozumden kacmissiniz sonuclari duzenlerken ,hemen guncelledim, ozur diliyorum..

Biz yokuz burada her halde daha listeye girmedigimiz icin.
Zaten eşim de yok sanki kac gundur BlancKahkul BlancKahkul
Evet BlancKahkul BlancKahkul yok epeydir...

Evet formu doldurmustum.
Tamam canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor?

3mil Leslie açtım bebişle zar zor 2mil tamamladım👍🏻
şekersiz 1.günüm
Harikasin, masallah sana :)

canım sağol.nazar etme ne olur yumurta ye seninde olur.:nazar::halay:

yaradı cidden ama ben keto demiyorum ceto diyorum.kafama göre takıldım gibi geldi çünkü.ne kursuna gidiyorsun.

vay o zaman haftanın en çok kilo vereni sensin cancazım. oyyyy tüm hafta ne yedin bir döküm çıkarsan paylaşsak hatırlar mısın acaba?
Tum haftayi hatirlamam cok zor gulum ama bugunden itibaren duzenli yazacagim menulerimi.
Tamamen kacamaksiz, protein, sebze agirlikli beslendim tum hafta..

O zaman ayni eslerle bu haftada yarismamiza devam edelim , tekrar tebrik ediyorum canim :)

Tuzu az da olsa tuket canim tamamen kesme, ekmegide..

Harikasin kucak dolusu tebrikler :)

Cok guzel sonuclar alacagina eminim canim :)

Canim afiyet olsun, simit ve meyveli yogurdu odule sayalim.
Adimlarin ve sporlarin cok guzel :)

Tamam canim ,iyi olmana sevindim..

Canim siz gozumden kacmissiniz sonuclari duzenlerken ,hemen guncelledim, ozur diliyorum..

Evet BlancKahkul BlancKahkul yok epeydir...

Tamam canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor?

Harikasin, masallah sana :)
Yarın başlıyorum. Uzun soluklu bir diyet olacak benim için.. Yarışmalar içinde bana güvenebilirsiniz 😁😁 çok piss gaza geldim😂

Menümü yazayım:

Öğle: 1 incir, 2 hurma, az yer fıstığı

Akşam: yarım tabak bulgur pilavı
2 tane fırın mantar
Az zeytinyağlı taze fasülye
2 acı kırmızı biber
3-4 çatal kereviz salatası
1 tane kanat

Şu an acayip şişim :) canımın istediklerinden az az yedim hepsinin tadına bakma gibi oldu :)

2 saat yürüyüş, ip atlama yarışması için eve gidince yaparım.

Su: bugün içmeye fırsatım olmadı çok ama 2 lt olur
Maden suyu
Türk kahvesi
Filtre kahve
Yasemin çayı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch
Muthis bir menu, sporlar harika, ipte atlarsn daha ne olsun :)

Kacamak hakkimi bu sabah kullandim.cok degil zaten.yasaklar yine yoktu ama miktarlar fazlaydi.

12.00: cok peynir az menemen 1 yagda yumurta biber,isaret parmagim kadar simit

18.00 tavuklu yogurtlu cevizli kereviz salatasi

Egzersizi aksam yapacagim.
Canim cok az yemissin menun oldukca guzel :)

Günde ne kadar su içmem gerekir acaba 🤔
Aslinda bu sana ve vucuduna bagli, net bir rakam yok fakat deniliyor ki, yemeklerden once 1er bardak, yemeklerden 1 saat kadar sonra 1er bardak icersek , yaklasik 8 -10 bardak icilmesi oneriliyor gunde.

Ben dün bildirim yapamadım ama 59.6 çıktım tartıldım da dün yazamadım :)
Canim hosgeldin, nasilsin :)

Menüm
Sabah
1100
1 cavdr ekm 2 tereyag yumurta 2 catal peynir
Ara
2 dilim elma 2 dilim portakal
1600
Fırında.besamel soslu (sosu az çocuklara makarna da.yaptim çoğu makarna üstünde) karnabahar üzerine az kasar
Spor
Lesie 3 mil
Şu
2.5 litre su
Ip atlama varmis ben bilmiyordum şimdi başlıyorum zıplamaya (yanlız zıplarken altıma kaçırırsam bırakırım 🤪)
Canim yine guzel bir menu olmus, ipte atlarsam sahane olur:)

CEYDOS CEYDOS keto gibi beslenmek yaramis sanki

Gece cok kotu uyudum.
Ilk ogun 12 de

Mozarella, 3 ceri domates, Yarim avokado, biraz marul ve 10gr bademli salata
Yanina 50gr kdr karisik meyve

Aksam
Somon ve Mercimek corbasi olacak

Su ve sporu sonra guncellerim.
Adim 12. 500

Crossfit e gidip gitmemek de kararsizim.
Bu hafta cok yogun gececek. Yarin de is var. Sonra 3 gun kursa gidecegim. Hic sevmiyorum ama kendim basvurdum :KK70:
Canim yogun olmak ,bos durmaktan iyi, yorgunlugun dinlenince gececek ama isildayan demir pas tutmaz kuzum.
Afiyet olsun menun , sporun oldukca guzel..

Yok canım ben biraz duygusalım daha doğrusu etrafımdakiler hep beni güçlü olarak tanımlar bir çok işi bi arada yaparım; kimseye ihtiyaç duymam, herkese koşarım vs hal böyle olunca zaman zaman kendimi güçsüz, dibe çökmüş, yetersiz ve değersiz hissediyorum ve paylaşmıyorum da bu nedenle beni Rahatlatan yoluma devam etmemi sağlayan güç ise yemek bu nedenle de kilo olarak geri dönüyor işte.

İyi olmana sevindim Canım çok merak ettik. Kilona bakabildin mi

Ay inşallah 😍 Benimde hedefim o yönde.

Onu açıkladı kaptan geçmişe bakarsan görürsün Canım. fyzanur fyzanur biz 3. Çıktık ben dün sabit çıkmasam bugün ki eksiyi görsem daha iyi olurdu ama kısmet artık :) bu takım işi devam etse mi aynı şekilde kaptan Yawrukush Yawrukush herkes iyi uyum sağladı.
bu cuma bomba gibi geleceksiin sen , zaten bugün eksi de çıkmışsın , demekki ödem yüzünden sabit çıktın . zaten o menülere o spora sabit gelmen imkansızdı .

iyi akşamlar güzel takımım , nöbetten geldim , nasıl yorulmuşum bi kalktım bi uyudum , bi kalktım bi uyudum , az önce yemek yiyince kendime geldim , niyetliydim o da bi sersemletti kafamı . menümü yazıp geçmişi okuyacağım şimdi :) yarın da nöbetim var , vay vicdansızlar vay bana nasıl kıydılar diye şarkı söyleyesim var :KK70:

Manti nasil oldu canim, nasil yaptin?

Bu hafta katilimin artarsa, kilolar daha kolay gider eminim canim:)

Hic diyecek bir sozum yok, bende ayni keyifisizim..
Daha iyi olrsun insallah canim..

Yok canim tarti guncellememiz yok, @milkk tartilmayi unutmus, firsati olmamis oyuzden bu hafta tarti bildirimi olmadigi icin tartilmasini istedim :)

Afiyet olsun gulum..

Aramiza hosgeldin canim.Katilim formumuzu doldurmus muydun?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ben ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, beraber tum kilolari veririz insallah :)

Yine guzel birgun olmus canim :)

Nedir senin bu yumurtacidan cektigin :))

Cok guzel bir gun olmus yine canim :)

Hic egzersiz yapabildin mi canim?

Guzel bir menu olmus canim, sIki bir diyet yapmana hic gerek yok zaten, su anki duzenin gayet guzel :)

Menu guzel kuzum , sporda olsa ya da adim vs super olurmus :)
Nobet nasil gecti?

Harikasin disarida kendini ne guzel tutmussun :)
Afiyet olsun canim.

Guzel birgun olmus canim, agrin gecti mi?

Bende senin gibiyim , strese bagli yeme istegim cok artiyor.
Evde mutlaka kalorisi dusuk , canim istediginde tuketebilecegim seyler bulunduruyorum.
Diyet biskuvi, kalorisiz sekersiz caylar- hazir kahveler, sekersiz tatlandiricili kalorisiz icecekler vs.
Cunku ne zaman stres yapsam, kafam dolu olsa surekli yeme istegim oluyor.
Bunu yok edemiyorum, bununla yasamaya calisiyorum :))

1 saat yürüyüş yapmıştım canım

bugün menüm
sahur : yok ( dün nöbette 23.30 da yediğimle tuttum )

iftar : 5 kaşık yeşil fasulye
salata
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 tanecik zeytin
1/2 kk peynir
1.5 dilim ekmek

az sonra : serçe parmak boyunda hobi çikolata yiyeceğim ( geçen hafta hemşire arkadaşın ikram ettiği çikolata buzlukta beni bekliyor hala , cuma eksi çıkayım diye yememiştim :)
1 minik muz

su : 2 bardak oldu . hala içiyorum

spor : 15 dk eliptik yaptım az önce
dambılla 5 dk kol çalıştım

Yawrukush Yawrukush daha spor yapmadim. Iste attigim adimlar :D

CEYDOS CEYDOS ya tam turkcesini bilmiyorum kursun. Google translate e gore, calisma ortami temsilcisi :D
Mobbing veya is kazasi, psikolojik siddet veya herhangi bir sorun olunca cozum uretecegim.
Ilk defa gidecegim kursa, certifika alacagiz sonra

3mil Leslie açtım bebişle zar zor 2mil tamamladım👍🏻
şekersiz 1.günüm
muhteşem olmuş . bebeklerle iyi yapmışsın canım .
asena87 asena87 canim cok ozur dilerim, sizi eklemeyi unutmusum o_O bende dun tartilmayi unutmustum tartildim simdi 66.8 ciktim :KK76:Gecen cuma 68.2 idim, 1.4 kilo vermisim.

:KK5:***TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI***:KK5:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. mifihafa mifihafa & CEYDOS CEYDOS ====> % 1.20:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK9::KK9:2. @diyetlikadn & @AppLesma ====> % 0.96:KK9::KK9:
:KK73::KK73:3. plasticwoman plasticwoman & fyzanur fyzanur ====> % 0.50:KK73::KK73:
4. angelnesss angelnesss & @milkk ====> % 0.47
5. asena87 asena87 & BlancKahkul BlancKahkul ====> % 0.46
6. Arrietty_ Arrietty_ & @DeryaOnDiet ====> % 0.25
7. @gulum7 (sabit) & Yawrukush Yawrukush ===> % 1.02

Dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum, 1. olan arkadaslarim, mifihafa mifihafa ve CEYDOS CEYDOS odul olarak dilediginiz bir seyi yiyebilirsiniz, odulunuzu menulerinizde odul olarak yazin, afiyet olsun.:KK200:
eline sağlık özgecim , bizi motive eden şeyler bunlar harikasın :)
Kilo bildirimim: :KK76:
Gecen Hafta:68.2
Bu hafta:66.8
Fark:1.4
Yuzde:2.05
Eki Görüntüle 2598352
vuhhuuuuu bu ne kız muhteşem kilo vermişsin , sportein ve sebze ağırlıklı beslendim demişsin acilen proteine ağırlık vermem lazım benim de :)
Yarın başlıyorum. Uzun soluklu bir diyet olacak benim için.. Yarışmalar içinde bana güvenebilirsiniz 😁😁 çok piss gaza geldim😂
hahahah çok iddalı konuştun hadi bakalım takibimdesin görelim seni :)
Arkadaslar kahvalti sonrasi, es listemizi guncelleyecegim, yeni gelen arkadaslarimizi da ekleyecegim :)

afiyet olsun diyeceğim ama çoktan yapmışsınızdır kahvaltıyı :) nasılsın özgecim ?

Bugün sabah
2 dilim ekmek
30 gr peynir
Menemen
Bal 1 tatlı kaşığı

Öğle
1 tabak sebze yemegi
3 kasik pilav

Akşam yemeği resimde

Eklentiler

• 20200229_191346.webp
    20200229_191346.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 27
İyi aksamlar hanimlar

Sahur
3 hurma 2 kuru erik 1 kase pirasa 1 kupa sade kahve
Ara
yok malum☺oruc
İftar
1 kase tavuk corbasi 3 kasik pirasa 3 kasik kuru fasulye 5 kasik soslu yogurtlu makarna havuclu yesil salata

Su henuz 1 lt devam
Spor 250 ip atlama

Apartman olunca gurultu olacak diye pek yapamadim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Back
X