• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Galiba daha fazla Squat yapamiyacagim :))

Günün özeti

Kahvalti
▪10 Gr Badem + muz
Ara
▪Cay
Öglen
▪ Sebzeli tavuk, bol salata
Ara
▪ Kahve

Su 2 L

Spor özeti
1 saat bisiklet - > 13 km
1 saat crossfit
270 Squat

Spor saatime gore 1050 kalori yakmisim. Ki guvenilir nabiz olcer de takili oldugu icin.

Galiba tum gün yediklerimi yaktim :)

@DeryaOnDiet yine esmisiz biz. Gozumden kacmis
Sporun çok güzel canm ama az yiyorsun akşam yemeğinde yok bağışıklığın zayıflamasın dikkat et..

Yani 1 tabak 200 kalori bile olsa zaten bur ogun 250 kalori anca kilo vetmek icin .
Hem kalorinin icinde de yag orani yuksek
Benim ankayisimda hele zor kilo veren biriyse insan kaloriyi baya azaltmali yoksa diyet ise yaramiyor.
Misal ben diyet esnasinda bir hamur isi bir tatli yesem veremiyorum hic.
Verene de bravo valla hic oyle kolay vucut olamadim😀
Burda menulerde de goruyorum.o tarz seyler yiyorlar ara kilo da verebiliyorlar
Senin de oyle olabilir tabi.
Bend kolay kg veremem de emziriyorum şimdi bu nedenle eskisine kıyasla daha iyi veririm diye düşünüyorum

@Aomine Daiki , @tomrs , @LaMademoiselle takimimizin hamile fistiklari nasilsiniz?
@tuzsuz_ruh canim nasilsin?
@Derya_the_queen , kanadali35 kanadali35 nasilsiniz canlar?
@Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz , @AKovser, @Melegimkorusun , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi , @cinecin , @Harpy , @Falanfilannnn , @besive ozlettiniz kizlar sizde..
Bu vesileyle sizlerinde bir kulaklarinizi cinlatayim istedim.. :KK200:

İyice saldım kendimi bir türlü toparlanamıyorum iştahım açıldıkça açıldı
Tartılmıyırum ama hissediyorum
Vücudum ödem topladı resmen 😣😣

Neden bu kadar iradesizim nedenn
Başaramadım yine istediğim hdefe ulaşamadım yine 😔😔
Çok üzgünüm 😭

leslie yerine duvardaki squatı denesen .popiş harika oluyor squatla
Çok sukur herkes uyudu bende odanın koltuk ve halisini sildim
Dizlerim ağrır ceydosum onun yerine ayaklarımı karnına çekicem ebru sallı plates yapicam çünkü benim bağırsak problemim var göbeğim hemen çıktı
kolay gelsin. ben ders yaptırmıyorum çok şükür artık. ev daha çok şöyle : nehir bak sinirlerimi bozuyorsun derhal kalk dersini yap. nehir kimin adı nehir duymuyor musun beni. nehiiiiir kaldırma beni ayağa canına okurum senin. nihayet ses gelir tamam anne.
Oooo onda.ne var kızım kardeşine bağırma eylul odada yemek yeme eylul masanı topla eylul kıyafetlerini kaldır eylul. çöpünü boşalt eylul bağırarak konuşma
hergün kütüphaneye gidiyor 2 -3saat orda dersini ödevini yapıp geliyor sukur akşamları yatmadan öncede kitabını okuyor ondan rahatım
Menu gayet gusel canim. Cumsya ekdi yaparsin sen onu.
Gecen okunust bir yerde herseyin basi d vit eksikligi bas agridinin bile yaziyirfu. Aliyir musun canim d vit takviyesi? I
D vitaminin eksikliktir bilmem ama oğlana hamileyken bacaklarımı hareket ettiremiyordum kitleniyordum dra söylediğimde calsium ve d vit tablet vermişti günlük alınca rahatlamıştım hatta bazen ağrır kemiklerim onu kullanırım
Baş agrım bu ara çok olmaya başladı hepte sol taraf ağrıyor hafif sızısı var şimdi

canım ya kıyamam kabusları ben regl öncesi görürüm yataktan boğuluyormuş gibi kalkarım. gün çok kötü geçiyor o zaman.dans etmeyi çok sevmeme rağmen arasıra kıvırtmek dışında dans etmiyorum ağustos ayından beri.bir pisim vardı ama kızım gibiydi. ben böğürerek şarkı söyleyip dans ederken o da benle miyavlar etrafımda dolanırdı.biz etle tırnak gibiydik ne o benden ne ben ondan ayrılamazdık.o melek olduğu günden beri şarkı söyleyemez oldum ben böylece dansta rafa kalktı.daha toplayamadım kendimi ben.
Çok üzüldüm.bizimde bi oğlumuz var 7.i yaşı bitmek üzere.gerçekten ailenin bir ferdi oluyolar.

@Aomine Daiki , @tomrs , @LaMademoiselle takimimizin hamile fistiklari nasilsiniz?
@tuzsuz_ruh canim nasilsin?
@Derya_the_queen , kanadali35 kanadali35 nasilsiniz canlar?
@Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz , @AKovser, @Melegimkorusun , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi , @cinecin , @Harpy , @Falanfilannnn , @besive ozlettiniz kizlar sizde..
Bu vesileyle sizlerinde bir kulaklarinizi cinlatayim istedim.. :KK200:
Kaptis❤️ , denizin atesi vardi ,bu hafta gece gunduz uyumadan onla ilgilendim , sukur simdi iyi ,nisanda is basi yapicam kres bakiyorum bir yandan istedigim yerlerde dolu bakalim esim vardiyasini ayarlarsa o bakicak evde super olucak ozaman , sen nasilsin cocuklar nasil?😘

İyice saldım kendimi bir türlü toparlanamıyorum iştahım açıldıkça açıldı
Tartılmıyırum ama hissediyorum
Vücudum ödem topladı resmen 😣😣

Neden bu kadar iradesizim nedenn
Başaramadım yine istediğim hdefe ulaşamadım yine 😔😔
Çok üzgünüm 😭
Kiz gonul bir kurtulamadin su kilolardan verme kendini yemege azcik iradeli ol once su kilolarindan kurtul bak nasil geliyo bebis , biraz sure ver kendine cok stress yapiyosun bebek konusunu , benimde 10 sene olmadi ,tam dedim artik olmaz bebis once diyete basladim kilo verdim hamile kaldim 😘 sanada en kisa zamanda nasip olur bebek insallah

Iyiaksamlar kizlar masallah ne kinusmussunuz oku oku bitmedi (cok iyi bisey tabi bu)kayinvalidemler buradaydi biraz menum sekteye ugradi insallah yarin arti gormem bi illeri iki geri oluyorum bole neyse yarinda yeni eltiyle kaynimin nikahi varmis oraya davet edildim sonrasinda eve gecicez falan ama orada bisey yemem zati (yani bu bi temenni)
Neyse bugunluk menume gecim

Sabah 10.00
2 dilim tb ekmegi
1 tane yumurta
2 ceri domates
3 bardak sekersiz cay

Ara 12.30
1 sekersiz turk kahvesi

Oglen 16.00
Ekmegin ucuna 2 tane tavuk kofte koyup yeddim

Aksam 20.00 dananin kuyrugu burda koptu
2 tane patatesli gul boregi
1 tane lavas icine peynir
3 bardak cay

Su 1 litre ancak
Spor yok ev temizligi yaptim sadece ama halilari falan silkeledim tek basima ole temizlik
Gerimi dondun tilki donup dolasip:KK53:, bu nasil menudur borek felan agzina kureklevurasim var ozlemcim:KK11:

ama olmuyor böyle.ben sevmiyorum diye nispet yapar gibi iddialıyım falan 1. olamayacağım zaten üzüyorsunuz beni. 500 squat nedir plasticwoman plasticwoman şimdi kalkıp beslenmemiş halimle 351 squat mı yapacağım ben. hayatta olmaz. hatta yarın adım yarışmasını da yürümeyi sevenlere bırakıyorum o_O:KK62:
Ben de 120 yapabildim, sonra dizler hop dedi 😕

Gunaydin citir arkadaslarim, hepinize huzurlu ,saglikli birgun diliyorum.
Bugun ADIMLAMA YARISMAMIZ var biliyorsunuz, telefonlariniza adimsayar yukleyerek aksama kadar kac adim attiginizi sayabilirsiniz.
Aksam menulerimizle beraber adim sayilarimizi yazacagiz.
Herkese bol ter atmalar.:KK36:

Back
X