• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok geçmiş olsun. Oglumun poposu çok hassas sürekli pişik oluyor. Devletin ilaçları hiç işime yaramadı. Pahalı biskrem aldım o iyi geldi. Azcık poposu kızarsa ondan sürüyorum. Bi dahaki bez değişimine geçmiş oluyor.
ben her bez degistirirken lavaboda hizlica poposunu yikiyorum, hic pisik olmuyor

Dün akşam =
1 tabak köfte, çoban salata, 1.5 bardak ayran. Yarım bardağını oğlum içti 😁 diyete başladığım günden beri baş ağrılarım çok. Dün gece baş ağrısinin sınırindaydim. İnat ettim. Karatay bozulmasın diye 4 saat bekledim. Sonra 2 parol aldım yine geçmedi. (normalde çok şekerli şeyler tüketirdim) sanırım birden bıraktım diye bas ağrım dayanilmaz oldu. 3 küçük eti cin yedim. Bekledim yi e geçmedi. Hazırlandım acile gidecektim. Dedim bi duşa girim. Dusa girdim, başıma köpükle bolca masaj yaptım. Biraz hafifledi ağrı. Tam uyudum dedim oğlum uyandi 😭😭 sonra tekrar zor uyudum😱😣 dün gece hiç bitmek bilmedi. Sabahları çayımı artık şekerli içicem
Bu sabah kahvaltı =
Hiç aç değildim. O yuzden az yedim.
2 yumurta, 10 badem, 1 ç.b. Çay
ayy cok zor gun atlatmissin, insallah bugun anneogul beraber biraz uyuyup dinlenirsiniz

heyecanla bekliyorum sonuçlarını deryacım.valla ben heveslendim senin için.

geçmiş olsun halsizim diyordun zaten. antibiyotik 2 güne iyi eder seni. yoğurt yemeyi ihmal etme bağırsaklarındaki yararlı bakterileri öldürüyor antibiyotik bunu telafi eden yoğurt ve kefir.
doktorun yazdıkları fayda etmezse pişik için basur kremi bepanthen ve hametan 1/1 oranda karıştırıp sürebilirsin.çok etkili oluyor

o ağrıya rağmen bu kadar yiyecekle iyi durmuşsun valla ben olsam ne iyi geliyor diye dünya yiyecek yemiştim.
Bu sefer basaricam. 57 kilo olana kadar devam edicem. Allah izin verirse hiç birsey yıldıramaz beni. Dün geceki ağrı beni yıkamadi. Annem bize gelip yemek yaparsa o yıkar 😂

ben her bez degistirirken lavaboda hizlica poposunu yikiyorum, hic pisik olmuyor
Ahhh onuda yaptım bebeğim daha 15 günlüktü. Gaz çıkarınca bile ağlıyordu. Sezeryan yapmıştım doğumum zorda geçmişti. Yatagimin yanına kova ve masrapayi hazır tutuyordum. Yıkıyordum hep😭 zor zamanlarımdı😢

Ahhh onuda yaptım bebeğim daha 15 günlüktü. Gaz çıkarınca bile ağlıyordu. Sezeryan yapmıştım doğumum zorda geçmişti. Yatagimin yanına kova ve masrapayi hazır tutuyordum. Yıkıyordum hep😭 zor zamanlarımdı😢
benimki 2 yasinda oluyor, ben hala yikiyorum :halay:
ama artik agirlasti diye her seferinde degil :KK48::KK48:

Kızlar ben akşam yemeği niyetine etinin yulaflı fıstık ezmeli proteinli buskivisinden yedim 4 tane ama yediğümden beri spor da yapıyorum ne yapmam gerekiyor zaten akşam yemeği yemicem büskiviyi yedğin için

Ya oglumum kazigi oldu o bize gun icinde makarna istedi evdede spagettiden baska makarna yoktu hadi yarim paket pisirdim yemedi ben bundan yemem dedi eeee evde kaldi ole aksamda kaynanamlara gittik oglende gec yedim 16.30 yazmisim o saatten sonrada acikmadim bisey yemwdim kaynanamlarda sonra eve geldi cocuklari uyuttum sonra esim biseyler izleyelim dedi (herzaman birlikte vakit geciremiyoruz oturuncada tv karsisina bole kacamaklarimiz oluyor ) neyse oldu bikere pismanmiyim evet tartida cezami verdi
Simdi kuofordeyim cezami hevesle bekliyorum
bugün menüde ne var makarna yok değil mi? :kk77:

Kızlar ben akşam yemeği niyetine etinin yulaflı fıstık ezmeli proteinli buskivisinden yedim 4 tane ama yediğümden beri spor da yapıyorum ne yapmam gerekiyor zaten akşam yemeği yemicem büskiviyi yedğin için
yok hafif bir akşam yemeği yemen gerekiyor.salata ton balığı yada ızgara tavuk tarzı hiç yoksa ev ahalisine pişirdiklerinden 4 kaşık koy karbonhidratsız ondan ye. 19:00 kadar beslenmiş ol ama :KK200:

Selamlar guzeller nasilsiniz, biz uyandik kahvalti ve okula beslenme hazirligindayim :)
Cocuklara gozleme yapiyorum, benim yememem lazim, masaya sadece esimin tabagina koyacagim ve sayiyla yapacagim oyy oyyy..
Cocuklari okula birakip fizik tedaviye gidecegim, malesef Turkiye saatiyle 11de donmus oluyorum.
Aralarda bakmaya calisacagim , yarismada da varim bugun, hepinzi opuyorum.:KK15:

Kizlar basit bir tarif paylasmak isterim.
Bazilari yemek yaninda degisik tatlari sever.

Tavaya mantar,ceviz,azicik salcamsi bir sey ekleyip pisirdim suyunu cekerken hafif yag koyup kavurdum.
Ceviz cok yakisti kavrulunca.

Tavsiye ederim.
Zaten mantar diyette mantikli bir urun.
1-2 ceviz de saglikli.
Aslinda bunu makarnaya doksek guzel olur da makarna yemem ben pek.

Bu arada aksam basit yiyerek 1 orta boy muz yedim.
Kalorisi 120 falanmis ama aksam yememek daha mantikliymis.

Yarin cok hafif beslenmeliyim dolayisiyla.

Menumu ve sporumu aksam paylasacagim.
Opuldunuz
:confused: 💕💕

Tavaya mantar,ceviz,azicik salcamsi bir sey ekleyip pisirdim suyunu cekerken hafif yag koyup kavurdum.

Tavsiye ederim.
1-2 ceviz de pek bir sey yapmayacaktir.

Opuldunuz
Ben mantarin her halini seviyorum, bunu da deneyecegim, ceviz ve salca yakisir eminm.
Sagol kuzum :)

Tavsiye ederim.
1-2 ceviz de saglikli.

Opuldunuz
mantara bayilirim, deneyeyim.
ben de tavada az yag ile soteleyip haftasonu kahvaltilarinda yumurta ve eksi mayali ekmek ile bayilirim :kk77:
yanina da biraz sote "kale" (bunun turkcesini bilmiyorum :KK22:)

Selamlar guzeller nasilsiniz, biz uyandik kahvalti ve okula beslenme hazirligindayim :)
Cocuklara gozleme yapiyorum, benim yememem lazim, masaya sadece esimin tabagina koyacagim ve sayiyla yapacagim oyy oyyy..
Cocuklari okula birakip fizik tedaviye gidecegim, malesef Turkiye saatiyle 11de donmus oluyorum.
Aralarda bakmaya calisacagim , yarismada da varim bugun, hepinzi opuyorum.:KK15:
yine koşturmalı bir gün senin için.evet yememen lazım ama ben bizimkilere gözleme yapınca en güzel olanın en güzel yerinden bir parça ısırıyorum. yani bu gözleme kim hayır diyebilir.

Tavsiye ederim.
1-2 ceviz de saglikli.

Opuldunuz
karbonhidrat zengini olduğu için muzu öğle yemeği yada arada tek başına tüketmek lazım. mantar tarifini beğendim. ileri bir tarihte deneyeceğim.

mantara bayilirim, deneyeyim.
ben de tavada az yag ile soteleyip haftasonu kahvaltilarinda yumurta ve eksi mayali ekmek ile bayilirim :kk77:
yanina da biraz sote "kale" (bunun turkcesini bilmiyorum :KK22:)
marula benzer bişey mi kale. daha çok iskoç kitabı okumam lazım hiç rastlamamışım bu besine.benim okuduklarımda kurutulmuş et yiyorlar 1300 lerde geçtiğinden mi ne?

marula benzer bişey mi kale. daha çok iskoç kitabı okumam lazım hiç rastlamamışım bu besine.benim okuduklarımda kurutulmuş et yiyorlar 1300 lerde geçtiğinden mi ne?
hayir bir cesit kara lahana ama bizdeki gibi cok aci degil. "black kale" diye geciyor kara lahana ingilizcede. bu biraz daha tatlimsi ve kahvaltiya cok yakisiyor. bir nevi yesillik ekliyorum kahvaltima az kalorili ama goz dolduran :)
ozel bir kurutulmus et yok, TR'deki gibi. bu siralar cok markalar turedi ama daha cok yeni fit olma ve keto trendlerinden dolayi. ilginc birsey istiyorsan google'a "black pudding" ve "haggis" yaz :rolleyes:

hayir bir cesit kara lahana ama bizdeki gibi cok aci degil. "black kale" diye geciyor kara lahana ingilizcede. bu biraz daha tatlimsi ve kahvaltiya cok yakisiyor. bir nevi yesillik ekliyorum kahvaltima az kalorili ama goz dolduran :)
ozel bir kurutulmus et yok, TR'deki gibi. bu siralar cok markalar turedi ama daha cok yeni fit olma ve keto trendlerinden dolayi. ilginc birsey istiyorsan google'a "black pudding" ve "haggis" yaz :rolleyes:
o ne aaaaa midem kalktı yok artık cidden mi? iskoç hayallerim söndü. hadi haggis yoldan beri ama black pudding mi? kız yemiyorsun değil mi bunlardan.yani eti güzel ama ... böyk

bugün menüde ne var makarna yok değil mi? :kk77:
Yok yok
Sabah 11.00
2 lavas arasi peynir cig koftecilerdeki lavaslar varya ince ufaklardan
3 bardak sekersiz cay

Öglen 12.00
Sekersiz turk kahvesi

Aksam 18.00
1 tabak sulu patates
Birazda ekmek

Su 1.5 litre spor yok ama saat 10.30 a kadar tum ev supurulup silinip hersey guzelce silkenmisti tabi birde veletlerimin kahvaltisi var

Yok yok
Sabah 11.00
2 lavas arasi peynir cig koftecilerdeki lavaslar varya ince ufaklardan
3 bardak sekersiz cay

Öglen 12.00
Sekersiz turk kahvesi

Aksam 18.00
1 tabak sulu patates
Birazda ekmek

Su 1.5 litre spor yok ama saat 10.30 a kadar tum ev supurulup silinip hersey guzelce silkenmisti tabi birde veletlerimin kahvaltisi var
pasta vs ekstra makarna olmayınca bugün geçer not veriyorum sana. keşke patates yemeği ekmeksiz yenseydi.ama azaltarak gitmek bağımlılığı bırakmak için daha iyi. nikotin gibi önce azalt sonra bırak.
bende elde kalan son velete 2 yumurta haşladım öğlen dışarıdan sipariş vermiş elimde patladı.

Back
X