Bu haftaya 68lerde basladim canim

o yuzden 67yi gorursem bile iyi. Ama haftaya hedefim 66.
Canim ben cook uzun zamandir 66-68 kiloyum. Hic inemedim. Ennson 2 sene once burda mezuniyetinde gordum 65i. Sukur mezuniyetten sonra cok almadim ama bu sefer hic dikkat edemedim uzun sureli. Ben uzun sureli dikkat edersem, duzenli de sporla guzel kilo veririm gibi geliyor. O yuzden yine hedefim bu ay sonuna mezuniyet bakalim

amaaa ilk hedef 65.
kendime ne kadar inanıyorsam sizlere de o kadar inanıyor ve güveniyorum. hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.
2kepçe çorba 1tabak oluyor yani ama evet ya karbonhidrat ağırlıklı yemişim ben ne çok yemişim
değil mi bak menü kontrol edilince hemen hata fark ediliyor.bundan sonra daha çok dikkat.
Yok kız nasıl yazdıysam menüyü bende anlamadım
Akşam ki menüm
2kepçe çorba
2yk fırında pişmiş patates
Avuç içi kadar kelem köftesi

açlıktan olmalı o.
Yediklerime pişmanım ya 4gündür dikkat ettim yemedim sporumuda yaptım bütün kendimi batırdım

cumaya 2gün var yarında gündüz oturmasına gidicem kahvaltı yapmadan gideyimde bari bir parça birşey seçerim tabağımdan onu yerim
yaklaşık bir ay önce bende aynı duruma düştüm canım.orada salata mutlaka vardır yerim dedim bir gittim masa dolusu kek ve börek tek bir salata yok.mecbur olandan çeyrek yedim ama hala pişmanım. yanına bir elma at öyle çık bu durumlarda evden.
Ben 3ay önce sezeryan doğum yaptığım için egzersiz yapmıyorum Leslie yaparım artık aslında yapmamda egzersizleri sıkıntı olmaz ya

sonuçta yara falan yok bilemedim
bilemedim ben normal doğum yaptım. bizde tüm aktiviteler için belirlenen süre 40 gün.
Selam canim evet yoktur ben mezunum ama koruyamayan mezunlardan cok guzel kilo vermistim ama duzensiz beslenmemden oturu kilo aldim malesef enson 73.8 geldim pazartesi gerci 73.4 tum ama bu kadar duzensiz beslenmeye cumaya yine arti gelicem boyumda 1.57 guzel yorumlarin icin tesekkur ederim bugun cok dikkat etmem lazim ki cumaya savit gelim enazindan
düzensiz mi yavrum o pastalarla ben kaç kilolara çıkarım bilmem.hoş o kadar güzel yapabilsem kilo umurumda olur mu gerçekten bilemedim.dün arkadaşlarıma yaşasın sonunda doğumgünü pastamı buldum dedim nihayet.geçen yıl sadece sprey kremayla kutlamama hala gülüyorlar. bu yılda aynı şeyi bekliyorlardı tabi ben tarifimi zenginleştirdim. omlet yapacağım içine bol sprey krema sıkacağım.ve ne meyve bulursam doldurup yiyeceğim waffle çakması olacak.
Öğlen yemegi kacina çok aciktim sanirim.bir daha dikkat ederim
kaçırdığını anladığın anda hemen ağzına ufak bişeyler tıkıştır.peynir olur yoğurt olur mutlaka ye. dediğin gibi çok aç kalırsan gömülürsün yemeklere
Hayirli sabahlar ben 100 tane karna cekme hareketini yapabildim biraz gec oldu ama yinede yazayim. Yuruyus cok oldu dun evde durmadim sayilir yorulmusum ondan fazla yapamadim
@Yawrukush
CEYDOS
hareketin çok olmuş zaten. 100 adet bile çok güzel.eşim bu yol bizim yolumuz.bu hafta gene 1. sıraya yerleşeceğiz ha gayret.
Günaydın kizlar , ben dün çok kaçırdım yemeği ondan menü yazmadım . 20 dk eliptik yaptim ama telafi etmez , bugün 60 dk eliptik yapmayı hedefledim ,60.2 kg oldum ,geçen cuma 59.7 ile bildirim yaptım . cumaya kadar toparlamam lazım . Uykudan uyandım en son kacla kilo bildirim yaptım diye bakmak için :) pazar gününe kadar evdeyim iş yok . Bugünde kardeşlerim geliyor pasta felan yapacagim . Zor bir sınav olacak bugün .
o pastadan 1 çatal yeme hakkı veriyorum.kardeşlerle yapılacağı için özel olacak.aman ne olur fazla kaçırma tamam mı?
Ayyyy ben daha iki üç gün var saniyorum , bugün persembeydi demi yıkıldım şuan . +400 gram fazlam var vay ben nerelere gidem , bugün açmı dursam ne yapsam
ahhaha günler süper hızlı. yoook geldi çattı o gün 1 gün değil sadece saatler kaldı artık.
Çok teşekkür ederimmm bugün yapabilir.miyiö hiç.güvenim yok kendime

Sabah kalktım kahvaltı hazırladım eşimi yolculadım sütümü koydum kaynasın diye yoğurt mayalamak içün kk da ki ıspanak konusunu okurken sütüm taştı bide kenarına akan sütlerde yanmış mı hemen koşup altını kapattım
Evin her yeri yanık süt koktu

ocak battı

Bendr yattım gerisin geriye 1 2 saat uyumam lazım

İşte hayaller sabahtan ütüyü bitirip yemek yapmaktı

Hayatlar ise uyumak

bende geceden planlıyorum.sonra uyanıyorum aman boşver yarın yaparım diyorum. ütü zaten hiç girmedi hayatıma.ihtiyacı olan alıyor ütülüyor giyiyor.dünyaya erkek olarak gelmeliymişim yanlış olmuşum sanırım ev işleri hiç bana göre değil. meslek hayalimde hep tır şoförlüğü olmuştur.
Protein beslensen bence hemen fark eder. Gider o eksi. Ben oyle yapacagim. Benim de Bos gunum bugun. Bol spor bol su ve bol proteinli gun gecirmeyi planliyorum
protein inanılmaz bir hızla verdiriyor en temizide yumurta sen benden daha iyi biliyorsun zaten.
Sabah kahvaltım
4 parmak genişliğinde kepek ekmeğine tost
Çay
Bir lokma çikokata sürülmüş ekmek
1 dilim portakal (yuvarlak )
Bide ne manaysa üç kare sütlü çikolata yedim masanın üzerinde duruyordu gözüme çarptı

eşim eve çikolata saklamış canım hasbelkader ben onu gördüm şimdi beynime görmedin diye sinyal gönderiyorum. ortadan kaldır hemen.
Kızlaaarr bugün şu sodalı limonlu yeşil çaylı detoksu hazırlamak istiyorum ama wc ihtiyacı çok olır mu acaba

ben detoks çaylarını gece içiyorum sabah zor yetişiyorum.
buradayim dün akşam annemdeydim..
artık yemegi çok yiyemiyorum.
çok yedikçe kusmaya başlıyorum baya azalttım herşeyi tattıkça.
bu arada Günaydin.
çok yiyemiyor olman harika ama canım kusuyor olman sıkıntı bunun için bir doktora gitsen ne güzel olur.
Canım zaten öyle yapıyorum kaçırmışsın sanırım, beklenen yazıyorum kaçamak yapmamak için sonra da menü ve spor yazıyorum
en doğrusunu yapıyorsun günlük hedef belirleyerek hareket edince beslenme saati gelince eyvah ama ne yiyeceğim demiyorsun bir çizgin var.
Dün menüsünü yazayım misafirlerim vardı giremedim:
Öğle: 5 hurma
Akşam: nohut yemeği (susuz), bi küçük karnabahar turşusu, kereviz salatası (yoğurtlu)
Su: 3 lt
Filtre kahve
@Yawrukush
stitch
CEYDOS
Dün ki sporu yapamadım ne yazık ki
turşu şişkinlik yapar ama su tutar vücudun.sende detoks çayı içmelisin.
Canım gelmeyince bende özlüyorum ama dün misafirim vardı yemekti oturmaydı derken saat oldu 23:00 dün 02:00’ de yattım ölüyorum uykusuzluktan akşam erken yatacağım.
tamam o zaman bugün dinlen yarın itibarı ile bolca bekliyoruz seni.
Buldum mesajı :)

***HAFTALIK TAKIM ICI YARISMALARIMIZ***

CUMARTESI : IPSIZ IP ATLAMA
PAZAR : MEKIK EGZERSIZI
PAZARTESI : SQUAT EGZERSIZI
SALI : ADIMLAMA YARISMASI
CARSAMBA : DIZLERIMIZI KARNIMIZA CEKEREK OLDUGUMUZ YERDE KOSMA YARISMASI
PERSEMBE : HEEL TOUCHES EGZERSIZI
***Citir arkadaslarim bu hafta hergun bir egzersiz yarismamiz var.Saglik sorunu olmayan, yeni dogum yapmamis olan tum arkadaslarim az dahi olsa lutfen yarismaya katilim gosterelim.
***Hergun yarisma egzersizlerimizi, sabahtan aksama kadar sureyle yapip, menulerimizle beraber kac adet yaptigimizi yazacagiz.
***Gunluk olarak dereceye giren arkadaslarimizi aciklayacagim ve persembe gununun sonunda adet olarak en cok egzersizi yaparak haftayi bitiren arkadasimda, cuma gunu diledigi bir seyi yeme ODULUNU kazanacak.
***Bugunku egzersizimiz ipsiz , sanki elimizde hayali bir ip varmis gibi oldugumuz yerde ip atlama egzersizi.Kac adet yaptiginizi sayip, aksam menulerle beraber yazmayi unutmayin.
***Takima yeni gelen arkadaslarim sizleride yarismalarimiza bekliyoruz.

Simdiden herkese bol ter atmalar.

hadi kapışalım bugün.
Oyle mi daha dikkat ederim canim. Ev ekmegi taze olunca biraz fazla oldu sanirim
ekşi mayalı mı ? 5 ay önce arkadaşım vermişti ekşi mayalı çavdar ekmeği 4 dilimdi. 2 dilimini kriz anlarında yedim. 2 dilimi hala dondurucuda arada açıp bakıyor ve kapatıyorum. bazen poşetinede dokunuyorum. çok güzel yaaaaaa...