• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Galeta unu katarım dye düşünüyırum un olmadan tutar mı peki köfte 🙄
Bana köfte tarif verir misinn 🙃🙃
galeta unu da ekmekle ayni sey, bosuna degistirme tarifini. ekmek miktarini az tut sadece yeter.
bu ulkede direkt kiyma+baharattan yapiyorlar kofteyi ekmeksiz ;)
gerci cok kati oluyor ama yapiliyor :)

305 teyım 85 kiloda 🙄

Eklentiler

• A16FBBBC-A270-4712-8FB3-2073F184A68E.webp
    A16FBBBC-A270-4712-8FB3-2073F184A68E.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 32
Ben 3ay önce sezeryan doğum yaptığım için egzersiz yapmıyorum Leslie yaparım artık aslında yapmamda egzersizleri sıkıntı olmaz ya🤔 sonuçta yara falan yok bilemedim🤷‍♀️
canim bu yarismalar katilabilenler icin, eger saglik problemi ile yapilamiyorsa alernatif yapin tabiki mutlaka. bak Ceydos herkesi ekliyor gun sonu tablolarina :KK36:

kendime ne kadar inanıyorsam sizlere de o kadar inanıyor ve güveniyorum. hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.:KK50:

değil mi bak menü kontrol edilince hemen hata fark ediliyor.bundan sonra daha çok dikkat.

:işsiz: açlıktan olmalı o.

yaklaşık bir ay önce bende aynı duruma düştüm canım.orada salata mutlaka vardır yerim dedim bir gittim masa dolusu kek ve börek tek bir salata yok.mecbur olandan çeyrek yedim ama hala pişmanım. yanına bir elma at öyle çık bu durumlarda evden.

bilemedim ben normal doğum yaptım. bizde tüm aktiviteler için belirlenen süre 40 gün.

düzensiz mi yavrum o pastalarla ben kaç kilolara çıkarım bilmem.hoş o kadar güzel yapabilsem kilo umurumda olur mu gerçekten bilemedim.dün arkadaşlarıma yaşasın sonunda doğumgünü pastamı buldum dedim nihayet.geçen yıl sadece sprey kremayla kutlamama hala gülüyorlar. bu yılda aynı şeyi bekliyorlardı tabi ben tarifimi zenginleştirdim. omlet yapacağım içine bol sprey krema sıkacağım.ve ne meyve bulursam doldurup yiyeceğim waffle çakması olacak.

kaçırdığını anladığın anda hemen ağzına ufak bişeyler tıkıştır.peynir olur yoğurt olur mutlaka ye. dediğin gibi çok aç kalırsan gömülürsün yemeklere

hareketin çok olmuş zaten. 100 adet bile çok güzel.eşim bu yol bizim yolumuz.bu hafta gene 1. sıraya yerleşeceğiz ha gayret.

o pastadan 1 çatal yeme hakkı veriyorum.kardeşlerle yapılacağı için özel olacak.aman ne olur fazla kaçırma tamam mı?:KK76:

ahhaha günler süper hızlı. yoook geldi çattı o gün 1 gün değil sadece saatler kaldı artık.

bende geceden planlıyorum.sonra uyanıyorum aman boşver yarın yaparım diyorum. ütü zaten hiç girmedi hayatıma.ihtiyacı olan alıyor ütülüyor giyiyor.dünyaya erkek olarak gelmeliymişim yanlış olmuşum sanırım ev işleri hiç bana göre değil. meslek hayalimde hep tır şoförlüğü olmuştur.

protein inanılmaz bir hızla verdiriyor en temizide yumurta sen benden daha iyi biliyorsun zaten.

eşim eve çikolata saklamış canım hasbelkader ben onu gördüm şimdi beynime görmedin diye sinyal gönderiyorum. ortadan kaldır hemen.

ben detoks çaylarını gece içiyorum sabah zor yetişiyorum.

çok yiyemiyor olman harika ama canım kusuyor olman sıkıntı bunun için bir doktora gitsen ne güzel olur.

en doğrusunu yapıyorsun günlük hedef belirleyerek hareket edince beslenme saati gelince eyvah ama ne yiyeceğim demiyorsun bir çizgin var.

turşu şişkinlik yapar ama su tutar vücudun.sende detoks çayı içmelisin.

tamam o zaman bugün dinlen yarın itibarı ile bolca bekliyoruz seni.:halay:

hadi kapışalım bugün.

ekşi mayalı mı ? 5 ay önce arkadaşım vermişti ekşi mayalı çavdar ekmeği 4 dilimdi. 2 dilimini kriz anlarında yedim. 2 dilimi hala dondurucuda arada açıp bakıyor ve kapatıyorum. bazen poşetinede dokunuyorum. çok güzel yaaaaaa...
senin icin dogum gunu pastasi, kremali protein pancake stack? :halay:
Annotation 2020-03-05 094140.webp

ben tam otomatiklerden istiyorum.hani çekirdeğini koyuyorsun öğütüyor sonrada kahve olarak içiyorsun ya onlardan az daha bekleyeyim diyorum bekledikçede artıyor fiyatları.
biz indirimden kaptik bir tane oyle, walla degmeyin keyfine :kahve::halay:

galeta unu da ekmekle ayni sey, bosuna degistirme tarifini. ekmek miktarini az tut sadece yeter.
bu ulkede direkt kiyma+baharattan yapiyorlar kofteyi ekmeksiz :KK66:

Bende öyle yapıyorum malum ekmek türevleri yasak :) güzel oluyor benim ki katı olmuyor hiç ama. Önceden yulaf kepeğini robottan çekip un olarak kullanıyordum. Geçen gün haşlanmış yeşil mercimek koydum. Çeşitlendirmek mümkün

bu ulkede direkt kiyma+baharattan yapiyorlar kofteyi ekmeksiz :KK66:
bende sıfır ekmek ve türevi koyanlardanım.eskiden artsın diye bol koyardım son yıllarda koymaz oldum.
305 teyım 85 kiloda 🙄
çok iyi görünüyorsun o zaman canım.

Dün gece 02:00 uyudum 08:00 kalktım ama normalde rutinim hep aynı hiç değişmedi sabah vitamin takviyesi aldım boğazım da ağrıyor iyi geliyor vitamin şu an iyiyim. Regl olmam lazım ondan oluyor olabilir. Hava değişimi zamanları dengesizleşiyor ama hiç ses etmiyorum Cumartesi düğün var o geçsin de öyle olurum acelem yok :)) hiç belirtisi de yok sadece ödem var.
canim az uyku da vucutta odem yapabilir. daha erken yatsan olmaz mi? 8de kalkiyorsan en gec 00:00 gibi yataga gidersen uykunu alirsin guzelce.

canim az uyku da vucutta odem yapabilir. daha erken yatsan olmaz mi? 8de kalkiyorsan en gec 00:00 gibi yataga gidersen uykunu alirsin guzelce.

Normalde öyle uyuyorum Canım 23:00-00:00 geçirmem asla ama dün istisnaydı misafirlerim olduğu için. Ama bu uykusuzluk öncesi vardı ödem. Hatta daha fazlaydı geçti yüzümde var biraz.

Biliyorum Canım bende böyle zayıflarım yazdığın için ona istinaden cevap verdim. İyi gibi bilmiyorum Canım yorgunluk hafta sonu gelse de yatsam modundayım.
bende haftaya izine çikiyorım izindeyken 1 haftalık IF diyeti denemeyi düşünüyorum.

Back
X