• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8 mart menüsü

Sabah

2 çatal peynir
Kıymalı çökertme tarzı bişey 4 y.k kadar
Çay
1 dilim kepekli ekmek
Maydonoz ve roka

Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurt
Maydınoz roka

Akşam çay faslı
Çay ve kurabiye 😏
Kiz Allah seni napmasin.daha cay fasli deyip ballandira ballandira anlatiyor 😁
Anaaaa,zor senin is ha😁

Annemgilde geç yenir yemek ve bol çeşit olur biraraya geldiğimizde yemediğimizhamur isleri yapilir .ben kayseriliyim canim hamur işlerini siz düşünün artık gece gece ben yazipta caninizi cektirmiyim
Ooo kayseri dedin bitirdin beni, universitede kayserili arkadasim vardi senden iyi olmasin az yaglamasini yemedim, kulaklari cinlasin..
Ben Eginliyim , dogununda yemek kulturu cok genis, bizimkilerde sagolsunlar yasamak icin yemez, yemek icin yasarlar :)))

Ooo kayseri dedin bitirdin beni, universitede kayserili arkadasim vardi senden iyi olmasin az yaglamasini yemedim, kulaklari cinlasin..
Ben Eginliyim , dogununda yemek kulturu cok genis, bizimkilerde sagolsunlar yasamak icin yemez, yemek icin yasarlar :)))
yahu hatırlatman şart mı şimdi. otomatik beynim eğin ekmeğine kaydı. yarın gidip alsam mı ? merkezde de yapan buldum ben sonunda.gerçi yerindeki kadar güzel değil.

8 mart menüsü

Sabah

2 çatal peynir
Kıymalı çökertme tarzı bişey 4 y.k kadar
Çay
1 dilim kepekli ekmek
Maydonoz ve roka

Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurt
Maydınoz roka

Akşam çay faslı
Çay ve kurabiye 😏
Kurabiye olmasa menu duzeldi diyecektim, gulum aksam cay yanina ne olur hurma ya da gun kurusu al, alabilme firsatin varsa, 1 tane ondan ye.
Aksam cay yanina yedigin seyleri yemesen , gidecek kilolar...

AppLesma AppLesma canim yaglama istedi. Hic yemedim ama? 🤣 Sarkisladan kayseriye gidince tek bildigimiz meshur iskenderciye gitmek oluyordu. 10sene oldu yemeyeli

CEYDOS CEYDOS keto tarifleri bulmakda zorlanirsan haber ver. Seve Seve yazarim yine.
Keto soganli bagimlisi oldum :)
Usenmezsem cocuklara yapacagim corek pizza sonrasi kendime keto soganli mi yapsam

AppLesma AppLesma canim yaglama istedi. Hic yemedim ama? 🤣 Sarkisladan kayseriye gidince tek bildigimiz meshur iskenderciye gitmek oluyordu. 10sene oldu yemeyeli

CEYDOS CEYDOS keto tarifleri bulmakda zorlanirsan haber ver. Seve Seve yazarim yine.
Usenmezsem cocuklara yapacagim corek pizza sonrasi kendime keto soganli mi yapsam
soğanlının tarifi nasıldı ? ben onu almamıştım.

Yani bence 165 e kdr olan boydakiler genelde uzatma egiliminde oluyor.
Herkes degil tabi.
Cok da muhim degil,benim ki net 162🤩

Ozgecigim bu arada senin de bir motibeye ihtiyacin var galiba,eski halini bilmiyorum ama diyete cok adapte olamiyor musun?
Aynen canim soyle anlatayim ben sana sen beni bir silkele, sov, dov :)
5 yasindan 22 yasina kadar duzenli, turlu sporlarla ilgilenmis, profesyonel olarak da yuzmus, monopaletli yuzmus ve su alti hokeyi oynamis bir sporcuyum.
Hayatimda hic kilo problemim olmadi.
Gazi universitesi beden egitimi ogretmenligi mezunuyum.
2. oglumu emzirme eylemim bittikten sonra ( ekim 2018) kilo almaya basladim.Birde ayni zamanda spor salonu uyeligimi dondurdum, yine kucuk oglumdan sebep, spor salonunun cocuk bakiminda durmuyordu.
Spora , surekli egzersize alismis bu bunye 1bucuk yilda afalladi..
Takima dondum, kilo verdim 57 kiloya kadar dustum, 2. kez mezun oldum fakat annem 2 ayligina ziyaretimize geldi ve o 2 ayda verdigim tum kilolari sagolsun aldim sayesinde:)))
Simdide cok kotu gorunmuyorum, amannn , piff, bosver , sallaaa seklinde bir psikolojiyle , sizlere diyet yaptirip, kendim diyet yapmiyorum.
Bence bu kaptanin kellesi kesileeeeeeeee..:bicak:
Bu arada boyum 170cm, kilom 67 guncel, yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum.:KK70:

yahu hatırlatman şart mı şimdi. otomatik beynim eğin ekmeğine kaydı. yarın gidip alsam mı ? merkezde de yapan buldum ben sonunda.gerçi yerindeki kadar güzel değil.
Ayy apcaga koyunde, bizim bir firinimiz var, offf oranin ekmegini tek gecerim.
Buarada egin , apcagaliyim :)
Yok yok baska seyler dusun, derin nefes al ver :)))

Gece gece diyet grubunda konustugumuz tek sey yemek arkadas :))))

Ayy apcaga koyunde, bizim bir firinimiz var, offf oranin ekmegini tek gecerim.
Buarada egin , apcagaliyim :)
Yok yok baska seyler dusun, derin nefes al ver :)))
bende zaten oradan bahsediyorum . orda bir köy var uzakta o köy senin köyündür. haha ama gerçekten düşünülecek bir lezzet. kargo yapıyorlar yollayalım mı oraya. sabah kalkabilsem tur gidiyor hergün ısmarlayacağım da oho nerde olacak.

Aynen canim soyle anlatayim ben sana sen beni bir silkele, sov, dov :)
5 yasindan 22 yasina kadar duzenli, turlu sporlarla ilgilenmis, profesyonel olarak da yuzmus, monopaletli yuzmus ve su alti hokeyi oynamis bir sporcuyum.
Hayatimda hic kilo problemim olmadi.
Gazi universitesi beden egitimi ogretmenligi mezunuyum.
2. oglumu emzirme eylemim bittikten sonra (gecen sene ekim ayi, ekim 2019) kilo almaya basladim.Birde ayni zamanda spor salonu uyeligimi dondurdum, yine kucuk oglumdan sebep, spor salonunun cocuk bakiminda durmuyordu.
Spora , surekli egzersize alismis bu bunye 1 yildir afalladi..
Takima dondum, kilo verdim 57 kiloya kadar dustum, 2. kez mezun oldum fakat annem 2 ayligina ziyaretimize geldi ve o 2 ayda verdigim tum kilolari sagolsun aldim sayesinde:)))
Simdide cok kotu gorunmuyorum, amannn , piff, bosver , sallaaa seklinde bir psikolojiyle , sizlere diyet yaptirip, kendim diyet yapmiyorum.
Bence bu kaptanin kellesi kesileeeeeeeee..:bicak:
Bu arada boyum 170cm, kilom 67 guncel...
Biliyorum canim boylusun ,fotigraflarda da gordum kilolu degilsin.
Sadece beden egitimi mezunusun ya o yuzden tahmin ediyorum kiloyla rahat etmeyecegini.
O zaman menulerini paylas seni de elestirelim bu ara 😁😁
Yaa guzel bir insansin bu arada,pozitifsin de,bir suru mesgalen de var hepsini ayni anda yapiyorsun.
Imrendigim kadin tipidir😁

bende zaten oradan bahsediyorum . orda bir köy var uzakta o köy senin köyündür. haha ama gerçekten düşünülecek bir lezzet. kargo yapıyorlar yollayalım mı oraya. sabah kalkabilsem tur gidiyor hergün ısmarlayacağım da oho nerde olacak.
Canim benim eksik olma buraya gelene kadar bozulur :)
Insallah gelebilirimde oraya beraber yeriz.:dua:

Biliyorum canim boylusun ,fotigraflarda da gordum kilolu degilsin.
Sadece beden egitimi mezunusun ya o yuzden tahmin ediyorum kiloyla rahat etmeyecegini.
O zaman menulerini paylas seni de elestirelim bu ara 😁😁
Yaa guzel bir insansin bu arada,pozitifsin de,bir suru mesgalen de var hepsini ayni anda yapiyorsun.
Imrendigim kadin tipidir😁
Bugunden itibaren yaziyorum menulerimi, esim bu konuda acayip takintilidir.
Hic haz etmez azicik kilodan bile, kendisine acayip bakar adam , gram kilosu yok..
Sende cok guzel bir insansin, iyi ki takimimizdasin. :KK200:
Bu arada ben iflah olmayan insan tipindenim, her seye atlarim, hep basima ekstra is acarim, hic ozenilecek bir yani yok :))

Arrietty_ Arrietty_ keto soganli ne tarif etsene canim.
Degisik seylerin tarifini verin bana ya.
Ben seviyorum surekli farkli seyler yemeyi.
Yemek yalmamayi bilmememe ragmen
Neredeyse bu gruotan sonra yemek yapmaya basladim.o da cok basit seyler

Goruntu olarak soyle birsey 😍 tadida enfes

Tarifi ise
200 gr rendelenmis mozarella
50 gr labne peyniri mikro varsa mikroda eritilir.
Benim gibi yoksa mikron, Tavada cevire cevire erit. Yakmamaya dikkat et.

Ikinci asama
75 gr Badem unu
2 yumurta
1 Cay kasigi kabartma tozu
Biraz tuz
Erittigin mozarella karisimina ekle ve yogur :)

Borcam a elini islatip yaymaya basla. Ay umarim anlasiliyordur.
Neyse sonra 180 derece firina ver 10_15 dk. Ustu hafif kizarsin.
Bu arada ic harci hazirliyoruz.

Ic harci
3 sogani zeytiyag ve tereyag da kavur. Miktar goz karari
1 Yemek kasigi salca
Pul biberi
125 gr tam yagli beyaz peynir i ekle icine. Sonra firindan hamuru cikarip karisimi ustune døk. Heryeri kaplasin

Tekrar 15 dk firina ver

Bu kdr

Eklentiler

• IMG_20200222_135027_963.webp
    IMG_20200222_135027_963.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 33
Bugunku menum
09:00 - 1 kase yagsiz peynir ( tavada once sogani kavurdum uzerine peynir ekledkm sonra), biber, 4 tane elmali yumurta ( kucuk kucuk krep gibi yaptim, unsuz, icine elma rendeledim). 2 dilim yagli peynir, 10 tane zeytin.
Ara: sutlu kahve
13:00- 1 kase sebze cornasi, 1 ordek butu firinda, biraz yesillik, 1 kase cilek
17:00 - 1 kase sutlu kahvaltilik gevregi.
Su:3 lt
Spor: 1 saat tabata —300 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Bugunku menum
09:00 - 1 kase yagsiz peynir ( tavada once sogani kavurdum uzerine peynir ekledkm sonra), biber, 4 tane elmali yumurta ( kucuk kucuk krep gibi yaptim, unsuz, icine elma rendeledim). 2 dilim yagli peynir, 10 tane zeytin.
Ara: sutlu kahve
13:00- 1 kase sebze cornasi, 1 ordek butu firinda, biraz yesillik, 1 kase cilek
17:00 - 1 kase sutlu kahvaltilik gevregi.
Su:3 lt
Spor: 1 saat tabata —300 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Canim cok guzel bir gun olmus, menun ne guzel, elmali yumurta hic yemedim hayatimda.
Yakistimi diger sebze ve peynirle Deryacim ?

Goruntu olarak soyle birsey 😍 tadida enfes

Tarifi ise
200 gr rendelenmis mozarella
50 gr labne peyniri mikro varsa mikroda eritilir.
Benim gibi yoksa mikron, Tavada cevire cevire erit. Yakmamaya dikkat et.

Ikinci asama
75 gr Badem unu
2 yumurta
1 Cay kasigi kabartma tozu
Biraz tuz
Erittigin mozarella karisimina ekle ve yogur :)

Borcam a elini islatip yaymaya basla. Ay umarim anlasiliyordur.
Neyse sonra 180 derece firina ver 10_15 dk. Ustu hafif kizarsin.
Bu arada ic harci hazirliyoruz.

Ic harci
3 sogani zeytiyag ve tereyag da kavur. Miktar goz karari
1 Yemek kasigi salca
Pul biberi
125 gr tam yagli beyaz peynir i ekle icine. Sonra firindan hamuru cikarip karisimi ustune døk. Heryeri kaplasin

Tekrar 15 dk firina ver

Bu kdr
Hiim nefis gorunuyor. Eline saglik. Sagol canim tarif icin

Back
X